Земетресение!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Земетресение!

Мнениеот Red_Girl » 24 май 2014 13:38

McLovin написа:
Ама аз съм напълно сериозен :roll: И като казвам,че си права - права си. Преди време ми стана любопитно "що за животинче е това земетресението" и думите ти съвпадат с прочетените от мен неща. Включително и това с дълбокото :mrgreen:
П.П. Стига с тия лекции, само за тях говориш :lol:

Щото ми е пределно ясно за кво си мислите.. :lol: И всички се филмират. Но се радвам, че си съгласен с мен. Много хора трябва да прочетат някои неща.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 май 2014 13:39

Red_Girl написа:
McLovin написа:
Ама аз съм напълно сериозен :roll: И като казвам,че си права - права си. Преди време ми стана любопитно "що за животинче е това земетресението" и думите ти съвпадат с прочетените от мен неща. Включително и това с дълбокото :mrgreen:
П.П. Стига с тия лекции, само за тях говориш :lol:

Щото ми е пределно ясно за кво си мислите.. :lol: И всички се филмират. Но се радвам, че си съгласен с мен. Много хора трябва да прочетат някои неща.

Например? :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 24 май 2014 13:40

Трусът бе усетен отчетливо в София и Пловдив, както и в други части на страната. Днес се навършават 100 години от създаването на Левски София, а пловдивските фенове вече се шегуват, че майката природа се е разбунтувала, заради празненствата в столицата.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 май 2014 13:41

kanara1978 написа:Трусът бе усетен отчетливо в София и Пловдив, както и в други части на страната. Днес се навършават 100 години от създаването на Левски София, а пловдивските фенове вече се шегуват, че майката природа се е разбунтувала, заради празненствата в столицата.

Велизар се ...с мургави мъже. :lol: :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 май 2014 13:42

kanara1978 написа:Трусът бе усетен отчетливо в София и Пловдив, както и в други части на страната. Днес се навършават 100 години от създаването на Левски София, а пловдивските фенове вече се шегуват, че майката природа се е разбунтувала, заради празненствата в столицата.

Иска да им бутне и другата част от стадиона по случай 100 годишнината. Само земетресение не ги бе удряло през юбилея, всичко друго им се случи. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 24 май 2014 13:56

Нищичко не усетих на втория етаж. В момента на земетресението слушах радио и казаха, че има силен трус.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
Image

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 24 май 2014 13:57

Аз сигурно съм единствения човек, който не може да усети когато има земетресение ..... :) Сумати и земетресения е имало и хората покрай мен са ги усещали, само аз не мога .... какъв съм такъв незнам.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 24 май 2014 14:02

Спокойно , земетресението е било предизвикано от публиката на Левски от вчера ...... да не си помислите, че е Апокалипсис или нещо друго ;)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: PFK_Levski

Мнениеот Странджата » 24 май 2014 14:03

Май че земята под краката ти много често се люлее :) . Но ако си някой болнав трезвеник, е лоша работа :)

Потребителски аватар
mafti4ko
Контакти:

Мнениеот mafti4ko » 24 май 2014 14:04

Аз пък в Ловеч нищо не усетих.

Върни се в “Свободна зона”