Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue1914 написа:При мен по около 3 кутии на седмица си заминават. Не ми доставят кой знае какво удоволствие цигарките (особено когато съм трезвен) . Мога и да не пуша изобщо (особено когато съм трезвен
) , но така нито аз мога да търпя хората около мен, нито те моята особа.
От известно време все чакам да ми дойдат по-спокойни времена, да ги спра тотално, все не идва такъв период, да го...
Ботевъ Пловдивски написа:Blue1914 написа:При мен по около 3 кутии на седмица си заминават. Не ми доставят кой знае какво удоволствие цигарките (особено когато съм трезвен) . Мога и да не пуша изобщо (особено когато съм трезвен
) , но така нито аз мога да търпя хората около мен, нито те моята особа.
От известно време все чакам да ми дойдат по-спокойни времена, да ги спра тотално, все не идва такъв период, да го...
За убиец на нервите, вместо цигарите можеш да пробваш спорт - фитнес, футболче, тенисче, бойни, каквото друго се сетиш или просто разходки.
Teo написа:Не.. днешно време е модерно да не пушиш!
Paul Scholes написа:Teo написа:Не.. днешно време е модерно да не пушиш!
Да ти кажа сред по-малките набори и по-малките особено чувам че вече над 10 пъти са пушили трева. Така че обратно на твоето мнение са фактите в момента. 2003 роден на 10/11 години и вече се прави на голямата работа....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта