Ким Ир Сен - една велика личност

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Ким Ир Сен - една велика личност

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2013 22:30

Hahaha1 написа:
sandi74 написа:Темата е хубава, а комунизмът е нещо свято.

ФАКТ!

[offtopic]Имаш ли някаква адекватна причина Русия да ти е любимата страна, а не България?[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 12 апр 2013 22:35

vaskonti написа:
Hahaha1 написа:

ФАКТ!

[offtopic]Имаш ли някаква адекватна причина Русия да ти е любимата страна, а не България?[/offtopic]

А на тебе САЩ и Турция ли са ти любимите, че така ревностно защитаваш капитализма ?
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 12 апр 2013 22:45

vaskonti написа:
Hahaha1 написа:

ФАКТ!

Баща ми е руснак,а майка ми българка. :)
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2013 22:47

КНДР написа:
vaskonti написа:
Hahaha1 написа:ФАКТ!

А на тебе САЩ и Турция ли са ти любимите, че така ревностно защитаваш капитализма ?

Мда, подозирах, че дори и да подчертая думата "адекватен", пак има много малки шансове да се получи такъв отговор, но все пак таях малка надежда... какъв наивник съм само... :|
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2013 22:48

Hahaha1 написа:
vaskonti написа:
Hahaha1 написа:

ФАКТ!

Баща ми е руснак,а майка ми българка. :)

В такъв случай не е ли редно да се погрижиш първо Русия да премахне капитализма, ами си се загрижил за чужди за теб държави?
[/center]

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 12 апр 2013 22:50

Нормално е на почти цяла България с изключения, да не им харесва сегашното положение. Аз не харесвам България след 1989-та, защото западняците почти я унищожиха, затова и разбирам колегата Hahaha1. Само Русия и соц блока отново може, да ни направят водеща икономика в Европа, такава каквато бяхме преди да се поклоним пред ЕС и Сащ.
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 12 апр 2013 22:55

vaskonti написа:В такъв случай не е ли редно да се погрижиш първо Русия да премахне капитализма, ами си се загрижил за чужди за теб държави?

[offtopic]Не.Живея в България,а в Петербург ходя за 1 месец лятото.По скоро Русия е чужда за мен държава,въпреки че я обичам повече от България. :)[/offtopic]
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2013 22:55

КНДР написа:Нормално е на почти цяла България с изключения, да не им харесва сегашното положение. Аз не харесвам България след 1989-та, защото западняците почти я унищожиха, затова и разбирам колегата Hahaha1. Само Русия и соц блока отново може, да ни направят водеща икономика в Европа, такава каквато бяхме преди да се поклоним пред ЕС и Сащ.

Кой е тоя соц блок? Май си пропуснал факта, че Русия много отдавна си е капиталистическа държава, Китай също, Куба разрешиха на народа си да ходи на екскурзия в чужбина(каква невиждана за останалите народи привилегия), в КНДР разрешиха на жените да карат колело(е с тази екстра вече тръшнаха в земята лошите капиталисти), така че за какъв соц блок говориш?!
[/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 апр 2013 22:58

КНДР написа:Нормално е на почти цяла България с изключения, да не им харесва сегашното положение. Аз не харесвам България след 1989-та, защото западняците почти я унищожиха, затова и разбирам колегата Hahaha1. Само Русия и соц блока отново може, да ни направят водеща икономика в Европа, такава каквато бяхме преди да се поклоним пред ЕС и Сащ.

Аааа? Ама ти сериозно ли? Първо това което ние разбихме сами е в пъти повече от това което направиха отвън. Русия е по - капиталистическа държава от много западни такива + диктатура на която и Сталин би завидял!. Водеща икономика в Европа не сме били от средата на 30те , изключвам изкуствено поддържаната от времето на комунизма. Мастодонти обречени още с построяването си , план колко обувки , ризи и хляб е нужен на хората. Сега се кланяме на тях преди се дупихме на съветите! Не благодаря! Не желая детето ми да бъде настригано защото не мисли както му е казано ! Времето назад ( за щастие) не може да се върне! И слава Богу!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 12 апр 2013 23:00

vaskonti написа:

Кой е тоя соц блок? Май си пропуснал факта, че Русия много отдавна си е капиталистическа държава, Китай също, Куба разрешиха на народа си да ходи на екскурзия в чужбина(каква невиждана за останалите народи привилегия), в КНДР разрешиха на жените да карат колело(е с тази екстра вече тръшнаха в земята лошите капиталисти), така че за какъв соц блок говориш?!

Китай, Русия, КНДР, Куба, Венецуела да изброявам ли другите. Тези страни се поддържат и бранят от капиталистическите интереси и стандарта им на живот е по - висок от в България. Нас САЩ само ни използва, когато бяхме от Руския лагер, поне получавахме нещо, Русия мислеше за нас и се уважавахме взаимно. Но рома Костов, Луканов се ориентираха към покварния капитализъм и резултати са налице и по-зле ще става.

Върни се в “Свободна зона”