Ц.Ц. ни замесва във война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Ц.Ц. ни замесва във война

Мнениеот mertezaker » 05 фев 2013 23:16

Изобщо не сме първата страна, която е признала Хизбула за терористична организация, но как да е :roll: А ако си мислиш, че терористи не удрят неутрални държави и техни граждани и се трогват от преклонени главички, то не аз съм този който мисли плашещо погрешно ;) Иначе с подобно мислене като твоето и на другия, не е чудно защо сме били 500 години под турско робство. ;)

Това за турското робство е за друга тема ;) Не разбирам къде сме тръгнали на война с арабския свят? Кой ще ни защити? Армия имаме ли? Надявам се всеки да има свое собствено мнение и да не се влияе от политическите партии, аз не смятам че в момента има някоя политическа сила, която да вземе друго решение, но тази позиция НЕ е в интерес на България!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 05 фев 2013 23:23

Има ли смисал да пиша незнам..молете се това решение да не доведе до нови терористични атаки в страната. :evil:
Не съм за никоя партия,това в случая няма значение, тук е националната сигурност на 1во място

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 фев 2013 23:23

mertezaker написа:
Изобщо не сме първата страна, която е признала Хизбула за терористична организация, но как да е :roll: А ако си мислиш, че терористи не удрят неутрални държави и техни граждани и се трогват от преклонени главички, то не аз съм този който мисли плашещо погрешно ;) Иначе с подобно мислене като твоето и на другия, не е чудно защо сме били 500 години под турско робство. ;)

Това за турското робство е за друга тема ;) Не разбирам къде сме тръгнали на война с арабския свят? Кой ще ни защити? Армия имаме ли? Надявам се всеки да има свое собствено мнение и да не се влияе от политическите партии, аз не смятам че в момента има някоя политическа сила, която да вземе друго решение, но тази позиция НЕ е в интерес на България!

Не се влияя от никакви политически партии, ако следиш внимателно не харесвам ГЕРБ и съм казал много пъти, че за тях няма да гласувам. Нито искам война с когото и да е. Просто смятам и си мисля, че се реагира първосигнално и се отприщват едни яростни антиамерикански и антисемитски ревове, комунягите просто пощуряха по форумите. :roll: Те казват, че не били Хизбула, а защо не помислим за момент и за другата теза - че има достатъчно данни и факти, че именно тази групировка стои зад атентата ? Боко и Цвинокио са тъпи гъзове, но не мисля, че сами ще си вкарат главата в торбата просто така. Освен това, освен САЩ и Израел, и Европол подкрепя това становище, сигурно и те са купени, а ? Ако имаме данни, сигурни данни, уличаващи някого, няма как просто да си мълчим.
А световна война от атентата в Сарафово няма как да започне, това пък е абсурдно.
Изображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 05 фев 2013 23:26

"Питам се каква е цената за подобно изявление и най-вече кой ще я плаща? Не дай Боже нещо да се случи, това е неоправдано действие, изключително опасно, така лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев коментира обявената от управляващите информация, че "Хизбула" е свързана с атентата в Бургас. От "Атака" подкрепиха това мнение. "

Не симпатизирам на БСП но подкрепям 100 %

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 05 фев 2013 23:37

Viktor4o_Rs написа:
И кой е взривил автобуса бе ? Кой тогава ?

Кой според теб гръмна атомната бомба в Хирошима и имаше ли съд за престъпниците ? Кой симулира атентат на 11-септември като изби собствените си граждани ? Тъп ли си или обратно на острото ?
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 05 фев 2013 23:47

Аз пък ще си позволя първо да цитирам Южния_Парк
"Защо не допускаш варианта операция под чужд флаг - пресен ПРИ ТОВА РАБОТЕЩ пример 11.09.2001
Както казахме Хизбула е обявена за терористична организация в САЩ , но не и в ЕС , чрез този "атентат" в държава член на ЕС(ЕС не ни бръсне за слива но това са подробности) , същия този ЕС вероятно ще приеме Хизбула за терористична организация и ето ти го кютека" ..край на цитата...та с две думи..кой разбрал разбрал...кой не разбрал..нема и да разбере....обаче кофти постановка...света отива по дяволите. А правителството кво да го виним,то с тази цел си е качено и си изпълни задачката.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 05 фев 2013 23:58

Продажници! :twisted: Тежко ни и горко. Тези нещастници ни въведоха в много, много сериозни проблеми.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 фев 2013 00:53

Франция и Германия, Белгия и Холандия едва ли ще клекнат на този евтинджос. Освен, че имат силно малцинство - кюрдско (Германия, Холандия и Белгия), Франция няма интерес от подобни конфликти (връзки с Иран - петрол, търговия+ливанско лоби), а и при някоя мизерия петрола ще се вдигне и крачетата на политиците ще се заклатят. Израел иска Ливан. Не знам какво толкова са ги нарочили. Едва ли е само това, че Хизбула е част от ливанското правителство... САЩ искат петрола на Иран, но само с английска подкрепа ще се о*ерат, трябва им Германия. А и една война ще разклати позициите и на Камерън. Ние действаме просто като троянски кон. Не знам в какви филми се вкарвате.

