korteneca написа:diplomat написа:korteneca написа:samobotev написа:Ебаси кефа всички левскари които до вчера твърдяха, че нямат нищо общо с Пеевски днес се хвърлят яростно в негова защита.
Срамота за хора фенове на Левски отбор кръстен на апостола на свободата. Човек на честа, морала и свободата, човек отказал да предаде и един съратник на турските власти въпреки, че някои от същите тези съратници свидетелстват срещу него.
И сега 150 години по късно феновете на синия отбор се продават на мутри , чорбаджии и турци за два гроша и обещания за титли и купи.
Къде видя левскар да защитава Пеевски? Аз не прочетох нито един такъв коментар. Само вие червени, жълти и безцветни тролове говорите за Пеевски и Левски. А сега дори си измисляте, че го защитаваме. Знаеш ли колко ми пука за Пеевски, Василев, Боко, ДПС и т.н? Ще тръгна да защитавам престъпници... Луди ли сте?
Но ако има средства за бази, играчи, стадиони, ако почнат да текат "спонсорски" пари на Герена, ако купите и титлите се върнат на витрините ви, дали ще говорите открито за собствениците си и техните престъпни схеми?Или ще гледате в другата посока, както в момента се опитват да ви набият в главите, а вие като типичните модерни зомбита поемате и изпълнявате.
Кой и какво ни набиват в главите? Вие сте решили, че Пеевски е собственик на Левски и си пеете една и съща песен, но няма как да го докажете и разчитате на "всички знаят", разни предположения, жълти вестници и сайтове и фантазии... Заради вашите паранои и мании по Пеевски се очаква ние да кажем, че той е собственик на Левски въпреки, че нямаме подобна информация?
Чудно ми е, ако някой ден се докаже, че Левски няма нищо общо с Пеевски дали ще се покриете или ще излезете като мъже да се извините за обидите и нападките?
А бе колега, защо изобщо обръщаш внимание и обясняваш елементарни неща на пълни кретени като този!?...