Лупи Невиний

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лупи Невиний

Мнениеот TristaNNN » 23 окт 2015 12:27

Аз казах ли ви ... :lol: :lol: :lol:

Томов: Инджов и Манджуков са гробокопачите на ЦСКА!

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов отправи остри нападки към хората, на които предаде контролния пакет акции на клуба - Юлиян Инджов и Петър Манджуков. Според него, те са гробокопачите на "червените" и заради тях клубът в момента е във В група, без професионален лиценз и обявен в несъстоятелност.

"Манджуков и Инджов са гробокопачите на ЦСКА, а по мое време отборът беше на върха, сами си правете сметката. Манджуков излезе и каза: "Днес плащаме за лиценза!", а после не го направи. Такива действия са пошли."

"Излизат и казват, че ще плащат, а 15 дни по-късно казват, че е по-добре ЦСКА да фалира и да има ново дружество. Голяма лъжа! Поеха публично ангажимент, който не изпълниха. Трябваше да платят 800 хил. лв., а не го направиха. Да бяха казали, акционерите щяхме да се съберем и да измислим нещо", сподели Томов пред "Тази сутрин".

Феновете на "червените" поискаха управлението на политика да бъде разследвано, защото съдът определи като дата за началото на несъстоятелността на клуба 31 декември 2014 г. Но Томов твърди, че е чист.

"Аз съм безкрайно честен и почтен човек. Водят се дела срещу мен, но ги печеля. Аз ако бях, никога нямаше да допусна да се случи това на ЦСКА. Бях принуден да изляза от клуба, а по мое време той не трупаше и стотинка дългове."

"Знаете, че имахме 35 млн. лв. стари задължения, а по мое време ги намалихме до 22 млн. Манджуков и Инджов направиха убийство. Първият каза, че най-добре е да се фалира ЦСКА, тези сакрални думи. Голяма измама", възкликна Томов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 окт 2015 14:11

TristaNNN написа:Аз казах ли ви ... :lol: :lol: :lol:

Томов: Инджов и Манджуков са гробокопачите на ЦСКА!

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов отправи остри нападки към хората, на които предаде контролния пакет акции на клуба - Юлиян Инджов и Петър Манджуков. Според него, те са гробокопачите на "червените" и заради тях клубът в момента е във В група, без професионален лиценз и обявен в несъстоятелност.

"Манджуков и Инджов са гробокопачите на ЦСКА, а по мое време отборът беше на върха, сами си правете сметката. Манджуков излезе и каза: "Днес плащаме за лиценза!", а после не го направи. Такива действия са пошли."

"Излизат и казват, че ще плащат, а 15 дни по-късно казват, че е по-добре ЦСКА да фалира и да има ново дружество. Голяма лъжа! Поеха публично ангажимент, който не изпълниха. Трябваше да платят 800 хил. лв., а не го направиха. Да бяха казали, акционерите щяхме да се съберем и да измислим нещо", сподели Томов пред "Тази сутрин".

Феновете на "червените" поискаха управлението на политика да бъде разследвано, защото съдът определи като дата за началото на несъстоятелността на клуба 31 декември 2014 г. Но Томов твърди, че е чист.

"Аз съм безкрайно честен и почтен човек. Водят се дела срещу мен, но ги печеля. Аз ако бях, никога нямаше да допусна да се случи това на ЦСКА. Бях принуден да изляза от клуба, а по мое време той не трупаше и стотинка дългове."

"Знаете, че имахме 35 млн. лв. стари задължения, а по мое време ги намалихме до 22 млн. Манджуков и Инджов направиха убийство. Първият каза, че най-добре е да се фалира ЦСКА, тези сакрални думи. Голяма измама", възкликна Томов.

Всякакъв контакт,пряк или косвен,даже и от ТВ екран с лупи е вреден за вашето здраве.
Съобщение от пресцентъра на МВР,Прокуратурата,СГС и всички министерства.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 окт 2015 14:48

Аз да питам нещо, че не следя изобщо ситуацията, но вчера ми направи впечатление нещо което чух по новините от един мустакатко (май досегашния синдик) :lol: Спомена нещо за дълг от 11 млн към "Лира" ако съм чул добре :shock: Това значи, че ЦСКА дължи 11 млн на Томов за престоя му от една година или аз нещо съм изпуснал?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 окт 2015 20:35

Thsmith написа:Аз да питам нещо, че не следя изобщо ситуацията, но вчера ми направи впечатление нещо което чух по новините от един мустакатко (май досегашния синдик) :lol: Спомена нещо за дълг от 11 млн към "Лира" ако съм чул добре :shock: Това значи, че ЦСКА дължи 11 млн на Томов за престоя му от една година или аз нещо съм изпуснал?

