v.r.s. написа:nikita 333 написа:Патриоте“, ти си жертва на анти-Българската пропаганда на другарите червени капиталисти!? Спри се за малко, огледай се и се опомни, до къде ще ни доведе настоящата анти-Българска политика на олигархичните партии БСП, ДПС и Герб!???
Лично аз, не желая АТАКА като автентична Националистическа партия, да има нещо общо с тази котерия!
Напротив, Сидеров нанесе тежки вреди на национализма. Не може години наред да обясняваш колко вредна е ДПС, че турцизира българомохамеданите и циганите, че обезбългарява цели райони и в тях ако си поискаш хляб на български няма да те обслужат в магазина, че притиска хората в тези райони да гласуват за тях и т.н., все неща които наистина се случват и заради враждата си с ББ да се прегърнеш със същата тази партия и да и осигуриш управлението на страната, защото в момента БСП е толкова слаба откъм личности и лидери и ДПС е фактически управляващата партия на България. Няма как заради лични амбиции да предадеш националните интереси и да бъдеш националист.
От създаването на Атака до последните избори съм гласувал за тази партия, защото беше полезна за страната и внесе национализъм в Парламента. Но на последните избори след като видях накъде отиват нещата и плещенето на глупостите на Сидеров за национализация, прекратяване на концисии и други подобни, неща нямащи никаква стойност и са само празни приказки и най-вече след мероприятието спрегнато от енергийната мафия и нейните подлоги в Парламента, както и това с "фалшивите бюлетини" от Костинброд в денят за размисъл, за пръв път гласувах за ГЕРБ. До тогава бях отявлен противник на ББ и партията му, но прозрях, че олигархията обслужвана от БСП и ДПС по този начин се противопоставя на Държавата, която я беше притиснала, като Атака също се поддаде и се включи на страната на същата тази олигархия.
Това е моето мнение, което вероятно няма да се хареса на повечето във форума, но аз така виждам нещата.