Синдромът "Марешки"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Синдромът "Марешки"

Мнениеот bnborisov » 17 май 2013 22:44

И още нещо.Скоро ще има новина.Само внимавайте да не ви прилошее

преди да дойде марешки пак така плашеха :mrgreen:
сега се надяват пак на пещерска :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 май 2013 09:45

james написа:Не знам кви глупости пишеш ,аз в София по отношение на Локомотив от Пловдив ,който беше убит някъде в средата на 90те ,не съм чувал такива неща ,или си друсан или нещо по-лошо ,но аз не нося вина за това . А за годините благодаря вече влизам в години дето ми се иска наистина да съм на 15 :)

Къде, къде Джеймс?!! :mrgreen: Откъде слушаш какво се говори за Локомотив?!! :mrgreen: Да не ми казвш, че се интересуваш какво става в Пловдив - ИЗВЪН него?!! :mrgreen: Eй, Джеймс... НЕСЕРИОЗНО е майна!!! :mrgreen: Незнам дали аз съм "друсан", ама ти... верно, че София не е Пловдив... Верно е че е ИЗВЪН ГРАДА ни, но все пак не е Луната... Ама има и нещо друго верно... Обичате да се правите на "НЕРАЗБРАЛИ", когато не ви оттърва, за да можете да си я карате - така както на вас ви харесва!!! :mrgreen: Ей' го на и botevforever, какво включване прави... Той пак е "НЕРАЗБРАЛ" /за кой ли път/!!!:

botevforever
plovdivram,ти добре ли си?Честно?
Прегледах темата набързо,направИ го и ти,преди да пишеш глупости.Как така изведнъж реши,че пак "жълтите" са в основата на някаква конспирация и провокацията,която съзирате(?!?) в мненията, и че те идват от нас?

Ами така е майна... :mrgreen: Не е чудно, че единят нищо не е чувал в София за "остроумните приказки" на събратята си, а другият "НЕ СХВАНАЛ" за какво говоря... Ама то е така - когато ЕДИН "ЧОВЕК", му е неудобно да вникне в това, което му се казва, независимо, че много добре разбира какво точно му се говори, той всячески ще се опита да убеждава останалите, които следят дискусията, че "онзи - другия" казва съвсем друго и тои "човечеца" едва ли не е негова "жертва"! :mrgreen: ...

Еййййй... Как толкова години НЕ СПРЯХТЕ да СЕ*ЕТЕ върху нас и накрая и вечно "жертви" ви се иска да бъдете бе майна!!!*

*Това последното изречение няма общо с пуснатата тема или автора й, а има конкретни "адресати", които много добре знаят, кой имам предвид!!! И после ще ми говорят, откъде дошла омразата в града ни... Ама те НЕ били от ПЛОВДИВ!!! СМЕШНО Е!!!
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 18 май 2013 11:37

james написа:
Plovdiv_1926 написа:Пълни глупости говорите! Ние сме единствената от големите публики в България, която няма стюарди и не се облагодетелства от собственика. Как може ВАГОНА железни бригади, който се е запътил към Б група и дано успее там, да ни мрази толкова?

Това с мразенето го създадоха разни твой другари ,които пишеха и говореха глупости по наш адрес , а няма как да уважаваме отбор ,който е създаден в Кюстендил приел историята на умрял преди поне 70 години отбор и узурпирал най-нагло името на нашия някога славен СЪИМЕННИК от Пловдив , такива уроди не заслужават уважение . А отбор на който сме били домакини дори на собствения му стадион да ни нарича един вагон.... смешно !

plovdivram,коя част от мнението ми те затрудни толкова много , та реши че съм от Пловдив :?:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 май 2013 11:57

james написа:
james написа:
Plovdiv_1926 написа:Пълни глупости говорите! Ние сме единствената от големите публики в България, която няма стюарди и не се облагодетелства от собственика. Как може ВАГОНА железни бригади, който се е запътил към Б група и дано успее там, да ни мрази толкова?

