grasiani написа:Същите които подкрепят тезата че в България е нямало турско робство подкрепя и сегашния ни премиер от такива безродници какво да очакваш ,явно масата от простовати хора в България доминира в момента, тя си намери в лицето на сегашния мин.председател достойния си водач и лидер.Тезата как българина бил мързелив и чакал все някой друг да го оправи е тотално неверна и грешна,как така в чужбина българина е работлив и предприемчив и се справя с живота само в България го изкарват нехаен неработещ,значи проблема не е в обикновения човек а от политици и бизнесмени които са наложили такива правила и взаимотношения в държавата,няма как да очакваш някой да се развива ,да работи ,когато са наложени такива правила и рамки които да облагодетелстват само едната страна и не знам това защо не се разбира.Само един пример имам приятел който работи и живее в Белгия от 15-16 години не е с кой знае какво образование или да е някакъв голям специалист, но за тези години тръгвайки от нулата там успя да изгради фирма в която работят доста работници, успя да си купи голяма къща няколко коли да изучи и даде солидно образование на децата си и сега щастливо да гледа родителите си и внуците си.При положение че преди това прави няколко опита да направи нещо в България като все се проваляше .Скоро се беше върнал и пак вече с опита който беше набрал да разшири бизнеса в България но като видя реалността и че нищо не се е променило се отказа.Значи какво ми каза защо там се получава тук не, фирмата му иска да вземе обществена поръчка в Белгия има търг ако предложиш най добрата оферта печелиш,тук как става, веднага са му поискали подкуп или да потърси някакви връзки.Та така ми каза той това което постигнах тук беше немислимо да го постигна в България.Това са реалностите за нашата държава а не кухите и празни приказки кой как бил мързелив и други такива тъпотий.
Още в мачалото си написал такива глупости никой не е подкрепял тезата , че няма Турско робство но разбира се ти трябва да започнеш високопарно аз подкрепям сегашният премиер и съм патриот , безродници са едни други