38% от гърците казаха ОХИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: 49% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот aleksandrov77 » 05 юли 2015 21:04

moreni_max написа:"Социализма продължава дотогава, докогато свършат чуждите пари" - Маги Тачър

Западна Европа(Англия, Германия, Франция ит.н.) и САЩ поддържат висок жизнен стандарт(все още) с ограбване на по-малките и по-слаби държави като България по военен път или по мирен път чрез техните оръжия МВФ и СБ!
Ще дам следния пример:
Ако аз крада от съседните блокове и си обзавеждам жилището, черпя комшиите от моя блок и се показвам с новата си кола купена с парите от кражбите всички ще ми завиждат и ще искат да бъдат като мен!
Понеже домът ми е обзаведен луксозно, всеки съсед ще иска да заживее при мен! Аз ще си подбера най-красивите комшийки и най-умните и работливи комшии да ми работят!
След това ще обера следващия съседен блок!
И така ще поддържам високия си жизнен стандарт!
Още повече, когато аз играя ролята на квартален жандарм! Сиреч аз казвам кой е крадец в квартала и кой не е! Разбира се, никога няма да нарека себе си крадец и няма да си призная, че съм такъв! Няма и да осъдя сам себе си!
В такава роля са САЩ вече доста години!
Те са световните крадци, но и световния жандарм, който упорито отказва да признае себе си за виновен!
Проблемът идва, когато блоковете за ограбване свършат ! :mrgreen:
А, това време вече настъпи за САЩ и компания! ;)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 21:04

гражданин от село написа:
moreni_max написа:"Социализма продължава дотогава, докогато свършат чуждите пари" - Маги Тачър

Тъй като си прост да ти обясня,че държавичката на Магито от 3 столетия папка само чужди пари,но и при тях соца ще свърши скоро.

Да бе, държавата създала капитализма, първата индустриална революция, Магна карта, държавата на Адам Смит и Джон Лок на нищо освен на евтини кредити и ликвидност от ЕЦБ е живяла. :mrgreen: :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 21:06

moreni_max написа:

Тъй като си прост да ти обясня,че държавичката на Магито от 3 столетия папка само чужди пари,но и при тях соца ще свърши скоро.

Да бе, държавата създала капитализма, първата индустриална революция, Магна карта, държавата на Адам Смит и Джон Лок на нищо освен на евтини кредити и ликвидност от ЕЦБ е живяла. :mrgreen: :)

Първата е Холандия, като ти казвам, че си прост не е за да те обидя. ;)

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 05 юли 2015 21:08

Гърците казали ОХ (очень хорошо) може би.Русия и Китай щели да наливат пари.Добре и какво ще произлезе от това, някой може ли да обясни?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 05 юли 2015 21:11

FLANKER написа:
HoUs4oOL написа:
DANS написа:Още една добра новина за БЪЛГАРОФИЛИТЕ, с този вот, "Турски поток" на московския султан Путин, УМРЕ! :lol:
Изображение

Турски поток не знам дали умре, но с новия газопровод Русия и Германия ще го сложат много здраво на ''българофилите''.

В потвърждение на думите ти:

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 2980,d.bGg

една лъжлива "новина" от путиноидния Фрогнюз, газа за Северна Европа въобще не ни интересува и не влияе на пазара в БГ, ако беше обратното цената в БГ щеше да е 50% по-ниска, анадъм?

Не случайно твоят господар, Путин, преди два дни нареди на милер да пеговаря за удължаване на транзита на газ през Украйна!
http://reporter.mk/2015/06/26/%D0%BF%D1 ... %B2%D0%BE/
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 05 юли 2015 21:12

Мисля, че на Европа не й стиска да отреже гърците съвсем и ще ги спасят частично с някакви пари в последния момент.
Но, че гърците ще гризнат дръвцето с чувствителен спад на жизнения стандарт - това също е пределно ясно. На нашето ниво няма да паднат, но и пенсии от 2 хиляди евро вече ще си ги спомнят с носталгия.
Що се отнася до Путин - малък му е да си го вре чак в Егея. Може да заиграва, да пуска стръв, но реално Русия в момента няма ресурси да спаси Гърция.

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 05 юли 2015 21:14

aleksandrov77 написа:Гърция няма да фалира! Разни еврогейчета-юнкерси, мункерси само се пеняват - става опасно за НАТО и хамериканците ! 8-)
Русия влиза в Гърция ,Китай и той бе на учение там и корабчетата на НАТО-вците ще трябва да очистят Черно и Средиземно море а и рожбата на НАТО - Ислямска Държава е застрашена - няма да има гръбче НАТО-вско хахаахаха! 8-)
Браво на гърците - така се защитават национални интереси! :!:

НАТО унищожиха СССР и докараха Русия до просешка тояга и без Черно море и източна Европа :cool: А Китай да внимава,че САЩ могат да си върнат заводите обратно в САЩ и китайците пак ще носят дубликат на статуята на свободата на Тиананмън :cool:
Изображение

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 21:14

moreni_max написа:

Първата е Холандия, като ти казвам, че си прост не е за да те обидя. ;)

Холандия създава първата стокова борса в света и първото акционерно дружество, макар подобни системи да са съществували и другаде в историята. Теоретичната основа за капитализма като финансова система е поставена от Английските мислители на 18-ти век и протестантската етика за работа. Недей да обиждаш за да си пълниш егото. Това не е техническо изобретение, а процес, които търпи постоянно развитие.
Последна промяна от moreni_max на 05 юли 2015 21:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 21:15

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 21:15

DANS написа:
FLANKER написа:
HoUs4oOL написа:
DANS написа:Още една добра новина за БЪЛГАРОФИЛИТЕ, с този вот, "Турски поток" на московския султан Путин, УМРЕ! :lol:
Изображение

Турски поток не знам дали умре, но с новия газопровод Русия и Германия ще го сложат много здраво на ''българофилите''.

В потвърждение на думите ти:

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 2980,d.bGg

една лъжлива "новина" от путиноидния Фрогнюз, газа за Северна Европа въобще не ни интересува и не влияе на пазара в БГ, ако беше обратното цената в БГ щеше да е 50% по-ниска, анадъм?

Не случайно твоят господар, Путин, преди два дни нареди на милер да пеговаря за удължаване на транзита на газ през Украйна!
http://reporter.mk/2015/06/26/%D0%BF%D1 ... %B2%D0%BE/

Докато изтекат сроковете на договорите транзитирани през Украйна и построят газопровода до Китай, а после ще духаме супата.

Върни се в “Свободна зона”