Заплатите в Северна Корея се увеличиха 100 пъти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivkoni_1
Контакти:

Re: Заплатите в Северна Корея се увеличиха 100 пъти

Мнениеот ivkoni_1 » 25 ное 2013 15:28

Jürgen написа:
КНДР написа:
ivkoni_1 написа:За последен път пиша по тема за Северна Корея...Както и преди споделих,миналата година направих опит да отида на екскурзия дотам.В посолството в София изобщо не ме отразиха.Тази година пробвах пак,не съм човек,който се отказва...Не знам другите как са извадили визи,но това е мисия почти невъзможа.Граждани от ЕС,САЩ и другите "вражески" страни не се допускат на територията на страната...Незнам тукашните "чести гости" на КНДР как са се оправили.Пробвахме и с пари,и с измислени документи,и с държвна помощ,не става и не става...За самото пътуване някой беше попитал,лети се от Москва и излиза около 1500 долара целия масраф...

П.П.
Когато д-ря КНДР постне негова снимка,на която е пред портрета на идола му,тогава ще му повярвам,че е стъпвал изобщо там.
Или другият вариант е да преборя някакси тая система,да отида там и да споделя реално как стоят нещата.Ама май няма много надежда за второто...

Никога няма и да идеш, написъл си и куп лъжи. Снимка няма как да покажа, защото фотоапаратите се оставят на границата. Въобще и не си правил опити да идеш в КНДР. Сега по Коледа от цял свят ще има хора в Пхенян, ама той горкия не го пускали. За пръв път ходих преди 4 години там и оттогава ходя ежегодно на почивки в КНДР. Да полета излиза скъпо, но евтини неща няма. И от Москва не може да идеш в Пхенян. От Москва може да идеш в Пекин и от там с прикачване в Пхенян. Първия път направих тази грешка, оттогава пътувам от Владивосток.

:lol: :lol: :lol:
А как тогава чужденците, снимали в КНДР са си публикували снимките :roll: ?????

Веднага ти отговарям и на теб.Ходи се,имам познати българи,които бяха там на екскурзия и ме запалиха и мен.Руснаци,китайци и други такива ходят почти без проблем,обаче за нас не е така.Приятелите ми,които ходиха там преди години са ми разказвали разни неща и затова и аз искам да отида,но вече втора година ядец!
Но пък от техните разкази изобщо не е така,както твърди КНДР...Затова ако някога стигна дотам,ще споделям от първо лице факти...Ама надали...

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 25 ное 2013 15:32

И да,телефоните,фотоапаратите и всичките им пари са им ги взели още с кацането на летището...После им ги върнали де...Изобщо странна държава е и аз наистина много искам да отида.
КНДР,сподели как ти дадоха виза,наистина ме интересува!

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 25 ное 2013 15:33

ivkoni явно наистина искаш да отидеш. Пожелавам ти да отидеш един ден наистнина, успех !
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 15:35

Jürgen написа:
КНДР написа:
ivkoni_1 написа:За последен път пиша по тема за Северна Корея...Както и преди споделих,миналата година направих опит да отида на екскурзия дотам.В посолството в София изобщо не ме отразиха.Тази година пробвах пак,не съм човек,който се отказва...Не знам другите как са извадили визи,но това е мисия почти невъзможа.Граждани от ЕС,САЩ и другите "вражески" страни не се допускат на територията на страната...Незнам тукашните "чести гости" на КНДР как са се оправили.Пробвахме и с пари,и с измислени документи,и с държвна помощ,не става и не става...За самото пътуване някой беше попитал,лети се от Москва и излиза около 1500 долара целия масраф...

П.П.
Когато д-ря КНДР постне негова снимка,на която е пред портрета на идола му,тогава ще му повярвам,че е стъпвал изобщо там.
Или другият вариант е да преборя някакси тая система,да отида там и да споделя реално как стоят нещата.Ама май няма много надежда за второто...

Никога няма и да идеш, написъл си и куп лъжи. Снимка няма как да покажа, защото фотоапаратите се оставят на границата. Въобще и не си правил опити да идеш в КНДР. Сега по Коледа от цял свят ще има хора в Пхенян, ама той горкия не го пускали. За пръв път ходих преди 4 години там и оттогава ходя ежегодно на почивки в КНДР. Да полета излиза скъпо, но евтини неща няма. И от Москва не може да идеш в Пхенян. От Москва може да идеш в Пекин и от там с прикачване в Пхенян. Първия път направих тази грешка, оттогава пътувам от Владивосток.

:lol: :lol: :lol:
А как тогава чужденците, снимали в КНДР са си публикували снимките :roll: ?????

Ами те са долни капиталяги, как мислиш? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 25 ное 2013 15:45

Обективно казано, вече ще си позволяват лукса по една филийка хляб на месец :?:
Image

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 25 ное 2013 15:45

КНДР, като са ти върнали фотоапарата при прибирането, защо наистина не си снимаш визата? Сложи хартийка на имена, серийни номера и всякаква издайническа информация и покажи как изглежда.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 25 ное 2013 15:48

gzagorov написа:КНДР, като са ти върнали фотоапарата при прибирането, защо наистина не си снимаш визата? Сложи хартийка на имена, серийни номера и всякаква издайническа информация и покажи как изглежда.

Кой е казал, че съм взимал фотоапарат ? Първото нещо преди да отида в дадена страна е да се запозная със законите й, и стриктно да ги спазвам. Въпрос на възпитание !
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 25 ное 2013 15:54

gzagorov написа:КНДР, като са ти върнали фотоапарата при прибирането, защо наистина не си снимаш визата? Сложи хартийка на имена, серийни номера и всякаква издайническа информация и покажи как изглежда.

Дълбоко ме съмнява да има виза!Нямаш си на представа какво ходене по мъките съм изживял,и каква ли не комбинация съм сътворил за пустата виза.Не става и не става...А не е като да нямам връзки и позиции някакви.
Невъзможно е да е ходил няколко пъти както той твърди,едва ли не когато си поиска си отива там,защото досега да са го опънали на някой площад заради шпионаж... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 25 ное 2013 15:57

КНДР написа:

Кой е казал, че съм взимал фотоапарат ? Първото нещо преди да отида в дадена страна е да се запозная със законите й, и стриктно да ги спазвам. Въпрос на възпитание !

Това с връщането на фотоапарата играеше роля по-скоро на предположение от моя страна, че вероятно притежаваш някакъв фотоапарат. Така че, без да си длъжен разбира се, бихме искали да видим как изглежда една виза за КНДР.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 16:09

Не разбрахте ли, че мръсните капиталяги нямат право да виждат тези визи? Даже капиталягите не могат да ги видят изобщо, защото не са достойни, само просветлените могат да се докоснат до другото измерение. :lol: :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”