Планът Маршал за Съединените щати
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Планът Маршал за Съединените щати
Имах предвид дали е от типа на Александров или просто се майтапи с тях. Не съм го забелязвал и заради това питам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Nuke написа:Madonna написа:balgarinrusofil написа:damyanov1963 написа:И като фалира САЩ и го заместят Русия и Китай, каква ще е ползата за България?
Може би китайските ментета ще станат безплатни, а от братска Русия ще потекат реки от петрол и газ?
Ако България влезе в съюз с Русия и Китай , със сигурност България ще тръгне в икономически подем!
Кажи го на Северна Корея,Куба,Венецуела,Иран и т.н,те са с Русия и Китай и така са вързали ,че леле мале
Ами санкциите срещу Иран паднаха и започна да разцъфтява. Останалите изброени страдат от същото, но всичко е до време. Нито една империя не е била вечна.
Те тези санкции нали се сещаш защо биха паднали и какъв ще е резултатаОгромни количество барели на склад, които ще залеят пазара и цената на петрола ще падне още
Предполагам ти е ясно и защо пада петролът и каква е целта. Този филм е игран в края на 80 те години и резултата е ясен на всички.
---
пп Иначе със сигурност тези руски съюзници са невероятни страни. На едните им разрешиха да си имат мобилни телефони наскоро, а на другите им дават купони за тоалетна хартияДа не забравяме и онези с канибалството и СК. Изобщо социалистически рай
![]()
Не се смятам за такъв голям капацитет, но съм убеден, че Путин си е научил урока. В мокрите ти сънища може всякакви филми да се прожектират.
balgarinrusofil написа:petko.h.markov написа:balgarinrusofil написа:Аз като ви разправям отдавна, че САЩ в момента е една западаща държава , вие не ми вярвате!
Да не говорим, че там има концентрационен лагер "Гуантанамо"! Факт!
А, че инфраструктурата им е под всякаква критика нямам никакво съмнение в това!
Фактите са следните:
САЩ и Западна Европа от 15 години вървят към регрес! Факт!
Докато Русия от 15 години върви към прогрес с постоянен икономически растеж! Факт!
Я кажи какво произвежда тази икономика и какво лично ти би си купил от нея.
Имам Лада , Йотафон, имам нов модел ЛЕД телевизор Рубин! Факт!
Като посъбера пари мисля да продам старата Лада и да си купя нова Лада Гранта!
Редовно ходя до "Берьозка" и си купувам руски хранителни стоки!Най-обичам сладоледите "Ленинградское ескимо" и "Руский пломбир"! А бонбоните им "Альонка" и шоколадът "Бабаевски" са много вкусни!Факт!
Лаптопът ми е Леново - китайска марка и 1 година вече ми работи без проблем! Факт!
Йотафон си го купих преди 3 месеца и работи без проблем! Факт!
Да не говорим в момента американската кухня е най-нездравословната! Факт!
Вижте документални филми за заведенията им за бързо хранене(натравяне) и ще разберете защо! Да не говорим, че храните им са пълни с вредни консерванти! Факт!
Изостанал си във времето! Живееш някъде в началото на 90-те години!
Тези , които твърдят , че САЩ в момента е държава , която върви към прогрес са също толкова смешни, колкото бабите и дядовците , които още сънуват СССР и Варшавския договор! Тоест изостанали във времето хора!
Китай в момента(т.е. 2015г.) е икономическа сила номер 1 , а Русия е военна сила номер 1! Факт!
Карам Кадилак, имам Айфон 6, цъкам си на МакБук Про, пия Джак Даниелс, хапвам американски пай и шоколад Amedei Porcelana, обличам се с Найки и Мустанг и редовно ходя до Маями, Лас Вегас и Хавай.
Гледам с удоволствие американски авио шоута, в които военните им самолети и хликоптери не се разбиват.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
cska-632 написа:balgarinrusofil написа:petko.h.markov написа:balgarinrusofil написа:Аз като ви разправям отдавна, че САЩ в момента е една западаща държава , вие не ми вярвате!
Да не говорим, че там има концентрационен лагер "Гуантанамо"! Факт!
А, че инфраструктурата им е под всякаква критика нямам никакво съмнение в това!
Фактите са следните:
САЩ и Западна Европа от 15 години вървят към регрес! Факт!
Докато Русия от 15 години върви към прогрес с постоянен икономически растеж! Факт!
Я кажи какво произвежда тази икономика и какво лично ти би си купил от нея.
Имам Лада , Йотафон, имам нов модел ЛЕД телевизор Рубин! Факт!
Като посъбера пари мисля да продам старата Лада и да си купя нова Лада Гранта!
Редовно ходя до "Берьозка" и си купувам руски хранителни стоки!Най-обичам сладоледите "Ленинградское ескимо" и "Руский пломбир"! А бонбоните им "Альонка" и шоколадът "Бабаевски" са много вкусни!Факт!
Лаптопът ми е Леново - китайска марка и 1 година вече ми работи без проблем! Факт!
Йотафон си го купих преди 3 месеца и работи без проблем! Факт!
Да не говорим в момента американската кухня е най-нездравословната! Факт!
Вижте документални филми за заведенията им за бързо хранене(натравяне) и ще разберете защо! Да не говорим, че храните им са пълни с вредни консерванти! Факт!
Изостанал си във времето! Живееш някъде в началото на 90-те години!
Тези , които твърдят , че САЩ в момента е държава , която върви към прогрес са също толкова смешни, колкото бабите и дядовците , които още сънуват СССР и Варшавския договор! Тоест изостанали във времето хора!
