България се топи с осем души на ден.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България се топи с осем души на ден.
Играта очевидно брои под българска нация всичко - българи, цигани, турци ..... в този аспект погледнато, прав е, няма да "изчезнем" ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
THE G.A.M.E написа:fcb_bg написа:Само ще уточниш ли в леки детайли процеса?
Ами направи справка с прирастите, на сходни по-население на нас Държави.![]()
Така най-точно ще можеш да видиш тенденциите.
Нали си казах, че съм бос в сферата. Само числото на населението ли е фактор? Други няма ли? аз виждам среда перфектна за развитие на паразити, но не и за искащи да еволюират оргазнизми. Ти какъв си такъв оптимист, хич не те разбирам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
THE G.A.M.E
1982 написа:Играта очевидно брои под българска нация всичко - българи, цигани, турци ..... в този аспект погледнато, прав е, няма да "изчезнем" ....
Ама то малцинствата си имат лимит.
Ако всички, дето казват, че след еди-колко си години българите ще сме малцинство, бяха прави, то досега това да се е случило отдавана.
Щото разни капацитети го твърдят това още от началото на 90-те на миналият век.
Тогава ни плашеха, как през 2010 г. българите ще сме 3 млн. а турците и циганите общо -> 5 млн.
Сега не се случва нищо по-различно.
Ще поживеем, ще видим.
THE G.A.M.E написа:1982 написа:Играта очевидно брои под българска нация всичко - българи, цигани, турци ..... в този аспект погледнато, прав е, няма да "изчезнем" ....
Ако всички, дето казват, че след еди-колко си години българите ще сме малцинство, бяха прави, то досега това да се е случило отдавана.
Щото разни капацитети го твърдят това още от началото на 90-те на миналият век.
Тогава ни плашеха, как през 2010 г. българите ще сме 3 млн. а турците и циганите общо -> 5 млн.
Сега не се случва нищо по-различно.
Ще поживеем, ще видим.
Абе, прогнозите са си прогнози, но голите факти казват, че бг-то намалява, мангото се увеличава. Та какво викаш?
Hahaha1 написа:...l
Затова са виновни хората управлявали най-много в последните 25 години - БСП!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Аз не виждам спънка на процеса манго ражда без да му мисли, българина ражда 1, макс. 2 и се чуди как да се оправя. Баба ми има 4-ма братя, сега такива семейства имат само мангалите.
Ела ме обори.
Ела ме обори.
Много знаете всички да говорите и акъл да давате. Много сте силни зад клавиатурите. Мамка му ..... Аз имам 6 /шест/ деца !!!! Нека всеки от вас каже колко деца има и тогава да реве за отрицателният приръст !!!! И не, не съм циганин !!!!!!
И да, децата ми няма да живеят в България! Защото тук всички хленчат и недоволстват, но знаят другите какво да направят. Всички само знаят да мрънкат.
Айде хубава вечер от мен!!!
И да, децата ми няма да живеят в България! Защото тук всички хленчат и недоволстват, но знаят другите какво да направят. Всички само знаят да мрънкат.
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
alchemist написа:Много знаете всички да говорите и акъл да давате. Много сте силни зад клавиатурите. Мамка му ..... Аз имам 6 /шест/ деца !!!! Нека всеки от вас каже колко деца има и тогава да реве за отрицателният приръст !!!! И не, не съм циганин !!!!!!
Мога единствено да те поздравя за поколението. Да са ти живи и здрави! Иначе правилно си се ориентирал за бъдещето им. Тук се иска сеч от корена и засяване наново, ако питаш мен.
THE G.A.M.E написа:1982 написа:Играта очевидно брои под българска нация всичко - българи, цигани, турци ..... в този аспект погледнато, прав е, няма да "изчезнем" ....
Те и в Босна, и Косово и Метохия, уж имаха лимит, ама ....
В Родопите вече има доста общини, в които сме малцинство. И тепърва ще има още ...
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа: Баба ми има 4-ма братя, сега такива семейства имат само мангалите.
Ела ме обори.
Дядо ми е бил в семейство с 5 деца, той има 3 деца, тези 3 имат по 1 дете, от които едното вече живее в САЩ и има дете с някакъв ирландо-италианец .... аз нямам деца също .... натам смятайте сами.