Това с мразенето го създадоха разни твой другари ,които пишеха и говореха глупости по наш адрес , а няма как да уважаваме отбор ,който е създаден в Кюстендил приел историята на умрял преди поне 70 години отбор и узурпирал най-нагло името на нашия някога славен СЪИМЕННИК от Пловдив , такива уроди не заслужават уважение . А отбор на който сме били домакини дори на собствения му стадион да ни нарича един вагон.... смешно !

plovdivram,коя част от мнението ми те затрудни толкова много , та реши че съм от Пловдив :?:

Иобщо нищо не ме е затруднило!! Напротив!!!
С това, че става ясно, че НЕ си от Пловдив всичко ми се изяснява!

И нека ти кажа нещо на теб и всичките фенове на Локо София /надявам се, че наистина си такъв/!!!
Няколко пъти попитах хора от вас "Откъде се появи такава омраза у вас към нас, в последните няколко години"?!!! Так и отговор не получих... Да си призная, в последните няколко години съм си мислил често за това и единственото нещо, което ми идва на ум, е че тази ваша омраза дойде след "промените" в историята ни или началото й съвпадна точно с това... И понеже гледам, че и ти го засегна този въпрос с историята ни искам да те питам... Така ли е?!!
Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 18 май 2013 13:15

plovdivram написа:
james написа:
james написа:

Иобщо нищо не ме е затруднило!! Напротив!!!
С това, че става ясно, че НЕ си от Пловдив всичко ми се изяснява!

И нека ти кажа нещо на теб и всичките фенове на Локо София /надявам се, че наистина си такъв/!!!
Няколко пъти попитах хора от вас "Откъде се появи такава омраза у вас към нас, в последните няколко години"?!!! Так и отговор не получих... Да си призная, в последните няколко години съм си мислил често за това и единственото нещо, което ми идва на ум, е че тази ваша омраза дойде след "промените" в историята ни или началото й съвпадна точно с това... И понеже гледам, че и ти го засегна този въпрос с историята ни искам да те питам... Така ли е?!!

Ще ти отговоря аз(какво е моето мнение по въпроса), а предполагам, че и james ще напише какво мисли. Та накратко-омраза няма(омраза е доста силна дума), може би има някаква антипатия. А тя е резултат от няколко неща-някои изказвания на президентите ви-бивши(Коко) и натоящи(лирическия герой на темата). Второ-някои последвали изказванията действия на последния(а иманно мачът ви с Враца-моля, не си прави труда да ме убеждаваш, че се е играл-безмислено е). Трето-писанията на някои ваши фенове в нашия подфорум-независимо, че темата по никакъв начин не ви засяга, винаги ще се намери някой *****, който ще тръгне да си упражнява остроумието(всъщност тъпоумието) по темата. Даже мога да ти цитирам някои такива "герои". Странно, някак си не съм забелязал някой от нас да ви сере по темите с глупави заяждания(а доколкото се е случвало е било изключение и обикновено в резултат на ваша провокацийка). Та това ме навежда на мисълта, че доколкото има омраза, тя е по-скоро в обратна посока...

Иначе по темата-Марешки е рядко противна мутра и не виждам защо се сърдите на някой, който е предрекал, че след изборите ще ви изостави, при положение, че именно това се случва... Дано поне има малко достойнство и си изпълни обещанието да ви построи трибуната(казано честно ми е през оная работа дали Кокала ще лети в космоса)...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 май 2013 16:29

Muscarin написа:
А с прословутите катарци не разбирам в какъв филм се вкарвате :) Едва ли знаят за съществуването на Ботев Пловдив. Лекички сте :) Поне някой да ги беше видял на живо, стига с тия снимки.

:lol: Не са катарци, а от Оман.Става въпрос за Омански фонд,който е "инвестирал" голяма сума в КТБ.Те са нещо като гарант,че ако държавните фирми си изтеглят парите /както е по европейските изисквания - 25% максимално наличие на държавни пари в частна банка/,Мистър Икономика няма да фалира.Не знам кой олеква със стария номер да се правите на ударени,все едно,че не знаете за какво става дума. ;) :arrow: http://e-vestnik.bg/17328/izborite-nyam ... pirovkata/
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Свободна зона”