Американците казаха: Орешарски, спирай Южен Поток

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Американците казаха: Орешарски, спирай Южен Поток

Мнениеот ivan56 » 08 юни 2014 19:02

Стане ли въпрос в някоя тема за Русия,и се появяват руските глашатаи.Или в този форум пишат доста руски граждани които е нормално да си защитават страната или има потребители за които Русия е пред България.Друго обяснение нямам.Темата за положението в Украйна има повече мнения от темата за политика във България.Кога така яростно ще защитавате интересите на България? Кога?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 08 юни 2014 19:06

ivan56 написа:Стане ли въпрос в някоя тема за Русия,и се появяват руските глашатаи.Или в този форум пишат доста руски граждани които е нормално да си защитават страната или има потребители за които Русия е пред България.Друго обяснение нямам.Темата за положението в Украйна има повече мнения от темата за политика във България.Кога така яростно ще защитавате интересите на България? Кога?

Иване,никой не ни пита.България вече е продадена.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 08 юни 2014 19:07

От тази тема ми стана ясно, че докато има българи лапащи пишки на американци, руснаци и всякакви други ще сме все на дъното.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 08 юни 2014 19:07

dzhambov написа:Добре е някой да спре руската наглост и алчност.

Това ли научихте в трети клас???
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юни 2014 19:09

Е как така американците ни заповядват да го направим, нали уж бяхме руски подлоги ? Дотук с това, че сме руски подлоги. Видя се, че сме американски подлоги.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 08 юни 2014 19:09

Не съм чел мненията дотук, но съм отвратен - поредното доказателство за колониалното разкрачено положение на нашата държава - политически лижеме кOра на американците; икономически правим федероски на руснаците.. Що за държава сме?! ГНУСНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ са цялата ни политическа класа - Герб, БСП, ДПС,АТАКА, България без Цензура, НФСБ, Реформаторски блок, Глас Народен и кой ли още не - всичките до един обслужват какъвто се сетите интерес, но не и българския :idea: РЕВОЛЮЦИЯ и АНАРХИЯ - ТОВА Е РЕШЕНИЕТО!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 08 юни 2014 19:10

..............Каквото и да си приказваме, фактите и историята доказват едно нещо, а то е, че където са се намесили янките то е било тотално съсипано !!!! Америка е най-голямото зло за света и доказателства за това твърдение, колкото щеш!
Със сигурност американците в случая се противопоставят на Русия заради назрелите им конфликти в момента и не само! Тези ще саботират всеки ход на руснаците до дупка, а ние много добре трябва да си дадем сметка, дали ще имаме полза от "южен поток" и тогава да вземаме страна, против тези или за онези!
Убеден съм, че България умишлено се поддържа в бедно състояние и то от страни извън България и една от тези страни е именно САЩ! Тази тенденция естествено става с участието на всички политически партии у нас и клакьорската им роля на силите стоящи зад тях!
България се намира на изключително стратегическо, геогравско местоположение и "великите сили" винаги ще имат интерес нашата държава да е бедна...........!
Сега просто ставаме жертва на студената война между америка и Русия! Елементарно! И двете държави гледат да прилапат, колкото се може, повече на своя страна и ако "южен поток" бъде реализиран то това би било чиста загуба за янките и поредния положителен ход за руснаците след 30 годишния договор с Китай, който бе подписан само преди 2 седмици(запознатите знаят подробности за него)!
В случая въобще не е важно, на кой страната ще вземем в случая, а само това, дали Бългрия би спечелила!?
Според мен България само ще спечели от реализацията на "тръбата" , не само заради самия газ, а и заради сигурното навлизане на сериозни и мощни фирми от руска страна, които ще инвестират в България във най-различни сфери!
Какво ни предлагат Американците като алтернатива? Нищо! Просто една жалка зависимост от тях и нищо друго!
Никога не съм бил русофил, даже напротив, но в случая съм убеден, че България ще загуби, ако вземе страната на унищожителите на света (САЩ)!
Последна промяна от fire на 08 юни 2014 19:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 юни 2014 19:10

Важното е, че угодихме на амеркианците 8-) Доволни са, националните интереси са "защитени", вече спокойно можем да хващаме пътят към терминал 2 :!: От тази държава вече нищо не става :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 08 юни 2014 19:10

Eminem написа:Е как така американците ни заповядват да го направим, нали уж бяхме руски подлоги ? Дотук с това, че сме руски подлоги. Видя се, че сме американски подлоги.

Едните са руски подлоги, другите американски. Руснаците смъкнаха Бойко, американците ще смъкнат Сержо.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 юни 2014 19:10

FLANKER написа:
Avanti_Ragazzi написа:Само дето в лошите САЩ, Западна Европа, Канада и Австралия има общо 2.5 милиона емигрирали българи! А в добрата Россия сигурно няма и 1000 човека! :lol: :mrgreen: Щото е много хубаво там, за тва! :geek:

Пожелавам на всички които толкова обичат тая пропаднала пиянска азиатска страна да емигрират там! Ще прокопсат много там обеден съм!

Хубаво нещо е човек да е Убеден. ;)

Ми не съм обеден, сигурен съм! :lol:

Ми човек само като си представи от едната страна Ню Йорк, ЛА, Чикаго, Маями, Сан Франциско, Лас Вегас, Монреал, Торонто, Лондон, Париж, Милано, Флоренция, Рим, Берлин, Франкфурт Амстердам, Брюксел,Мадрид, Барселона, Виена, Мелбърн и Сидни!

И от другата страна Москва, Санкт Петербург, Волгоград, Ростов на Дон, Краснодар,Нижни Новгород, Казан, Уфа, Перм, Самара, Екатерининбург, Челябинск, Омск, Новосибирск, Красноярск, Иркутск, Хабаровск, Владивосток и Якутск!

И избора е ясен на всеки! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Свободна зона”