Борисов: Касиране и избори до 2 месеца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Борисов: Касиране и избори до 2 месеца!

Мнениеот RedeviL » 16 май 2013 16:58

Ново 20! Уж победили пък искат касиране на изборите.. :lol:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 16 май 2013 17:00

alexveselinov написа:
parvanoff написа:Борисов отново умно изчака, още повече, че нямаше официални резултати от изборите. Но постигна своето. Видя се, че останалите три партийки ще се гушнат като гълъбчета под стрехата и под заблуждаващото обществото "програмно правителство" вече взеха да режат баницата... Хитро и си постигна очакваният резултат! Някои не се усетиха обаче и се хванаха на номера ;)
Факт-ГЕРБ са с най-много депутати!
Факт-само слепец не може да види явното нарушение на закона в изборния ден и опитите на някои тук да го докарат като едно плакатче пред някоя секцийка или дори с заглавие по някое вестниче, като през 1999-та година, каквото и да е подобно, не може да се сравни с целодневното излъчване на тенденциозно обвинение на една медия, при това национална и дружният хора на 10-тина партии с пресконференции, които също бяха насочени срещу една партия! Дали това е основание за касиране на изборите има кой да решава, но със сигурност казва много за хората, които са нарушили закона!
А има и други факти. Някои казват, че ГЕРБ били минало, но фактите казват друго. Всички видяхме кампанията срещу ГЕРБ, но те си останаха първи. А една друга партийка си намали процентите с почти 2, при положение, че уж тя щеше да се възползва от народното недоволство. Тази партия си заминава и това и е единственият шанс да управлява и тя плю на всичките си принципи, като не отхвърли моментално тази възможност... Това ще я прати скоропостижно в небитието. ;) Както казах-това бе много добър ход ;)

Др.parvanoff много ми е интересно дали ще споделяш и други такива шизофренични мнения,когато Цв.Цв. и Бойко се озоват в затвора?

Аз не съм те видял нищо да изразяваш тук, но аз съм достатъчно честен, за да призная, когато ГЕРБ правят грешки. Всъщност за разлика от почти всички симпатизанти на всички останали партии тук. Ако влязат в затвора, значи са престъпници, това е ясно-само, че предварително да твърдиш това, означава, че нарушаваш презумпцията за невинност в Конституцията, което не говори много добре за хората, които го правят! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 май 2013 17:02

RedeviL написа:Ново 20! Уж победили пък искат касиране на изборите.. :lol:

Ами може би очакват да победят с повече. ;)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 16 май 2013 17:02

alexveselinov написа:Заблудените герберасти са за психиатрията :lol: :lol: :lol:

Е то да си от партия атака не се иска много мислене и старание да разбереш от кого и за какво беше създадена тая партия.
Сидеров говори ,че Бойко проявил расизъм...ами като искаше да вкарва циганите в трудови лагер тогава явно той прояви толерантност... :lol:

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 16 май 2013 17:03

parvanoff написа:
СТАМАТ написа:
ХОДЪТ беше ГЕНИАЛЕН, СЪКРУШИТЕЛЕН!!!:))))))))) От 1 600 000 гласоподаватели, 1 100 000!!! При цялата ВЛАСТ, министерства, президентство, областни управи, кметства и ...................паланки!!! ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ!!! ЩЕ СТАНЕ БЪРЗО, ЗА РАДОСТ НА ДРУГИТЕ 80% от 6 300 000 избиратели!!!:))))))))))

Говоря за ходът с изчакването на пресконференцията. Хубаво е да прочетеш нещо, преди да се опиташ да го репликираш, по какъвто и да е начин-поне така си мисля. ;) Да не говорим, че сигурно от 100 години само ГЕРБ след избори държат уж "цялата власт"-другите, които са губели никога не са я държали. :lol: И още едни факт-това са най-невъзможните за манипулация избори в цялата история на България и това го казаха всички специалисти свързани със самият изборен процес. С множество наблюдатели, включително и чуждестранни, както и на всяка пожелала партия. С множеството застъпници, с чуждестранното преброяване и чуждестранна социологическа агенция, с принтирането на всички протоколи и тяхното сканиране и пускане в интернет. Това казва доста неща. ;)
svence написа:А сега ще се види, колко са били истински и лидерите на протестите, които направиха и цирка в НДК и искаха касиране и които така услужливо предоставиха гласа за пресконференция на БСП :lol: :lol: :lol:

:!:

