Въпрос на време е българския патриарх да му връчи короната и жезъла и да го провъзгласи за Цар на България!
Домусчиев се обяви за добив на шистов газ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Домусчиев се обяви за добив на шистов газ
Кирето пак предизвика смях сред обществото.
Въпрос на време е българския патриарх да му връчи короната и жезъла и да го провъзгласи за Цар на България!
Добива на Шистов газ във някои от наи плодородните части на България или по точно намека за такъв е меко казано смешна.Никои няма да позволи на друг да се възползва от хорската некомпетентност.Аз имам доста декари обработваема земя във Добруджа.Могат да ме хванат и да ми го разкарат дето ще позволя някои да ми рови във нея.Как въобще си го представя някои.Да не говоря че повечето земя си има реални собственици и няма как да ги прескочи човек и да си прави каквото си иска.Ако ще някои да ми дрънка че живеем във 18 век ....нека ровят във Банкя или там подобни измислени региони...
Вълчан написа:Могат да ме хванат и да ми го разкарат дето ще позволя някои да ми рови във нея.Как въобще си го представя някои.Да не говоря че повечето земя си има реални собственици и няма как да ги прескочи човек и да си прави каквото си иска.Ако ще някои да ми дрънка че живеем във 18 век .....
Дръж позицията Вълчане!В такива като тебе е надеждата!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
sin4ec написа:За шистов газ в България може да се обяви само платен лобист или кръгъл идиот. Само такъв може да твърди, че този сондаж е безопасен. Нека обаче погледне какви химикали се използват при фракинга и как ще се отрази това на водоносните хоризонти в Добруджа. Естествено, когато отровите заизвират от кладенците, същите тези идиоти благоразумно ще се покрият, ни лук яли, ни мирисали...позната картинка!
А хората ще обвинят комунистите за последиците. Ловим ли бас :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
sin4ec написа:За шистов газ в България може да се обяви само платен лобист или кръгъл идиот. Само такъв може да твърди, че този сондаж е безопасен. Нека обаче погледне какви химикали се използват при фракинга и как ще се отрази това на водоносните хоризонти в Добруджа. Естествено, когато отровите заизвират от кладенците, същите тези идиоти благоразумно ще се покрият, ни лук яли, ни мирисали...позната картинка!
Тоя е второто. 1000000%.
Nikona написа:зеления написа:В случая Домусчиев е прав. Вече в цял свят се използва фракинга за добив на газ. Ако беше вредно никоя нормална държава нямаше да го позволи. Полша дори въведе данъчни облекчения за газодобивните фирми използващи този метод. Всичко останало е рашънска пропаганда. Не напразно Путкин е заделил 100 мил. за анти шистови протести в Европа.
Къв цял свят, почти в цял свят има протести и хората не искат добиване не шистов газ чрез фракинг. Само ЮС се използва масово и може да видиш клипчета с резултатите след това.
САЩ се превърнаха в световен износител на петрол от шисти. Само дето пресдстои да се превърнат в световен вносител на храни и води.
Юридически възможно ли е да се добива шистов газ в земеделски земи?Това е основното.Иначе кой е собственика не е толкова пречка -играят ли парите.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- vg_vasilev
- Контакти:
pampi написа:pupesh написа:Ще ви питам когато румънците започнат да добиват шистов газ в северна добруджа и после ни го продават на петторна цена.....тогава нито газ,нито природа....само мизерия...
Разберете най-накрая, че България не може сама да добива газ, газ ЩЕ ДОБИВА "Шеврон" и ще го продава на България. Да не излезе накрая, че шистовия газ ще го плащаме по-скъпо от вносния конвенционален. Има примери колкото щеш, да вземем "зелената" енергия например, такава далавера се врътна там, че сега ни излиза през носа.
Който е "За добив на шистов газ" може би ше иска след това да живее ето тук, където вече 40 години горят въглищните пластове след добив на шистов газ
https://www.youtube.com/watch?v=F066RnoTm1w
vg_vasilev написа:pampi написа:pupesh написа:Ще ви питам когато румънците започнат да добиват шистов газ в северна добруджа и после ни го продават на петторна цена.....тогава нито газ,нито природа....само мизерия...
Разберете най-накрая, че България не може сама да добива газ, газ ЩЕ ДОБИВА "Шеврон" и ще го продава на България. Да не излезе накрая, че шистовия газ ще го плащаме по-скъпо от вносния конвенционален. Има примери колкото щеш, да вземем "зелената" енергия например, такава далавера се врътна там, че сега ни излиза през носа.
Който е "За добив на шистов газ" може би ше иска след това да живее ето тук, където вече 40 години горят въглищните пластове след добив на шистов газ
https://www.youtube.com/watch?v=F066RnoTm1w
И да се срещне с

Леевски, оле
Само гледайте как ще ни натиснат за шистов газ още напролет! Слушайте и гледайте сеира, ще е знаменателен.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]