П.П. Мога да дам редица примери за зверствата на "добрите" руснаци - войници от съветската (червената) армия в различни исторически периоди, но нямам нито време, нито желание за това. Който проявява интерес, може да пита чичко Гугъл...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Войната, както и всеки въоръжен конфликт, е достатъчно ужасна сама по себе си. Тук няма "добри" и "лоши" - те са в книгите и филмите, а етикетите раздават техните създатели. В живота няма идеални герои, няма и абсолютни подлеци. Той е много по-сложен, отколкото си мислим. Всякакви опити за провокации чрез такива теми говорят само за две неща - или че авторът е прекалено тъп, или че съзнателно обижда интелигентността на своите читатели...![]()
П.П. Мога да дам редица примери за зверствата на "добрите" руснаци - войници от съветската (червената) армия в различни исторически периоди, но нямам нито време, нито желание за това. Който проявява интерес, може да пита чичко Гугъл...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Captain Stottlemeyer написа:Войната, както и всеки въоръжен конфликт, е достатъчно ужасна сама по себе си. Тук няма "добри" и "лоши" - те са в книгите и филмите, а етикетите раздават техните създатели. В живота няма идеални герои, няма и абсолютни подлеци. Той е много по-сложен, отколкото си мислим. Всякакви опити за провокации чрез такива теми говорят само за две неща - или че авторът е прекалено тъп, или че съзнателно обижда интелигентността на своите читатели...![]()
За Червената армия е достатъчно да се попитат по-възрастните хора. Пра дядо ми, бог да го прости, ми е разправял как са идвали и са крадяли и изнасилвали на воля
batkovstyle написа:Soulen написа:Captain Stottlemeyer написа:Войната, както и всеки въоръжен конфликт, е достатъчно ужасна сама по себе си. Тук няма "добри" и "лоши" - те са в книгите и филмите, а етикетите раздават техните създатели. В живота няма идеални герои, няма и абсолютни подлеци. Той е много по-сложен, отколкото си мислим. Всякакви опити за провокации чрез такива теми говорят само за две неща - или че авторът е прекалено тъп, или че съзнателно обижда интелигентността на своите читатели...![]()
За Червената армия е достатъчно да се попитат по-възрастните хора. Пра дядо ми, бог да го прости, ми е разправял как са идвали и са крадяли и изнасилвали на воля
Не, че оспорвам, ама ми е интересно кога е нахлувала или минавала червената армия оттукаЗа немци, французи - знам, ама руснаци
![]()
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 11 госта