Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от парк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Властите на Ню Йорк махнаха бюст на Едуард Сноудън от па

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 13:48

1982 написа:Стига глупости, Хитлер е презирал всички на Балканите, щели сме да живеем по-добре, ако Германия спечелила войната. България влиза в Тристранния пакт насилствено, под заплахата Вермахта и нас да премаже и да сее смърт из България, как може да се възхищавате на тея уроди - нацистите. За тоя Паркинсон е имало само една висша раса - арийската, всички други е считал за измет, вие му се кефите и дори съжалявате, че не спечелил войната.

Хиляда пъти по-добре щеше да е България, отколкото при съветската сволоч. Малко история трябва да се чете, ама не от съветската пропаганда. Това че Вермахта е щял да ни смаже, са измислици на комунистите, за да прокарват вражеските цели на РСФСР.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 13:51

Разбира се, че е щял да ни смаже, както е смазал Югославия и Гърция, които не са му се надупили. Ти какво, вярваш че Хитлер ни е обичал и нямало да ни смачка, ако не сме били приели да му се надупим ли ?!

И точно на мен не ми пиши за съветска пропаганда, малко е нелепо, не мислиш ли ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 14:01

1982 написа:Разбира се, че е щял да ни смаже, както е смазал Югославия и Гърция, които не са му се надупили. Ти какво, вярваш че Хитлер ни е обичал и нямало да ни смачка, ако не сме били приели да му се надупим ли ?!

И точно на мен не ми пиши за съветска пропаганда, малко е нелепо, не мислиш ли ?!

А ти да не мислиш, че победа би означавала тотално господство на Германия над цяла Европа + Русия? :?: Та това си е практически невъзможно, генералите са го осъзнавали и са били опозиция на Хитлер по много въпроси към края на войната. Дори и при победа на Третия Райх, не се е знаело дали Хитлер би останал начело. Хората могат да кажат какво е било отношението на немските войници с българските цивилни и на съветските такива.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 14:12

diplomat написа:
1982 написа:Разбира се, че е щял да ни смаже, както е смазал Югославия и Гърция, които не са му се надупили. Ти какво, вярваш че Хитлер ни е обичал и нямало да ни смачка, ако не сме били приели да му се надупим ли ?!

А ти да не мислиш, че победа би означавала тотално господство на Германия над цяла Европа + Русия? :?: Та това си е практически невъзможно, генералите са го осъзнавали и са били опозиция на Хитлер по много въпроси към края на войната. Дори и при победа на Третия Райх, не се е знаело дали Хитлер би останал начело. Хората могат да кажат какво е било отношението на немските войници с българските цивилни и на съветските такива.

Целта е била Русия до Урал и Каспийско море-нефтените кладенци. Генералите са били опозиция към края на войната, защото са виждали явното поражение-второ за Германия за по-малко от 30 години, а не защото са били противници на Хитлер поначало. Човек, който изпраща на фронта 14-16 годишни деца и мъже над 65 години, без никаква военна подготовка, знаейки, че ги праща на сигурна смърт..този не цени човешкия живот дори на собствения си народ, ще цени този на слугите си, след като станат излишни.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 14:36

Кашчей написа:
diplomat написа:

Целта е била Русия до Урал и Каспийско море-нефтените кладенци. Генералите са били опозиция към края на войната, защото са виждали явното поражение-второ за Германия за по-малко от 30 години, а не защото са били противници на Хитлер поначало. Човек, който изпраща на фронта 14-16 годишни деца и мъже над 65 години, без никаква военна подготовка, знаейки, че ги праща на сигурна смърт..този не цени човешкия живот дори на собствения си народ, ще цени този на слугите си, след като станат излишни.

До 1938-1939 г. немските генерали не са в опозиция на Хитлер. За това няма никакви причини, защото той постига резултати, които те сами желаят.

- Вернер фон Бломберг

Поначало не са били негови противници. Но това не значи, че не са имали различни политически убеждения и са виждали по различен начин развитието на Германия, както и на развоя на войната. И не си мисли, че хората там са забравили съюзниците си, колкото и съветската пропаганда да се опитва да изкара, че българите са мразени от немците по онова време.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 16:21

diplomat написа: Хората могат да кажат какво е било отношението на немските войници с българските цивилни и на съветските такива.

Е какво да е, когато доброволно се надупваме на Хитлер ??!

Ако бяхме отказали да влезнем в Тристранния пакт, щеше да ни се случи случка. Както на Югославия и Гърция.

Защо обявяваме война на САЩ и Великобритания, макар и символична, можеш ли да ми обясниш, какво имаме с тях да делим през 1941-1942-а ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 16:29

1982 написа:
diplomat написа: Хората могат да кажат какво е било отношението на немските войници с българските цивилни и на съветските такива.

Е какво да е, когато доброволно се надупваме на Хитлер ??!

Ако бяхме отказали да влезнем в Тристранния пакт, щеше да ни се случи случка. Както на Югославия и Гърция.

Защо обявяваме война на САЩ и Великобритания, макар и символична, можеш ли да ми обясниш, какво имаме с тях да делим през 1941-1942-а ??!

А Щатите какво имат да делят в Европа като цяло? Това е световна война, нормално е да бъдем противник на враговете на нашите съюзници. Която и да е армия е щяла да ни съсипе, ако е била на границата ни и не сме били съгласни с техните условия, без значение дали са германци, руснаци, англичани и т.н. Но Германия тогава ни е била естествения съюзник, те също са го осъзнавали това, иначе как ще ни позволят изобщо да имаме наша си вътрешна политика и да спасим евреите в България?

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 16:37

diplomat написа:А Щатите какво имат да делят в Европа като цяло? Това е световна война, нормално е да бъдем противник на враговете на нашите съюзници.

Като ти е нормално, ще ядем бомбите и няма да се правим на жертви.

А САЩ делят в Европа това, че след като Япония ги напада при Пърл Харбър, Германия веднага им обявява война. Подчертавам - Германия обявява война на САЩ, не САЩ на Германия. И ние, като верен слуга, също обявяваме война, срам и позор.

diplomat написа:Но Германия тогава ни е била естествения съюзник, те също са го осъзнавали това, иначе как ще ни позволят изобщо да имаме наша си вътрешна политика и да спасим евреите в България?

Германия просто ни използва, стига наивни глупости, била ни верен съюзник, боли ги патката за нас.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 16:39

И това колажче с Гудериан .... всеки на днешно време може да направи какъвто си иска колаж. Ще ми цитираш ли кога и къде го е казал ??

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 17:55

Аз не се правя на жертва и никъде не съм се жалвал от бомбардировките - нещо нормално за военна обстановка. А цитата на Гудериан мисля, че е от книгата, която издава преди да умре.

Върни се в “Свободна зона”