Jürgen написа:КНДР написа:ivkoni_1 написа:За последен път пиша по тема за Северна Корея...Както и преди споделих,миналата година направих опит да отида на екскурзия дотам.В посолството в София изобщо не ме отразиха.Тази година пробвах пак,не съм човек,който се отказва...Не знам другите как са извадили визи,но това е мисия почти невъзможа.Граждани от ЕС,САЩ и другите "вражески" страни не се допускат на територията на страната...Незнам тукашните "чести гости" на КНДР как са се оправили.Пробвахме и с пари,и с измислени документи,и с държвна помощ,не става и не става...За самото пътуване някой беше попитал,лети се от Москва и излиза около 1500 долара целия масраф...
П.П.
Когато д-ря КНДР постне негова снимка,на която е пред портрета на идола му,тогава ще му повярвам,че е стъпвал изобщо там.
Или другият вариант е да преборя някакси тая система,да отида там и да споделя реално как стоят нещата.Ама май няма много надежда за второто...
Никога няма и да идеш, написъл си и куп лъжи. Снимка няма как да покажа, защото фотоапаратите се оставят на границата. Въобще и не си правил опити да идеш в КНДР. Сега по Коледа от цял свят ще има хора в Пхенян, ама той горкия не го пускали. За пръв път ходих преди 4 години там и оттогава ходя ежегодно на почивки в КНДР. Да полета излиза скъпо, но евтини неща няма. И от Москва не може да идеш в Пхенян. От Москва може да идеш в Пекин и от там с прикачване в Пхенян. Първия път направих тази грешка, оттогава пътувам от Владивосток.
![]()
![]()
![]()
А как тогава чужденците, снимали в КНДР са си публикували снимките?????
Веднага ти отговарям и на теб.Ходи се,имам познати българи,които бяха там на екскурзия и ме запалиха и мен.Руснаци,китайци и други такива ходят почти без проблем,обаче за нас не е така.Приятелите ми,които ходиха там преди години са ми разказвали разни неща и затова и аз искам да отида,но вече втора година ядец!
Но пък от техните разкази изобщо не е така,както твърди КНДР...Затова ако някога стигна дотам,ще споделям от първо лице факти...Ама надали...