Цирк БКП: Пеевски автор на закон за медиите и монополите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Цирк БКП: Пеевски автор на закон за медиите и монополите

Мнениеот Jürgen » 16 окт 2013 14:28

galin56 написа:
fcb_bg написа:
galin56 написа:А кое конкретно не одобряваш?

Не съм юрист и не ми се рови да разчитам смисъла на всяка една точка. Казах ти какво чакам аз. Тогава ще направя усилие да поровя. Защото монополизирането на пазара на печатни и цигарени изделия ме касае директно. А то вече започна.

Не че искам да се заяждам, но това е проблема че няма будно общество, което да знае какво иска. Това е като един пич дето гореше конституцията на площада и репортеката го пита: Е добре де какво не ти харесва в нея и искаш да се преправи? И тоя вика: Ами аз не съм я чел. Не мога нищо да кажа.
Та мисълта трябва да има хора, които и четат от време на време точка по точка, да мислят по тях, и като премислят да излезнат с гражданска позиция и конкретно искане. Тогава като идеш и да протестираш и те питат :Защо? Ти ще знаеш и какво точно да отговориш и да искаш. Със чакане и без четене гражданска позиция не се изказва. Дори и да се изкаже, тя не тежи.

Ти мислиш,че БС(К)П ще направи нещо в полза на държавата :shock: :shock: :shock: ??? Само им виж предишните управления,какви хора бяха в тях и ми кажи защо като са толкова добри все ги гониме! Па ти си чети конституцията и 100 пъти ако искаш,ама гласът ти ще е глас в пустиня с такива управляващи :| :!:

Върни се в “Свободна зона”