Hahaha1 написа:sandi74 написа:Темата е хубава, а комунизмът е нещо свято.
ФАКТ!
[offtopic]Имаш ли някаква адекватна причина Русия да ти е любимата страна, а не България?[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Hahaha1 написа:sandi74 написа:Темата е хубава, а комунизмът е нещо свято.
ФАКТ!
vaskonti написа:Hahaha1 написа:sandi74 написа:Темата е хубава, а комунизмът е нещо свято.
ФАКТ!
[offtopic]Имаш ли някаква адекватна причина Русия да ти е любимата страна, а не България?[/offtopic]
vaskonti написа:Hahaha1 написа:sandi74 написа:Темата е хубава, а комунизмът е нещо свято.
ФАКТ!
КНДР написа:vaskonti написа:Hahaha1 написа:ФАКТ!
А на тебе САЩ и Турция ли са ти любимите, че така ревностно защитаваш капитализма ?
Hahaha1 написа:vaskonti написа:Hahaha1 написа:sandi74 написа:Темата е хубава, а комунизмът е нещо свято.
ФАКТ!
Баща ми е руснак,а майка ми българка.
vaskonti написа:В такъв случай не е ли редно да се погрижиш първо Русия да премахне капитализма, ами си се загрижил за чужди за теб държави?
КНДР написа:Нормално е на почти цяла България с изключения, да не им харесва сегашното положение. Аз не харесвам България след 1989-та, защото западняците почти я унищожиха, затова и разбирам колегата Hahaha1. Само Русия и соц блока отново може, да ни направят водеща икономика в Европа, такава каквато бяхме преди да се поклоним пред ЕС и Сащ.
КНДР написа:Нормално е на почти цяла България с изключения, да не им харесва сегашното положение. Аз не харесвам България след 1989-та, защото западняците почти я унищожиха, затова и разбирам колегата Hahaha1. Само Русия и соц блока отново може, да ни направят водеща икономика в Европа, такава каквато бяхме преди да се поклоним пред ЕС и Сащ.
vaskonti написа:КНДР написа:Нормално е на почти цяла България с изключения, да не им харесва сегашното положение. Аз не харесвам България след 1989-та, защото западняците почти я унищожиха, затова и разбирам колегата Hahaha1. Само Русия и соц блока отново може, да ни направят водеща икономика в Европа, такава каквато бяхме преди да се поклоним пред ЕС и Сащ.
Кой е тоя соц блок? Май си пропуснал факта, че Русия много отдавна си е капиталистическа държава, Китай също, Куба разрешиха на народа си да ходи на екскурзия в чужбина(каква невиждана за останалите народи привилегия), в КНДР разрешиха на жените да карат колело(е с тази екстра вече тръшнаха в земята лошите капиталисти), така че за какъв соц блок говориш?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта