X Factor

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: X Factor

Мнениеот rhaegar » 10 сеп 2015 22:18

Стааааарт копеле :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 сеп 2015 16:31

Изображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 11 сеп 2015 23:17

Участието на футболния треньор в „Етър” Стефан Николов в X factor предизвика невероятен отзвук. Не десетки и стотици, а хиляди са хората, които споделят възторга си по форумите и социалните мрежи. Минути след изявата му в музикалното шоу заваляха одобрителни коментари, а видеоклипът с участието му, в което изпя песента на U2 „Sometimes You Can’t Make it On Your Own”, се споделя масово в интернет.
„Ти си прекрасно момче (въпреки вече на 40 години)! Сълзи на искрено задоволство се появиха снощи на очите ми, когато чух твоето изпълнение. Не знаех, не очаквах да си толкова добър и в тази трудна материя, каквато е певческото изкуство. Не знам докъде ще стигнеш, но ти стоеше толкова добре на сцената…Радвам се за теб и съм сигурен, че баща ти също гледа някъде горе и се гордее със твоите успехи както във футбола, така и в музиката! Бъди жив и здрав и продължавай напред със същата сила и талант!!!”, пише един от читателите ни.
„Стефане, познавам те като юноша на „Етър“, с баща ти, светла му памет, бяхме колеги, не съм подозирала, че имаш този талант ! Изпълнението ти ме разплака, възхищавам ти се! Бъди здрав и успех!”, гласи друго от посланията.
„Истината е неоспорима. Паниката може да негодува срешу нея, невежеството може да я осмива, злобата да я изопачава, но тя си остава истина. Истината е, че тази вечер децата ми бяха горди, че са част от ДЮШ на футболен клуб „Етър”, което ме направи още веднъж щастлив баща. Благодаря ти, ТРЕНЕР”, пише един от родителите на дете от школата на „Етър”.
Статията „Футболен треньор от “Етър” покори жури и публика в X factor” би всички рекорди по посещаемост и четене в цялата 7-годишна история на „Велико Търново спорт”. Няма друг толкова четен и споделян материал през годините – за нито един мач, събитие или изява на великотърновски спортист. За по-малко от 20 часа от публикуването тя бе стигнала до 35 000 души във Фейсбук с 2411 харесвания, споделяния и коментари, 3700 клика на статията през Фейсбук и 3500 прегледа на статията в самия сайт. Във vbox7 пък клипът с участието му до момента е гледан от 31 960 души.

http://sport-vt.com/statiyata-za-stefan ... stvat.html
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 сеп 2015 17:25

Трябва да си музикален инвалид да си мислиш , че има нещо общо между изпълнението на треньора и това на Боно. Поредното доказателство , че от това жури нищо не става.
Някои тук ме убеждаваха колко са преуспели One Direction :lol: :lol: :lol: Ще направя само едно сравнение - New Edition може би първата бойсгрупа - Ricky Bell,Michael Bivins,Bobby Brown,Ronnie DeVoe,Johnny Gill,Ralph Tresvant.
Имена като Bobby Brown,Johnny Gill и Ralph Tresvant няма нужда да се коментират.Ricky Bell,Michael Bivins,Ronnie DeVoe са Bell Biv DeVoe - и това трио също няма какво да се коментира. Самият факт , че Michael Bivins открива друга бойсгрупа - Boyz II Men. И я ми кажете как еднопосочните може да се сравняват с тези ?! Отговора е никак. Дори след 100г няма да постигнали половината на това което са постигнали New Edition.
Сега да си поговорим за гърлгрупите - Little Mix и тези как да ги сравня с En Vouge или Destiny's Child.В общи линии никак. След 100г може би , но се съмнявам. Вероятно няма проблем да се сравняват с бездарните Spice Girls :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 сеп 2015 01:14

8-)

Имаше хубави неща, че и доста забавни неща.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2015 20:40

Изображение

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 02 окт 2015 21:28

Брутален кавър копеле

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 окт 2015 13:55

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 окт 2015 21:59

Криско спаси моята фаворитка. 8-)

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 окт 2015 22:00

rhaegar написа:Криско спаси моята фаворитка. 8-)

Ревлата ли :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”