НАЛИ ЗА ТОЗИ ХОД И АЗ ГОВОРЯ!!!:)))))) А после, продължавам, по повод втората част, за някакви си 2%, че си заминал един Лостов, че я няма тази партийка. ДА ТАКА Е!!!! но за да не си много НАДЪХАН, ти споменавам и какво става с ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!-38%>>>>>>>>>>>>>>по малко!!!! ТОВА Е!:))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 май 2013 17:05

styopa написа:

Мхм.. Значи нон-стоп избори, докато резултатът се хареса на г-н Борисов? :mrgreen:

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 май 2013 17:07

Theos написа:
alexveselinov написа:Заблудените герберасти са за психиатрията :lol: :lol: :lol:

Е то да си от партия атака не се иска много мислене и старание да разбереш от кого и за какво беше създадена тая партия.
Сидеров говори ,че Бойко проявил расизъм...ами като искаше да вкарва циганите в трудови лагер тогава явно той прояви толерантност... :lol:

Аз не мога да разбера какво искате герберчетата от АТАКА?
Прочети ''Плана Сидеров" и го сравни с програмата на ГЕРБ,която прилича на туристическа брошура.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 май 2013 17:07

RedeviL написа:
styopa написа:

Мхм.. Значи нон-стоп избори, докато резултатът се хареса на г-н Борисов? :mrgreen:

Ами каквото реши КС. ;)
Така или иначе в момента сме в доста патова ситуация.Освен ако Атака и ДПС не се прегърнат(което няма да е голяма изненада).

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 16 май 2013 17:10

alexveselinov написа:
Theos написа:

Аз не мога да разбера какво искате герберчетата от АТАКА?
Прочети ''Плана Сидеров" и го сравни с програмата на ГЕРБ,която прилича на туристическа брошура.

От партията нищо не искам, просто Волен Сидеров е изключителен лъжец, а плана му освен за да си избърше човек задника за други не става. Абсолютно не реалистичен и идиотски. Сидеров е виден нагаждач, лапач и агент. Повече нямам какво да кажа, това са обществени неща, толкова много хора които напуснаха атака го казаха, за какво се махна един истински патриот като Митко Стоянов, ами точно заради това, Павел Чернев също.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 май 2013 17:10

parvanoff написа:
alexveselinov написа:
parvanoff написа:Борисов отново умно изчака, още повече, че нямаше официални резултати от изборите. Но постигна своето. Видя се, че останалите три партийки ще се гушнат като гълъбчета под стрехата и под заблуждаващото обществото "програмно правителство" вече взеха да режат баницата... Хитро и си постигна очакваният резултат! Някои не се усетиха обаче и се хванаха на номера ;)
Факт-ГЕРБ са с най-много депутати!
Факт-само слепец не може да види явното нарушение на закона в изборния ден и опитите на някои тук да го докарат като едно плакатче пред някоя секцийка или дори с заглавие по някое вестниче, като през 1999-та година, каквото и да е подобно, не може да се сравни с целодневното излъчване на тенденциозно обвинение на една медия, при това национална и дружният хора на 10-тина партии с пресконференции, които също бяха насочени срещу една партия! Дали това е основание за касиране на изборите има кой да решава, но със сигурност казва много за хората, които са нарушили закона!
А има и други факти. Някои казват, че ГЕРБ били минало, но фактите казват друго. Всички видяхме кампанията срещу ГЕРБ, но те си останаха първи. А една друга партийка си намали процентите с почти 2, при положение, че уж тя щеше да се възползва от народното недоволство. Тази партия си заминава и това и е единственият шанс да управлява и тя плю на всичките си принципи, като не отхвърли моментално тази възможност... Това ще я прати скоропостижно в небитието. ;) Както казах-това бе много добър ход ;)

Др.parvanoff много ми е интересно дали ще споделяш и други такива шизофренични мнения,когато Цв.Цв. и Бойко се озоват в затвора?

Аз не съм те видял нищо да изразяваш тук, но аз съм достатъчно честен, за да призная, когато ГЕРБ правят грешки. Всъщност за разлика от почти всички симпатизанти на всички останали партии тук. Ако влязат в затвора, значи са престъпници, това е ясно-само, че предварително да твърдиш това, означава, че нарушаваш презумпцията за невинност в Конституцията, което не говори много добре за хората, които го правят! ;)

Как мислиш ако Цв.Цв. е един достоен човек и доблестен мъж не би ли следвало да напусне политиката след като главния прокурор заяви официално че ще му поиска имунитета.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Свободна зона”