Но! представям си обратния случай - как заради България става Третата световна война :mrgreen: голям т@ш@к. Европа прави грешката и приема (няма как да стане, според мен), Израел почват война (поредната), т.е. клане (щото те бият цивилни цели основно), Иран напада Израел, САЩ и Европа - Иран, включва се Северна Корея, която праща ракети към американски бази в Южна Корея, откъдето се включва и Япония. А последната дума е на Китай и Русия...
Това в сферата на фантазиите...

Лична прогноза - Европа (разбирай Германия) не позволява на никой да й извива ръцете. А нас цяла София да взривят няма да се трогнат въобще. Но провокация в Берлин или Париж не смеят да правят - просто там хората работят и никой няма да позволи на еврейските тайни служби да дойдат и да скрият доказателствата, както бе направено у нас. ;) И ще им лъснат задниците!
Евреите, така или иначе ще нападнат Ливан - ще избият 5-6000 жени и деца, през което време оон ще издава резолюции и резолюцийки, в които ще моли евреите да се спрат. Ливанското правителство пада, назначават някой удобен. Иран може и да покажат мускул, но ги е страх. Така че, не очаквам никакво развитие.
...освен: ако Европа не признае Хизбула за терористична организация, което ще означава, че в ливанското правителство има терористи... Тогава вече...

Каква е грешката на нашето правителство - изключителното лаишко непознаване на основни геополитически правила и история.

Да ни замесва във война - офффф, стига глупости! Комунистите гъбясаха заради Белене! Просто ББ не спази уговорката. Сега газ пикаят и се чудят кво да измислят. Вярвайте им...щом ви кефи.

Освен това, освен САЩ и Израел, и Европол подкрепя това становище, сигурно и те са купени, а ? Ако имаме данни, сигурни данни, уличаващи някого, няма как просто да си мълчим.

Европол не са казвали такова нещо. Доказателства нямаме - те бяха иззети от евреите.

Има предположение от шефа на Европол, не заключение от страна на европолицията:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5501831
Европол няма как да излязат с такова официално становище.

Reckless

Мнениеот Reckless » 06 фев 2013 01:47

mertezaker написа:
Страшно абсурдно мнение. Всеки атентат на наша територия е посегателство срещу националния ни суверенитет. ;) Както вече ти се обясни, има убит български гражданин, което ти щеш или не щеш, няма как да отречеш. Другото е типично мнение в стил преклонена главица, сабя не я сече. Или да разчитаме на милостта на всякаква фанатизирана паплач, да им се помолим да не правят повече така ? С терористи се преговаря само по един начин - по начина, който го правят САЩ, Русия, Израел и прочие. Да, ние сме много далеч от тях, но ако имаме такива данни, намесващи "Хизбула", не виждам защо трябва да мълчим. Аз за разлика от вас, не съм специалист по всичко и не мога да кажа имаме ли доказателства или не. Явно вие сте всезнаещите и сте наясно, че не са ;) Аз категорично мнение няма как да дам, никой от нас обикновените граждани няма достъп до тази информация.

Викторчо, толкова грешно мислиш, че чак ме плашиш! Защо трябва да сме първата страна, която ще обяви Хизбула за терористична организация? Тия два самолета да ни пратят ще ни изравнят със земята. Единствената правилна реакция е НЕУТРАЛИТЕТ! Вече ако по политически причини изразяваш подобно мнение, това е съвсем различно!

Значи те ти идват в Родината и си гърмят, както си искат, заплашват живота на гражданите в Родината ти и ти ще запазваш неутралитет, защото си се насрал от страх, вместо да си готов да защитаваш страната си. За съжаление България е пълна със страхливци, както винаги е било. Чалмосаните маймуни, ще те колят, само защото не си маймуна, като тях а ти ще им целуваш задниците, защото си умрял от страх бе човек. Не дай Боже утре ще ти изколят семейството и ти ще запазиш неутралитет, защото си страхливец. Не за друго. Единствената причина е че си страхливец !
И да, българин и български гражданин е едно и също. Има българи, носещи имена, като Мехмед, Силвестър, Теодор, Александър и т. на т. Къде пише, че българи са единствено тези, които се казват Иван, Петър и Георги !?

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 06 фев 2013 08:12

Viktor4o_Rs написа:
baumax написа:
kireto2 написа:Тия, убиха БЪЛГАРИН, а ние трябва да си траем ,за да ни ги дразниме!! :o :o :o :o Много лош човешки материал има в България! :oops:

Чист българин си беше Мустафа.. :shock:
доктора25,ние не се мазним,отдавна сме си свалили гащите на американците и евреите.Лошото е че държавата ни вече няма дори и СОБСТВЕНО мнение.

И като е Мустафа, какво от това бе, пак е български гражданин, ти малоумен ли си, какъв си ? :shock: Отчайващо прости хора има в тоя форум, много зле ... Питам теоретиците на конспирацията кой гръмна автобуса според тях, обаче мълчат като бити женски полови органи :lol: :lol: :lol:

Израел си гръмнаха автобуса и убиха евреите. Елементарно. И всичко е станало дистанционно, а не младежа, когото набеждават, че е носил бомбата, и се е взривил. СТЦ 11.09.2001 пак е дело на евреите. Много хора гледат само телевизия ми се чини, а това не е добре.

Върни се в “Свободна зона”