Българската прокуратура като предизборен инструмент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Българската прокуратура като предизборен инструмент

Мнениеот sin4ec » 02 май 2013 22:44

Пич, весели празници! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 03 май 2013 00:46

Адмирации за Главния прокурор на Република България и неговите колеги ! Те показаха, че са надпартийни и професионалисти.
Цветан Цветанов е за затвора ! Само имунитетът му на кандидат-депутат ще го спаси засега ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2013 01:09

Ако Цветанов трябва да влезе в затвора,заради подслушванията,другите преди него,които крадяха и безчинстваха трябва да бъдат обесени в центъра на София ;)

bond08
Контакти:

Мнениеот bond08 » 03 май 2013 07:47

DANS написа:
Странджата написа:Понеже аз още не съм решил за кого да гласувам, бихте ли ми отговорили на следните въпроси:
1.Коя партия се ангажира с някое от исканията на протестиращите?

Часове преди да подаде оставка, Бойко Борисов обеща да изпълни всички закони искания на протестиращите, без национализацията,
започна с процедура по отнемане лиценза на ЧЕЗ,
но, след атака с камъни, на изпратените от Ал. Петров и ръководени от Дучето ултраси, срещу полицията, и след среднощна аудиенция в посолството но САЩ(говори се че там категорично са му отказали да обнародва секретните клаузи на договорите за "американските" Марици 1 и 3), той подаде оставка, изводите можеш сам да си ги направиш!

Аз съм сигурен, че ако протеста не се беше политизирал под давлението на някои "заинтересовани", Бойко Борисов щеше да изпълни голяма част от исканията, преди изборите! Смятам че той е достатъчно луд да го направи и след изборите, ако има достатъчно власт!

Странджата написа:2. Коя партия обясни какво е състоянието на държавните финанси и какво може да се очаква по-нататък при създалото се положение?

Ще кажеш че съм пристрастен, но, отговора е пак ГЕРБ, казаха, държавния резерв е намалял, ще дойдат около милиард които ще го запълнят(това се оказа истина), за след изборите обещаха само че те и ние ще работим повече, без гръмки обещания, обещаха финансова стабилност и лек растеж!

Странджата написа:3.Има ли партия, която да гарантира, че ще се разграничи от това, което е било, и ще отговаря само за това, което е могла и е направила или не е направила по време на мандата си?

Никоя партия не може да ти гарантира това, може да обещае, но, както знаем от РИМСКОТО ПРАВО "обещаното не е като даденото"! винаги ще има политическо говорене и спекулации, за това трябва да съдим по делата, не по обещанията и намеренията!

Странджата написа:4. Коя партия даде някакъв знак, че по времето на нейното управление службите и вездесъщата прокуратура ще ни зарадва поне с по един запис на година от разговорите на онези бизнесмени, които всеки българин припознава като мафиоти? Или поне на някоя силиконка...

Нали се сещаш че такова огласяване е незаконно, Цветанов си позволи да огласи СРСтата на професионално деформираните Доктори, и това на Гриша Ганчев дето иска да изкорми шефа на НАП и да го удуши с червата му, видя как беше разпънат на кръст и сатанизиран, въпреки че преди да огласи каквото и да било, информацията е била законно декласифицирана! Иначе идеята е хубава :)

Странджата написа:Ще прочета внимателно всичко и като нормален човек няма да кажа за кого ще гласувам, както не искам да ми се обсъжда заплатата и личния живот.
Благодаря предварително!
П.С. Тези, които заявяват, че ще гласуват за комунистите, защото от тях по-добри няма (т.е. всички са по-лоши от тях), да не би да искат да гласуват за социалистите, че нещо се обърках вече. Уж с комунизма свършихме, тези, които ги наследиха, се кръстят, че не са комунисти, а пък толкова народ симпатизанти.... Кой номер в бюлетината са тези комунисти?

бюлетината на комунистите е №45 въпреки че повечето "комунисти" тук като "СТАМАТ" са платени къртици на "столетницата", която е с друг номер, хубаво ще е да има истинска КП, но квазимодото на ДС едва ли ще им позволи!

Изображение

"Странджата", благодаря ти за смислените въпроси, които позволяват нормална дискусия, не те ангажирам с моето мнение, приеми го само "за сведение" ;)

Преди да отидем да гласуваме, трябва да се разграничим от манипулациите и да си отговорим на класическия въпрос "кой има интерес от това?" за да не допуснем грешка!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aaGDTv5J3uk&feature=share&list=UUDVmREN7uaRWDJCKJAOfyjw[/youtube]

Мафията БСП69ДПС управлява 16 години, доведе до два фалита на държавата,

хора, гласувайте с разум, и не позволявайте да Ви манипулират, защото после нѣма каенье ;)

Платените мекерета на тиквата и на цвътко нямат място в форума.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 03 май 2013 14:06

Колко заблудени хора има само във България. Какви ГЕРБ какви 50 лв. Упс без да искам издадох колко пари даваше И.Ф. на ромите във град Монтана за да гласуват за ГЕРБ. Та за въпросната случка тя беше хваната как раздава пари за да се гласува за ГЕРБ. Доказателства имаше,но така и никой не и направи нищо. Може би защото правосъдието работи за БСП нали :) Не съм фен на БСП не ги защитавам и тях,но ГЕРБ съсипаха държавата до такова ниво,че сега ще са ни нужни поне 15 год. сигурно за да си стъпим на краката.Има хора които живеят във София и въобще не знаят какво става по малките градове. Тази година И.Ф. и Ц.Ц. обикаляха висчки градове и села в област Монтана и раздаваха подаръци и пари по заводи и заведения. Така беше и преди 4г. Обаче не предположиха,че някои хора могат и да не вземат нищо от тях. Във един завод отказаха да ги пуснат дори да минат през портала,като дори ги освиркаха. Във Лом евала на ромите скъскаха дрехите на горката И.Ф. и тя се прибра със скъсани дрехи. Като цяло 90% от народа не харесва ГЕРБ а това което се дава по телевизията е пълна манипулация и платени млади хора ходят да ги подкрепят уж,само и само да се види че имат подкрепа. Всеки може да се порови във Youtube и да види как ГЕРБ правят предизборна кампания. Хората са си заснели дословно какво се прави за да се спечелят едни избори. И пак никой не ги закача. За такова видео може да влязат във затвора,но тези от БСП които имат хора във прокуратурата как така пак ги оставят да си правят каквото искаш. Точно преди избори всеки си изкарва кирливите ризи. Знаме ги и на БСП и н ГЕРб,но ако искате децата ви да ядът асфалт и да работят само на село във лозето за да има как да се прехранят гласувате за най мутренската партия ГЕРБ. Повече няма да пиша по темата. Може да ме обиждате да ми викате платен и т.н. не ми пука. Знам само че няма да гласувам за БСП още по малко за ГЕРБ , защото имам поне малко сиво вещество останало във главата. Гласувайте за ГЕРБ и ще има само терминал 2 !
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 03 май 2013 14:43

Идеално се вижда кои са платените драскачи с регистрации от няколко седмици и без мнения по други теми, освен в политическите.
Няма смисъл да им се объща внимание на тези шамани, които след няма и 10 дена няма за какво да влизат в този форум.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 май 2013 08:45

Станишев действа като Рудолф Хес и използва прокуратурата по националсоциалистически. Фашизирането на БСП

25 Април 2013

ExtremeCentrePoint

Изображение

Станишев набутва БСП в опасна игра. Партията и методите, които използва напомнят все повече на периода между 1933 и 1937 година, когато Германската националсоциалистическа работническа партия(ГНСРП) на Адолф Хитлер взема властта.

Зад фасадата на привидна демокрация, Рудолф Хес в поредица процеси манипулира и използва германската прокуратура за разправяне с политическите противници. Интересното е, че и Хес както Станишев днес, претендира, че всичко се прави в името на демократичните права на немския народ.

Да не се окаже, че който гроб копае другимо, сам попада в него

Изображение
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 май 2013 11:07

зеления написа:
Alexx написа:Овчо мислене е твоето. Мислене на политически далтонист.

Знаеш ли, че ми е през оная работа за мнението на червените боклуци. Иска ви се народа да продължава да бъде онова бездушно стадо дето комунетата стригахте от 1944 г. до ден днешен, ама не ви се получава. Народът започва да мисли с главата си, а за вас остава оня "средния".

Я кажи как народа почнал да мисли с главата си? Народът продължава да мисли по същия "овчи" начин и търси спасител от овчарите които ги стрижат. И стига се заблуждавахте,че само БСП са комунета! ГЕРБаджиите и те са били част от комунистическата върхушка! Доказателства много. Само трябва да си отворите очите.

Върни се в “Свободна зона”