Линк:http://gong.bg/bg-football/v-grupa/indzhov-otvyrna-na-udara-tomov-pak-izlyga-naglo-350245
Ето от къде са парите на Томов.Пращането на ЦСКА във "В" група декапитализира клуба с 20 милиона лева.Титан и "семействата" (старите и новите Боклуци) са главните виновници за състоянието на ЦСКА.Ако ГГ успее да ни спаси от смъртоносните им ходове аз ще се извиня на джуджето за думите ми към него!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2015 21:13

GOLEADOR написа:
Thsmith написа:Аз да питам нещо, че не следя изобщо ситуацията, но вчера ми направи впечатление нещо което чух по новините от един мустакатко (май досегашния синдик) :lol: Спомена нещо за дълг от 11 млн към "Лира" ако съм чул добре :shock: Това значи, че ЦСКА дължи 11 млн на Томов за престоя му от една година или аз нещо съм изпуснал?

Линк:http://gong.bg/bg-football/v-grupa/indzhov-otvyrna-na-udara-tomov-pak-izlyga-naglo-350245
Ето от къде са парите на Томов.Пращането на ЦСКА във "В" група декапитализира клуба с 20 милиона лева.Титан и "семействата" (старите и новите Боклуци) са главните виновници за състоянието на ЦСКА.Ако ГГ успее да ни спаси от смъртоносните им ходове аз ще се извиня на джуджето за думите ми към него!

Ти си невероятно заслепен от Томов, просто е уникална при теб сляпата вяра в доброто у него, което само ти виждаш. Даже и не ти пука, че още през 2007-а е загробил ЦСКА с над 3 млн. евро-той е г-н професора с благия поглед и завладяващ глас и думи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 окт 2015 21:39

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Ти си невероятно заслепен от Томов, просто е уникална при теб сляпата вяра в доброто у него, което само ти виждаш. Даже и не ти пука, че още през 2007-а е загробил ЦСКА с над 3 млн. евро-той е г-н професора с благия поглед и завладяващ глас и думи.

Има съд и ако Томов е виновен да ходи да лежи в затвора.Не ми пука за него , но да се изкарва професора главния виновник за състоянието на ЦСКА при положение,че Боклуците сътвориха чудеса от безумия за да докарат клуба до това състояние - това няма как да подмина.И още нещо,през 2007 собственик на тима е Митал а не Томов,но не виждам да го нападаш,че е докарал ЦСКА до фалит.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 окт 2015 21:43

Изображение
Боклуците от Перник са главните виновници за състоянието на ЦСКА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2015 22:14

GOLEADOR написа:Боклуците от Перник са главните виновници за състоянието на ЦСКА!

Аз тяхната вина не я отричам, но ти упорито отказваш да повярваш във вината на Томов. Всъщност, аз помня как и Боклуците приехте като спасители през 2009-а. Дори близо 2 години ги защитавахте, защото" изплащали дълговете, оставени от Томов". След това защитавахте всяка тяхна подла постъпка спрямо други отбори, радвахте са на всеки нов играч (без Станко Машина), който идваше с невероятна визитка (дори на Акселрод се радвахте, ако помниш) и сънувахте 32-та.

ПП- Мой бивш шеф беше в местното ръководство на Томовата партия, който имаше наглостта да се води наследник на БСДП на А. Москов. Преди 4-5 години му е хвърлил всички документи и се е отказал от него, заедно с още един друг от ръководството, а хората бяха идеалисти на социал-демокрацията.
Между другото, наричат го Лупи, заради характерното Р при говора му, което е точно като на дублажа на анимационния герой.

ППП- Готин гиф, поздравления! :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 окт 2015 15:18

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Боклуците от Перник са главните виновници за състоянието на ЦСКА!

Аз тяхната вина не я отричам, но ти упорито отказваш да повярваш във вината на Томов. Всъщност, аз помня как и Боклуците приехте като спасители през 2009-а. Дори близо 2 години ги защитавахте, защото" изплащали дълговете, оставени от Томов". След това защитавахте всяка тяхна подла постъпка спрямо други отбори, радвахте са на всеки нов играч (без Станко Машина), който идваше с невероятна визитка (дори на Акселрод се радвахте, ако помниш) и сънувахте 32-та.

ПП- Мой бивш шеф беше в местното ръководство на Томовата партия, който имаше наглостта да се води наследник на БСДП на А. Москов. Преди 4-5 години му е хвърлил всички документи и се е отказал от него, заедно с още един друг от ръководството, а хората бяха идеалисти на социал-демокрацията.
Между другото, наричат го Лупи, заради характерното Р при говора му, което е точно като на дублажа на анимационния герой.

ППП- Готин гиф, поздравления! :)

Бившият мажоритарен акционер на ЦСКА Александър Томов поиска право на отговор по повод думите на Юлиян Инджов, че „за пореден път нагло е излъгал всички зрители, както и феновете на ЦСКА”.

"Инджов трябва да знае, че Томов никога не лъже и всяка дума, която произнася, я премисля внимателно.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 окт 2015 15:25

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”