герб- 35%
бсп-20%
дпс-15%
атака-10%
синя-6%
рзс-5%
лидер-4%
ндсв-3%
това са реалните резултати от екзитпол.Това ,че го обявяват-анкета в сайта на дарик е защото е забранено от закона да се обявяват резултатите.ДПС са с минимум 15%.това е факт!!!
Хайде да гласуваме!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- comandosa1
- Контакти:
Re: Хайде да гласуваме!!!
ДПС и БСП е важно да нямат общ сбор от 40-45% иначе лошо.
- Red_champions
Браво,гласувай за герб прости народе!Ама после всички ще плачете-и за да не ме набедите,че съм от БСП ви казвам,че не съм,не не съм и от ДПС,ама всички с тоя герб и после..незнам 

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- comandosa1
- Контакти:
Всичко без ДПС и БСП е поносимо, по-малкото зло, че няма 100% чисти и свестни е ясно и на малките деца ама не може да не се гласува.
Последна промяна от comandosa1 на 05 юли 2009 14:23, променено общо 1 път.
plovdivesamona6 написа:герб- 35%
бсп-20%
дпс-15%
атака-10%
синя-6%
рзс-5%
лидер-4%
ндсв-3%
това са реалните резултати от екзитпол.Това ,че го обявяват-анкета в сайта на дарик е защото е забранено от закона да се обявяват резултатите.ДПС са с минимум 15%.това е факт!!!
ами онлайн гласуването не се ли отразява?
Защото като се замисля си прав ,ако беше анкета няма как ДПС да имат 15%

Red_champions написа:Браво,гласувай за герб прости народе!Ама после всички ще плачете-и за да не ме набедите,че съм от БСП ви казвам,че не съм,не не съм и от ДПС,ама всички с тоя герб и после..незнам
ако не е тайна-ти за кой гласува?

според мен от сега до края на изборния ден процените на бсп би трябвало да почнат да намаляват, тъй като имат стабилен елкторат който гласува под строй рано сутринта. дпс би трябвало да останат на 15% защото е ясно, че много от "тяхните", ще гласуват по няколко пъти. дано повече българи излязат и гласуват.
-
- Контакти:
cska_90 написа:plovdivesamona6 написа:герб- 35%
бсп-20%
дпс-15%
атака-10%
синя-6%
рзс-5%
лидер-4%
ндсв-3%
това го правят дарик на всички избори и винаги се оказва истина.виж ,че и на сайта на гонг са го пуснали като водеща новина
plovdivesamona6 написа:cska_90 написа:plovdivesamona6 написа:герб- 35%
бсп-20%
дпс-15%
атака-10%
синя-6%
рзс-5%
лидер-4%
ндсв-3%
това го правят дарик на всички избори и винаги се оказва истина.виж ,че и на сайта на гонг са го пуснали като водеща новина
Да ама тогава защо има възможност да се гласува от нета или по тел.Или освен,ако не са сложени само за да отбиват номера!ама наистина прави впечатление,че винаги почти познават!А в др сайтове ДПС имат не повече от 2-3%,докато тука са си на реалния %-затова може наистина да е истинския вот!

http://news.ibox.bg/news/id_312413797
"До момента, като се изключи Турция, най-високата избирателна активност на българите в чужбина е в Гърция. До обяд, в Гърция са гласували 40% от нашите сънародници, съобщават от партия "Другата България"
Днес в щаба на партията е достигнала информация, че в Париж има опити за агитация пред избирателните секции от страна на представители на ДПС и Коалиция за България. Наши сънародници са подали и сигнал за организиране на автобуси от страна на тези партии.
Междувременно българи в Гърция припадат пред избирателните секции в Атина, алармират от „Другата България".
Българите чакат на километрични опашки от часове и припадат от високите температури. В Атина избирателните секции за парламентарните избори са 3, а 380 000 българи се опитват да изразят своя глас.
В момента в Атина се организира инициативен комитет и подписка от наши сънародници, които са силно разгневени от тенденциозното отношение на държавата ни към тях и от двойните стандарти.
Комитетът изготвя протестна декларация до съответните власти, която ще внесе незабавно и ще сезира европейските институции."
"До момента, като се изключи Турция, най-високата избирателна активност на българите в чужбина е в Гърция. До обяд, в Гърция са гласували 40% от нашите сънародници, съобщават от партия "Другата България"
Днес в щаба на партията е достигнала информация, че в Париж има опити за агитация пред избирателните секции от страна на представители на ДПС и Коалиция за България. Наши сънародници са подали и сигнал за организиране на автобуси от страна на тези партии.
Междувременно българи в Гърция припадат пред избирателните секции в Атина, алармират от „Другата България".
Българите чакат на километрични опашки от часове и припадат от високите температури. В Атина избирателните секции за парламентарните избори са 3, а 380 000 българи се опитват да изразят своя глас.
В момента в Атина се организира инициативен комитет и подписка от наши сънародници, които са силно разгневени от тенденциозното отношение на държавата ни към тях и от двойните стандарти.
Комитетът изготвя протестна декларация до съответните власти, която ще внесе незабавно и ще сезира европейските институции."