Турските кланета над българското население

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: ТУРСКИТЕ КЛАНЕТА НАД БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ

Мнениеот anihilator » 31 яну 2016 14:40

CTAHKO написа:
DmG написа:Кой мало*мник от този форум е твърдял, че е нямало робство?

Влез в темат за "Политика България" и ще се изненадаш, че русофобите до един подържат тезата за отсъствието на какъвто и да е елемнт на робство. Ама нали трябва да са политкоректни. Със сигурност обаче не е изненада, че повечето от тях са студенти или висшисти учещи/ли по новата образователна система 8-) Хубаво ще е и някой от МОН да прочете фактите изложени в темата, преди да седне да пише нови учебници по История 8-)

П.П. Даже единият бот беше написал, че едни има няма десетина хиляди българи отведени в робство, не правят пет вековните ни мъки робство 8-)

Отново мамиш никой не поддържа такава теза , аз не съм видял тук някой изобщо да отрича робството.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 яну 2016 14:42

anihilator написа:
CTAHKO написа:
DmG написа:Кой мало*мник от този форум е твърдял, че е нямало робство?

Влез в темат за "Политика България" и ще се изненадаш, че русофобите до един подържат тезата за отсъствието на какъвто и да е елемнт на робство. Ама нали трябва да са политкоректни. Със сигурност обаче не е изненада, че повечето от тях са студенти или висшисти учещи/ли по новата образователна система 8-) Хубаво ще е и някой от МОН да прочете фактите изложени в темата, преди да седне да пише нови учебници по История 8-)

П.П. Даже единият бот беше написал, че едни има няма десетина хиляди българи отведени в робство, не правят пет вековните ни мъки робство 8-)

Отново мамиш никой не поддържа такава теза , аз не съм видял тук някой изобщо да отрича робството.

Как,бе...Един писа,че било мит!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2016 14:42

smoothc написа:Станко, прочети повечко за бългрските книжовни средища в периода XV-XVIII век.

p.s.И не разбрах само, кои са "русофобите"?

Ти, агент Ивайло, агент Алберт и вашия нискокачествен пълнеж 8-) Не че вие сте високо качество де ;) Да не се възгордееш 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 яну 2016 14:44

Балкански Орел написа:Шибани мангали, мислят си, че могат да затрият БЪЛГАРИЯ.В ход е уникална пропаганда за превръщането на родината ни в анадолска провинция !

Само ще им кажа на всичките тия родоотстъпници и мюсолмански изчадия, които потриват ръце дори и в този форум, че това НИКОГА няма да се случи и скоро ще пукат пушки и ще гори и мокрото покрай сухото !

Значи жални ни майка 8-) Това не ви е CS.Ревяхте като малки деца в темата за казармата, как не трябвало да я има, сега щели да пукат пушки :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 яну 2016 14:45

CTAHKO написа:
smoothc написа:Станко, прочети повечко за бългрските книжовни средища в периода XV-XVIII век.

Ти, агент Ивайло, агент Алберт и вашия нискокачествен пълнеж 8-) Не че вие сте високо качество де ;) Да не се възгордееш 8-)

Брак и шкарт ама какво да ги правиш завалиите като и те душа носят 8-)

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 31 яну 2016 14:46

Чета и не съумявам да проумея някои... "хора" как защитават кланетата, че били след въстания и не знам си какво. Акъл имате ли? Морал? Какво целите? За пет стотинки анусите си продадехте, докато тези, дето ви плащат станаха не милионери, ами милиардери.

Тая "държава" се превърна в санаториум.
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 яну 2016 14:47

ivan56 написа:
Балкански Орел написа:Шибани мангали, мислят си, че могат да затрият БЪЛГАРИЯ.В ход е уникална пропаганда за превръщането на родината ни в анадолска провинция !

Само ще им кажа на всичките тия родоотстъпници и мюсолмански изчадия, които потриват ръце дори и в този форум, че това НИКОГА няма да се случи и скоро ще пукат пушки и ще гори и мокрото покрай сухото !

Значи жални ни майка 8-) Това не ви е CS.Ревяхте като малки деца в темата за казармата, как не трябвало да я има, сега щели да пукат пушки :lol:

Страх ме хваща от тези деца.Като хванат пушката като гега.... стой та гледай :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 31 яну 2016 14:48

ivan56 написа:

Сопол, точно в темата за казармата аз бях ЗА.Недей да говориш глупости, защото съм сигурен, че съм много по-подготвен от теб за предстоящи бойни действия.
[center]Levski & Lazio[/center]

годе

Мнениеот годе » 31 яну 2016 14:50

CTAHKO написа:

Eee,агент Алберт е друга бира! Той е скъпо платен и много над нивото на тоя форум!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2016 14:51

icko65 написа:Щом е имало Три синджира роби значи е имало робство.Ама не през целия период....ама не всички...ама...ИМАЛО Е.Боли ма оная работа кво мислят учените малоумници от БАН и от форума.

Да, точно така, учените от БАН са малоумници, само ти пращиш от акъл, шибан русофил.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”