И още нещо.Скоро ще има новина.Само внимавайте да не ви прилошее
преди да дойде марешки пак така плашеха

сега се надяват пак на пещерска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
И още нещо.Скоро ще има новина.Само внимавайте да не ви прилошее
james написа:Не знам кви глупости пишеш ,аз в София по отношение на Локомотив от Пловдив ,който беше убит някъде в средата на 90те ,не съм чувал такива неща ,или си друсан или нещо по-лошо ,но аз не нося вина за това . А за годините благодаря вече влизам в години дето ми се иска наистина да съм на 15
plovdivram,ти добре ли си?Честно?
Прегледах темата набързо,направИ го и ти,преди да пишеш глупости.Как така изведнъж реши,че пак "жълтите" са в основата на някаква конспирация и провокацията,която съзирате(?!?) в мненията, и че те идват от нас?
james написа:Plovdiv_1926 написа:Пълни глупости говорите! Ние сме единствената от големите публики в България, която няма стюарди и не се облагодетелства от собственика. Как може ВАГОНА железни бригади, който се е запътил към Б група и дано успее там, да ни мрази толкова?
Това с мразенето го създадоха разни твой другари ,които пишеха и говореха глупости по наш адрес , а няма как да уважаваме отбор ,който е създаден в Кюстендил приел историята на умрял преди поне 70 години отбор и узурпирал най-нагло името на нашия някога славен СЪИМЕННИК от Пловдив , такива уроди не заслужават уважение . А отбор на който сме били домакини дори на собствения му стадион да ни нарича един вагон.... смешно !
james написа:james написа:Plovdiv_1926 написа:Пълни глупости говорите! Ние сме единствената от големите публики в България, която няма стюарди и не се облагодетелства от собственика. Как може ВАГОНА железни бригади, който се е запътил към Б група и дано успее там, да ни мрази толкова?
Това с мразенето го създадоха разни твой другари ,които пишеха и говореха глупости по наш адрес , а няма как да уважаваме отбор ,който е създаден в Кюстендил приел историята на умрял преди поне 70 години отбор и узурпирал най-нагло името на нашия някога славен СЪИМЕННИК от Пловдив , такива уроди не заслужават уважение . А отбор на който сме били домакини дори на собствения му стадион да ни нарича един вагон.... смешно !
plovdivram,коя част от мнението ми те затрудни толкова много , та реши че съм от Пловдив
plovdivram написа:james написа:james написа:Plovdiv_1926 написа:Пълни глупости говорите! Ние сме единствената от големите публики в България, която няма стюарди и не се облагодетелства от собственика. Как може ВАГОНА железни бригади, който се е запътил към Б група и дано успее там, да ни мрази толкова?
plovdivram,коя част от мнението ми те затрудни толкова много , та реши че съм от Пловдив
Иобщо нищо не ме е затруднило!! Напротив!!!
С това, че става ясно, че НЕ си от Пловдив всичко ми се изяснява!
И нека ти кажа нещо на теб и всичките фенове на Локо София /надявам се, че наистина си такъв/!!!
Няколко пъти попитах хора от вас "Откъде се появи такава омраза у вас към нас, в последните няколко години"?!!! Так и отговор не получих... Да си призная, в последните няколко години съм си мислил често за това и единственото нещо, което ми идва на ум, е че тази ваша омраза дойде след "промените" в историята ни или началото й съвпадна точно с това... И понеже гледам, че и ти го засегна този въпрос с историята ни искам да те питам... Така ли е?!!
Muscarin написа:
А с прословутите катарци не разбирам в какъв филм се вкарватеЕдва ли знаят за съществуването на Ботев Пловдив. Лекички сте
Поне някой да ги беше видял на живо, стига с тия снимки.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], jokercheto82 и 8 госта