Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Мнениеот язе » 13 юли 2015 20:01

Абе ся кат се замислих... имаме ли американска (не натовска, а американска) войска у нас? Имаме. Наша имаме ли? Нямаме. Това значи, че сме окупирани май... :roll:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 юли 2015 20:04

язе написа:Абе ся кат се замислих... имаме ли американска (не натовска, а американска) войска у нас? Имаме. Наша имаме ли? Нямаме. Това значи, че сме окупирани май... :roll:

Имаме войска, имаме си и родната милиция още от "хубавото" време... Нещо си се объркал. ;)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 юли 2015 20:10

язе написа:Абе ся кат се замислих... имаме ли американска (не натовска, а американска) войска у нас? Имаме. Наша имаме ли? Нямаме. Това значи, че сме окупирани май... :roll:

Една пата мислила, мислила и накрая.... И кво сега, искал си да ми помагаш, така ли?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 юли 2015 20:12

diplomat написа:

Имаме войска, имаме си и родната милиция още от "хубавото" време... Нещо си се объркал. ;)

Ква войска имаме бе? Три танка и два самолета, които са в ремонт. И числен състав, наполовина бременен.
Милиция имаме доста повече, но тя кво общо има? Акшъли, тя е вреда ... повече от всякога. Милицията управлява България. Тя затва и толкова охотно редуцира армията- да не стане некой фал с военен преврат. :twisted:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 13 юли 2015 20:13

diplomat написа:Ти и на 1000 години да станеш, пак ще си толкова тъп. ;) Не трябва да печелиш фенове, а да бъдеш уважаван от противниците си, но ти никога няма да го разбереш това, защото си един захлюпен комплексар, който е смачкан от живота. :| Чак те съжалявам, но не съм аз виновен, че си се провалил толкова.

Дали съм се провалил или не , дали съм захлюпен комплексар или не , дали съм смачкан от живота или не , не си ти човекът , който ще определя какъв съм и що съм!
Но ми прави впечатление , че в последните десетина години забелязвам прекалено високото самочувствие у младите хора като теб ! Въпреки очевидно по-високото ми интелектуално ниво от тях, те не се свенят да се карат, да ме обиждат , да ме назидават и да ме поучават! Ти си живото доказателство за това!
Неща които по мое време преди 20 години бяха недопустими и бяха признак на много ниско възпитание и много ниска култура!
Откъде имаш това самочувствие на всезнайковец и специалист по всичко?
Та, ти вчера си се появил на този свят както се казва и имаш още много хляб да изядеш и много вода да изпиеш, докато научиш реалността за живота!
Защото не интернет, не платените медии са източника на знания! Най-добрият учител е животът! А, ти тепърва го започваш!
Не ме разбирай погрешно! Младостта не е порок! И аз съм грешал и съм правил грешки , но имах елементарно уважение към по-възрастните хора от мен! Така ме учиха вкъщи, така ме учиха и в училище!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 юли 2015 20:19

Player написа:

Една пата мислила, мислила и накрая.... И кво сега, искал си да ми помагаш, така ли?

Виж са, тебе повече не моа та мисла. Бъди това което си... и все ще има краен резултат. Макар че и към момента, резултата е доста краен. Но, ако можеш и още дерзай... Идиотите няма да свършат с тебе. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 юли 2015 20:25

язе написа:
diplomat написа:

Ква войска имаме бе? Три танка и два самолета, които са в ремонт. И числен състав, наполовина бременен.
Милиция имаме доста повече, но тя кво общо има? Акшъли, тя е вреда ... повече от всякога. Милицията управлява България. Тя затва и толкова охотно редуцира армията- да не стане некой фал с военен преврат. :twisted:

Натовската/американската "армия" е стотици пъти по-малка от нашата армия, колкото и да се опитваш да преиначиш фактите. За милицията си прав, както и за преврата - тука обвинявай кгб и цру, че им отвориха очите и ги оставиха да си живуркат тука.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 13 юли 2015 20:25

diplomat написа:Това е, щото любимата ти Русия и любимите ти комунисти си стиснаха ръцете с т.н. (от теб) "нов световен ред", за да не бъдат заличени напълно от лицето на земята. Но новите кагебейчета не са доволни, щото не са на максималната далавера и почнаха да пищят срещу "псевдо-демокрацията", ЕС, сорос, фащ, мащ и на баба си хвърчилото. И едните, и другите са боклуци, ти си избрал да подкрепяш едните - това какъв те прави? :?:

До войната в Сирия и до Евромайдана в Украйна САЩ и Русия бяха в един отбор ! Това е вярно!
След Евромайдана , отношенията между САЩ и Русия рязко се влошиха! Русия усетиха какъв план им готвят илюминати !
САЩ си нарушиха договорките да не се разширяват на Изток!
С което изнервиха Русия!
Русия няма доверие в САЩ!
Владимир Путин в момента е единствената алтернатива на пътя, по който вървим в момента! А, пътят, по който вървим в момента е този на тоталното унищожение и изчезване не само на България, а и на цялото човечество на по-късен етап!
Сао заради забраната на гей пропагандата и недаването на привилегии на малцинствата в Русия Владимир Путин е далеч по-предпочитан, отколкото САЩ и ЕС!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2015 20:30

aleksandrov77 написа:След Евромайдана , отношенията между САЩ и Русия рязко се влошиха! Русия усетиха какъв план им готвят илюминати !

Чакай сега, аз изгубих връзката вече - САЩ нали бяха евреи, масони .... сега пишеш, че са илюминати.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 юли 2015 20:35

diplomat написа:
язе написа:
diplomat написа:

Натовската/американската "армия" е стотици пъти по-малка от нашата армия, колкото и да се опитваш да преиначиш фактите. За милицията си прав, както и за преврата - тука обвинявай кгб и цру, че им отвориха очите и ги оставиха да си живуркат тука.

Срещу нашите 3 танка имаме поне 20 американски... , което не е стотици пъти по- малко. За милицията няма да обвинявам Кгб, щото по тяхно време си имахме сериозна армия- над 180 000 редовна войска. ЦРУ не снам дали да ги обвинявам, щото те зад себе си имат най- голямата армия в Света. Те що не се притесняват от преврат? Ааа да, щото защитават правата на американците по цял Свят. Дори когато американеца е престъпник. Нали знаеш, че американец не може да бъде съден в Европа... Азия или където и да е! Само в САЩ...

Върни се в “Свободна зона”