Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Re: Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!

Мнениеот cska-632 » 10 авг 2013 12:34

Балджийски, придружителят му и приятелката му, ако общо имаха коефициент на интелигентност 70 щяха да се обадят в полицията и да съобщят за пиян човек разхождащ се и псуващ по сревата на пътното платно и застрашващ собствения си живот, а не да реагират като маймуни. Още повече, че животът им не е бил застрашен, тъй като са били в МПС.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 авг 2013 12:56

Доживотна присъда!!! :evil:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 10 авг 2013 13:00

За тази истерия са виновни 100% медиите,вчера в Спортал чета ''Мъж уби фен на ЦСКА'',за таксито убило няколко човека също намесиха един клуб.Колкото до инцидента почти всеки има такива случки пред дискотека или паркинг и т.н. Няма значение дали си ''селянин'' или ''гражданин'' ,Левски или ЦСКА и от едните и другите има простаци и свестни хора.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 авг 2013 13:02

Доколкото разбрах въпросния чорбар се е подигравал със"селската" регистрация на колата, жалко че не са го ступали малко и да му доийде акъла в главата докато е жив, а са го утрепали сега и затвор ги чака.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 10 авг 2013 13:05

Добре де ударил си го, оня паднал и му тече кръвта-
поне на Бърза помощ се обади, закарай го даже- може да е имал някакъв шанс, ама да бягаш- нямам думи- УРОД, уроди са и тия които го защитават.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 10 авг 2013 13:11

Не намесвайте Левски или ЦСКА в такива случай,както ''граждани'' и ''селяни''.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2013 16:04

Аха...значи,защото един ПИЯН човек псува,то трябва ДВАМА да му се нахвърлят и да го пребият в изблик на оправдан реваншизъм???Не греша ли,или тука НЕ СМЕ Дивия Запад?Къде се намира тоя мухльо Балджийски,че да раздава справедливост и то за приятелките на чужди хора?Това просто е поредния апотеоз на гаменщината в България,защото всички отлично знаем,че подобни сценки на пребити хора пред нощни клубове са постоянна картина - компании налитащи и пребиващи някой,който ги "дразни".Случаите завършили с убийство не са един и два.Затова съд и присъда за тоя боклук Балджийски,хич не ме интересува шамар ли му бил ударил,юмрук ли,къв е тоя,че да удря?Сега ще удря само нечии кайсии в затвора със задника си.Също трябва да бъде осъден и неговия приятел,като съучастник в убийството,10 годинки и за другия бабаит,да помачка и той кайсиите на дъртите пандизчии.Докато не ги запукат с най-строги просъди ще е така.Жалко за човека иначе,гледам е сравнително нормален човек с работа,образование и семейство...напил се един път,но не се е сетил,че в България за селяците е достатъчно една приказка казана накриво да те убият на място.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Reckless

Мнениеот Reckless » 10 авг 2013 16:47

Следващия път да се научи да разговаря нормално, като човек а не да псува, като "гражданин". Алкохола ли е виновен!?

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 10 авг 2013 17:13

Alex написа:Абе, аз не мисля, че ситуацията е толкова едностранчива, колкото всички я описвате. Айде сега се поставете на тяхно място - някакъв пиян, мъж на средна възраст, който виси по казина (все пак това си е определен характерен държание и характер) изведнъж започва да се прави на голямата работа и примерно да ви псува и да нарича приятелката ти селска ***** или нз си кво. (не казвам, че е било точно така, това, може би, само съдът ще знае как точно се е случило. Еми, аз лично ще си отида и ще си го му вкарам два (и колкото и да се правите на праведни много от вас биха постъпили по същия начин).
А и тоя човек на средна възраст, пак казвам, за да не си е при семейството и т.н. със сигурност не е най-хрисимата и приятна за общуване личност... Не оправдавам убийство, но и на мен са ми скачали някакви такива пияни компании пред дискотеки и прочие и си има хора, които, докато не ги ошамариш, не им идва акъла...

Не оправдавам никого, но и присъди от две публикации в медиите да издаваме, не е правилно...

+11111111111111111

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 авг 2013 17:28

1982 написа:
Viktor4o_Rs написа:Но пък медиите пишат, че е обвинен по чл. 115 от НК, което си е умишлено убийство, не знам дали е така.

Ударът е умишлен, не е без да иска.
Сега ще кажеш - ама той не го е ударил с цел да го убие. Няма значение, когато посягаш да нанесеш телесна повреда на някого, имаш ясното съзнание, че може да го осакатиш или убиеш, в зависимост от това каква е силата на удара, мястото, както и евентуалното падане на жертвата.

Това си е умишлено убийство отвсякъде.

Направо се излагаш в тази тема. Не съм го очаквал. Явно Мона или Симона съвсем ти е объркала главата с тия зайци.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Свободна зона”