magga написа:
Оборотен ли си ? Дойде обиди всичко, което можа и това ли са ти доводите ? Аз си изказах някакво мнение, а ти какво направи ? Като всеки втори българин оака всичко, обясни ми колко съм тъп и как не съм бил прав и до там. Защити ли се ? Ти от къде знаеш аз кой съм ? Знаеш ли на кои протести съм бил ? Знаеш ли какво уча, дали уча, дали работя и какво съм работил ? НЕ. Така, че както ти можеш да ръсиш тъпотии, така и аз мога, ама аз спирам, а ти ще продължиш и ще си вярваш. И все пак човек с 12 000 + мнение във форум да не е форумен драскач ... ти сигурно тук спиш. А това, че ти си по-възрастен от мен, а се държиш като инфантилен осмокласник, който е ощипан и може само да обижда си е твоя работа и ей за това тия 23 години сме на дъното. Айде със здраве, пък все някой ден или ще ви сложат чипа или ще ви дръпнат шалтера на сите

Оборотен ли си вика

Човек само като ти види начина на изразяване може да си направи заключение за теб. Написа ти се и от синчеца да спреш с глупостите си, явно не си взе поука. Аз изказах мнение още много преди ти, "оборотния". Ти освен, че не можеш да изкажеш мнение (понеже това твоето е всичко друго, ама не и мнение) явно и не четеш другите какво са написали, какво пишат. Типично първосигнално действие

Чети малко "врачке"- аз моето мнение съм го обосновал за разлика от теб още преди 2-3 страници. И човекът, който оака темата си ти и ти се написа не само от мен, а и от синчеца. Ама то си трябва малко акъл, че да го схванеш. Питаш ме дали съм се защитил? А ти стори ли го? Омаскари набърза ръка и християнството и Библията и всичко де що можа, естетсвено без да докаже тезата си без грам факти

Изсра едно голямо... без извинение и това наричаш аргументирано мнение? WTF? Да не говорим за това което написа за политиците и, че видиш ли 6 милиарда щели да се вдигнат, ако го били въвели това нещо

Въобще много лошо е, че си вярваш, 1е си написал НЕЩО съдържателно и аргументирано. Пък то точно обратното.
Аз не те познавам, но съдя по това което пишеш във форума и говоря само за това! А не за действията ти в реалния живот, докато ти понеже се чудеше как да отговориш, а не да вникнеш в думите, се хвана по най-левашкия начин видиш ли на колко протести бил ходил човек, който даже не познаваш
Последно относно мненията във форума- поредният ти неуспешен опит да кажеш нещо

Погледни кога си регистриран ти и кога аз! 2 години и 2 месеца след мен.Аз първата година от регистрацията си имах по-малко мнения от теб

Смятай кой е драскач. Така че пак си далеч, далеч от истината. Да не говорим, че аз посещавам този форум главно за забавление и има страшно много теми, които са ми интересни и ме вълнуват и е логично да пиша в тях! THE GAME има два пъти повече мнения от мен, Мегън Фокс също и т.н, и т.н. Това са хора, които са активни потребители и внасят колорит. Които умеят да се аргументират, а драскач си ти

Ако ще и 10 мнения да имаш, ако са като тези в темата.... Толкова с теб не смятам повече да се занимавам. Казах ти каквото имах да ти казвам не си ми интересен

Не умееш нито да се аргументираш, нито дори да вникнеш в даден проблем.