Малък бизнес - "Плод и зеленчук" - сергия?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Малък бизнес - "Плод и зеленчук" - сергия?!

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2014 20:52

sin4ec написа:Значи, зеленчуковият сектор на пазар " Ситняково" е пример за модела, който си избрал. Цените са дебели, но стоката им е най-добрата, имат всичко, квото се сетиш( скоро ми трябваше пащърнак-ами само там намерих). Малко са им клиентите, щото е много скъпо, но ги има. А що е скъпо, като зеленчуковите борси са на 2 км оттам, не разбирам. Както и да е-дойде им днеска един арабия клиент и направи сметка 150 лв с 80 горница, пък ти ходи продавай на Кирков да прехвърляш днеска 200 кг домати през 20 стотинки...

Защото има кой да плаща скъпо. А има и друго: за да поддържа екстра качество той трябва да взима по-скъпа стока, предполагам и изхвърля повече, не може да направи като на .. Кирков и Димитър Петков пазарите - като се поскапе стоката пуска я като отделен артикул на по-тънка цена, нали идеята е само екстра качество да има и трябва да избие и тая фира...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2014 21:33

Доколкото разбирам всичко, което се изхвърля, отива в бидони да втасва и от него се вари...ракия! :) Кировец, слушаш ли-ракия от банан, мандарин и круша! Материал бадева не трябва да отива!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2014 21:44

sin4ec написа:Доколкото разбирам всичко, което се изхвърля, отива в бидони да втасва и от него се вари...ракия! :) Кировец, слушаш ли-ракия от банан, мандарин и круша! Материал бадева не трябва да отива!

Mда. Шефа на брат ми в началото мешаше всички плодове и правеше ракия. И аз като си взема за зъбите (почти само това ми оправя зъбобол) се бъзиках: градус? Той вика: 55-60. Викам: състав? И той ме гледа намръщено :D

После се изучи и сега ги събира разделно та ракията му става вече и за пиене.

Ама ако фирата са чушки, домати и картофи какво правим? Макар че от последните 2 съм пил ракия де.. ама рядко някой прави.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2014 22:00

Чушките се сушат за Коледа. Доматите се мелят и продават в буркани като " домашни". Айде, че почва мача! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”