Китай в момента(т.е. 2015г.) е икономическа сила номер 1 , а Русия е военна сила номер 1! Факт!
Карам Кадилак, имам Айфон 6, цъкам си на МакБук Про, пия Джак Даниелс, хапвам американски пай и шоколад Amedei Porcelana, обличам се с Найки и Мустанг и редовно ходя до Маями, Лас Вегас и Хавай.
Гледам с удоволствие американски авио шоута, в които военните им самолети и хликоптери не се разбиват.
Тва последното изречение вземай си го трий, че ставаш за смях.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Nuke написа:
Не се смятам за такъв голям капацитет, но съм убеден, че Путин си е научил урока. В мокрите ти сънища може всякакви филми да се прожектират.
Какъв урок има да учиш? Освен този, които демонстрира, че не е научил в Украйна? Няма урок, който да ти казва как да живееш по-добре и да получаваш значително по-малко приходи. Това се случва в момента.
Аз мокри сънища нямам. През онази работа ми е дали руснаците ще ядат черен хляб или ще ходят на глави. Същото се отнася и за янки и тн. Интересувам се от себе си и заобикалящата ме среда. Искам да живея нормално и щастливо, без путинизми и подобни дивотии, а как живеят другите ми е все тая. Пени не бих дал за да спечели нещо САЩ или UK или Русия или някой друг. Други са хората, които имат мокри сънища за някоя държава и нейния триумф. Други са тези, които се подмокрят от тракането на оръжие и разхождането на танкове по площадите. На мен ми е все тая.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Какъв урок има да учиш?
Аз ли? Пхаха.
Thsmith написа:Аз мокри сънища нямам. През онази работа ми е дали руснаците ще ядат черен хляб или ще ходят на глави. Същото се отнася и за янки и тн. Интересувам се от себе си и заобикалящата ме среда. Искам да живея нормално и щастливо, без путинизми и подобни дивотии, а как живеят другите ми е все тая. Пени не бих дал за да спечели нещо САЩ или UK или Русия или някой друг. Други са хората, които имат мокри сънища за някоя държава и нейния триумф. Други са тези, които се подмокрят от тракането на оръжие и разхождането на танкове по площадите. На мен ми е все тая.
И един мармот завива шоколада в станиол. В предното мнение пусна няколко lol-чета, подсладени с антируска плява, ама иначе не му пукало - той бил безпристрастен. Разправяй ги на старата ми шапка тия.

-
balgarinrusofil
- Контакти:
Тук забелязвам доста хора , които са с промити мозъци от хамериканската пропаганда и вярват на всичко , което им се каже по БТВ и НОВА и времето за тях е спряло някъде 1995г.! 
От 1995 до 2015г. много неща се промениха! В момента сме 2015г.! Година, в която една империя залязва и се сменя световното господство!
Някои хора все още не могат да проумеят , че вечни империи няма и САЩ няма как да бъде вечния световен хегемон! Мина това време! Факт!
От 1995 до 2015г. много неща се промениха! В момента сме 2015г.! Година, в която една империя залязва и се сменя световното господство!
Някои хора все още не могат да проумеят , че вечни империи няма и САЩ няма как да бъде вечния световен хегемон! Мина това време! Факт!
Последна промяна от balgarinrusofil на 05 авг 2015 15:52, променено общо 1 път.
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:damyanov1963 написа:И като фалира САЩ и го заместят Русия и Китай, каква ще е ползата за България?
Може би китайските ментета ще станат безплатни, а от братска Русия ще потекат реки от петрол и газ?
Вече никаква, щото пак избрахме грешната страна
Я се стегни, бре.
С евреите сме, те кога са губили ??
Не съм много оптимист
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Странджата
- Контакти:
Ето малко данни - не ги наричам факти, защото са само данни
http://www1.internationalliving.com/qof ... ld=country
Качество на живота:
САЩ – 7. място
България – 44. място
Русия – 121
Между другото вижте оценките за инфраструктура. А тези, които оценяват този или онзи въз основа на това дали им са в "стрийма" или не, мога само да кажа, че оценката характеризира най-вече оценителя, затова уважаващите себе си "оценители" използват малко или повече непротиворечиви, признати и достъпни методики и данни, а не квалификации на потребителите на оценките.
http://www.numbeo.com/quality-of-life/r ... ountry.jsp
Quality of Life Index for Country 2015
САЩ - 4.
България - 55.
Русия - 74.
http://www1.internationalliving.com/qof ... ld=country
Качество на живота:
САЩ – 7. място
България – 44. място
Русия – 121
Между другото вижте оценките за инфраструктура. А тези, които оценяват този или онзи въз основа на това дали им са в "стрийма" или не, мога само да кажа, че оценката характеризира най-вече оценителя, затова уважаващите себе си "оценители" използват малко или повече непротиворечиви, признати и достъпни методики и данни, а не квалификации на потребителите на оценките.
http://www.numbeo.com/quality-of-life/r ... ountry.jsp
Quality of Life Index for Country 2015
САЩ - 4.
България - 55.
Русия - 74.
Последна промяна от Странджата на 05 авг 2015 16:10, променено общо 1 път.
cska-632 написа:Карам Кадилак, имам Айфон 6, цъкам си на МакБук Про, пия Джак Даниелс, хапвам американски пай и шоколад Amedei Porcelana, обличам се с Найки и Мустанг и редовно ходя до Маями, Лас Вегас и Хавай.
Браво, напред си с материала
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване