Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kpkirilov
Контакти:

Re: Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Мнениеот kpkirilov » 17 апр 2013 00:31

СТАМАТ написа:

Много си ми смешен и ще ти подаря още едно обяснение!:)) Нито едно твое изречение не завършва с този "?" знак!:)))))) Как тогава да ти отговоря???
Преговори си граматиката!!! "Тавариш" "симпатизан":))))))))[/quote]

Е и това ли е проблема две правописни грешки, червен комунуид. А относно пунктуацията и правописа си прегледай твоите постове, за да видиш колко грешки си допуснал.
Все пак това е форум и се пише по-свободно. Освен това, като държиш толкова да обясня, че говоренето на Ти е признак на неуважение и лошо възпитание.
Друг е въпроса, че не може да дадеш нито един смислен отговор и непрекъснато обиждаш, което е признак на неспособност да опонираш.
Да духаш сополивия на Доган, мръсна червена паплач.

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 17 апр 2013 00:48

СТАМАТ написа:
Ей това е приказка!!! От кога му пожелавам приятна вечер на младежа, ама не ще!:)))) Да не би този младеж да е самия Буда и да проверява гласоподавателите??? Боко се гласи да отваря втора фабрика за лентички, но след изборите!!:)))

Както вървят работите на 12.05.2013 с тази негативна кампания от страна най-вече на БСП/ДПС, Б.Б ще извади оня мити пожарникарски шланг и хем ще затвори уста на такива като теб, хем ще се набозаш с бито мляко.
:lol: :lol: :lol:
Варна и Добрич не иска областен управител от ДПС както при тройната коалиция. Вие искате ли това да стане?

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 17 апр 2013 00:51

Мнениеот kpkirilov на 16 Апр 2013 19:24
Първа точка от Конституцията трябва да бъде:
Комунезите трябва да правят секс с предпазни средства за да не се размножават.
Втора точка от Конституцията трябва да бъде:
Не всеки комунист е цигани, но всеки циганин е комунист. Така, че виж точка едно.

От повече точки не се нуждаем. :)

Вие сте образован млад мъж! Приятно е да се разговаря с Вас!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Прочетете си бисерите и имайте претенции!!!:))))))))))))))))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 17 апр 2013 00:54

kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:
Ей това е приказка!!! От кога му пожелавам приятна вечер на младежа, ама не ще!:)))) Да не би този младеж да е самия Буда и да проверява гласоподавателите??? Боко се гласи да отваря втора фабрика за лентички, но след изборите!!:)))

Както вървят работите на 12.05.2013 с тази негативна кампания от страна най-вече на БСП/ДПС, Б.Б ще извади оня мити пожарникарски шланг и хем ще затвори уста на такива като теб, хем ще се набозаш с бито мляко.
Варна и Добрич не иска областен управител от ДПС както при тройната коалиция. Вие искате ли това да стане?

Ние просто не искаме пожарникари и спортни учители да стават Министри!!!:)))))))))))))

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 17 апр 2013 00:59

СТАМАТ написа:Re: Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Не всеки комунист е цигани, но всеки циганин е комунист. Така, че виж точка едно.

Вие сте образован млад мъж! Приятно е да се разговаря с Вас!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Прочетете си бисерите и имайте претенции!!!:))))))))))))))))))))))))))))))

Е и какво, не звучи лошо. Какво толкова те дразни. Трябва да се сърдиш на другаря Кутев!!!
Аз просто пререфазирах една негова мисъл. Просто казано по друг начин!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 17 апр 2013 01:04

kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:Re: Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Е и какво, не звучи лошо. Какво толкова те дразни. Трябва да се сърдиш на другаря Кутев!!!
Аз просто пререфазирах една негова мисъл. Просто казано по друг начин!!!

Ти си сменил думичката "награда с "разстрел":)))))))))))))) "перефазирах аз":))

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 17 апр 2013 01:10

СТАМАТ написа:
kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:gong/viewtopic.php?f=53&t=133521

Ние просто не искаме пожарникари и спортни учители да стават Министри!!!:)))))))))))))

А какво искаш, комунуиди без ден трудов стаж. Прочети малко, че Б.Б все пак е генерал завършил ВИПОНД, Ц.Ц е завършил и право.
Така, че когато се казват нещата, трябва да се излагат обективно и безпристрастно. Не ги защитавам, но все пак това прави лошо впечатление. Както се вика каруцарски приказки, присъщи за българина и за жалост за журналистите.
Само се замисли върху заглавието(виж тълкуването на думата дискриминация). Няма нищо против, но по-добре би звучало: Пенсионер пусна жалба срещу изказване на Бойко Борисов.
Освен това, като каза в постове по долу, човека се е осигурявал на минимална заплата. Например на моят баща пенсията е над 440 лв., а на майка ми 200 лв. Това е така, защото са се осигурявали на различни заплати. Това е.
Много от хората в България се осигуряват на по-малко пари от тези които вземат реално. А пък искаме да имаме качествено образование и здравеопазване. Няма как да стане. Причините са и в нас.

Типичен пример, е тази и други теми които нямат място в спортен сайт. Ми огледайте се, в европейските спортни издания.
За това са виновни гонг.
Последна промяна от kpkirilov на 17 апр 2013 01:24, променено общо 1 път.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 17 апр 2013 01:22

Ще ти кажа няколко думи и приключвам с приказките.

Няма да ми стигне цяла нощ да ти разяснявам с какво Социализма е по-добър от Капитализма. Факти: Всичко което описах по горе! Най важното е, че цените които описах са непроменени от 1970 до 1989(с малки корекции), тоест заплатата е растяла, а билетчето е все 0,06лв.!!! Държавата е притежавала 99,99% от всичко в България, а сега само 4%!!!! 50 000 000 000$ ДЪЛГ!!Знаеш ли какво означава това????? Крах, 4,5,6 НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!! 400 000 безработни(официално)!!!2 000 000 ЕМИГРАНТИ !!! НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА!!! САМО ЗА 23 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ!!! Дали е бил Луканов, Млуканов, Виденов, Костов или БОКО, все КАПИТАЛИЗЪМ!!! ЗАТОВА НАРОДА ОБЕДНЯВА, А ЕДИНИЦИ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ С ПАРИТЕ СИ!!!

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 17 апр 2013 01:38

СТАМАТ написа:Ще ти кажа няколко думи и приключвам с приказките.

Няма да ми стигне цяла нощ да ти разяснявам с какво Социализма е по-добър от Капитализма. Факти: Всичко което описах по горе! Най важното е, че цените които описах са непроменени от 1970 до 1989(с малки корекции), тоест заплатата е растяла, а билетчето е все 0,06лв.!!! Държавата е притежавала 99,99% от всичко в България, а сега само 4%!!!! 50 000 000 000$ ДЪЛГ!!Знаеш ли какво означава това????? Крах, 4,5,6 НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!! 400 000 безработни(официално)!!!2 000 000 ЕМИГРАНТИ !!! НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА!!! САМО ЗА 23 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ!!! Дали е бил Луканов, Млуканов, Виденов, Костов или БОКО, все КАПИТАЛИЗЪМ!!! ЗАТОВА НАРОДА ОБЕДНЯВА, А ЕДИНИЦИ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ С ПАРИТЕ СИ!!!

Недей. Защото социализма загина, изчезва като Москвич осмак. Това са кухи идеи ,които нямат нищо общо с човешката същност. Разпада на СССР, беше неговият край. 23 години е посткомунизъм(див червен капитализъм). Това е. Аз затова избягах, защото в Канада капитализма е много, а ама много по- "лош" от соц.
Смешно е да сравняваш която и да западна държава с която и да е соц. държава. Няма база на какво.
Освен това, бяха извършени куп престъпения през него, които не са присъщи на цивилизованият свят. Както казах в едни от постове си има само една разлика между комунизма и фашизма.

Да приключваме, тази дискусия не е за спортен сайт.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 17 апр 2013 01:47

Комунистите за 15 след военни години, са електрифицирали и последното село, ограмотили 50% от населението, постигнали са безплатно образование и медицина, построили са язовири и ВЕЦ-ве и още десетки заводи, фабрики, шосета линии и...., след още 15 АЕЦ......!!!!! Какво постигна Капитализма за 23 години????? Глад, безработица, емиграция!!! ПРОСТО ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА СРАВНЕНИЕ, А ЗА ДВИЖЕНИЕ В РАЗЛИЧНИ ПОСОКИ!!!!

Социализмът е строй!!! Комунизмът е идеи за бъдещ строй! Най- развитата в момента страна в света, на която САЩ дължи 2 000 000 000 000 $ се управлява от КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!!! Само преди 40 години там живеха в пещери, а сега Канада може да се учи от модела на КНР!!!
Хайде лека нощ! Задавал съм този въпрос за сайта и са ми отговаряли, че той не е само спортен!:))) Има понятие държава(капиталистическа) над 250 в света и само 15 са добри за живеене!!! Другите са ....................да не си се раждал там!!!

Върни се в “Свободна зона”