CTAHKO написа:Reckless написа:Най са ми жалки, такива които постоянно се оплакват. Такива обикновено чакат някой нещо направи за тях. Повечето българи живеещи в България са точно такива.
Ок, като не ви изнася, какво направихте, за да се подобрят нещата ? Хайде, ясно е, че е сложно някой да предприеме нещо за подобряване на стандарта в страната, но в личния си живот, какво постигнахте и с какво си помогнахте, за да заживеете по-добре !? Задоволения човек не мрънка ! Вие явно не сте доволни от живота си и какво направихте по въпроса ? Оплаквате се в интернет !? Колко трябва да е глупав човек, да си въобразява, че като плаче във виртуалното пространство и не щеш ли нещата ще се подобрят ! Малко ви били парите там ! Ами и още по-малко ще станат и още по-трудно ще се оцелява, какъв ви е проблема, че само мрънкате ?
За хора, които не могат да се оправят сами а чакат някой да ги оправи, е нормално да им е трудно и да се гърбят от работа и пак да нямат пари и да ги грабят и да ги малтретират и да ги използват ! Така че сърбайте си попарата и си трайте, никой не е длъжен да се товари с вашите постоянни оплаквания и мрънкания !
И още нещо:
Защо по дяволите си мислите, че заслужавате по-високи заплати и заслужавате да живеете по-добре от страните от 3-тия свят?
С какво сте заслужили по-добър живот ? С това, че сте голямата работа в интернет пространството ли ?
А колко трябва да е глупав човек,за да чете нещо в интернет пространството,което не го вълнува и не му харесва

Не влизай в тази тема и живей с мисълта,че сме най-социалната и просперираща държава с напълно задоволено население

Имаш силно изразен робски манталитет

А лично ти какво си направил за да се подобри състоянието на държавата

Най- много ги обичам ей такива,като теб.Нищо не казват,ама се възмущават от мнението на тези,които си излагат мнението

Аз съм далеч от мисълта, че нещата в България са розови. Знам, че заплатите масово са ниски и че много от цените на стоките са по-високи от европейските.
Аз робски манталитет нямам, защото не робувам на никой, най малко пък на някой бай Ганьо балкански.
За подобряването на състоянието в държавата, никъде не съм споменал, че някой обикновен човек ще постигне. Явно не четеш, както трябва.
Не знам колко от тук схванаха какво казвам, но ще го напиша по-конкретно.
Ок, в България нямаш бъдеще, заплатата не стига, цените високи, управлението мафиотско, всички облаги и бизнес, съсредоточени във властта, както се казва, светлина в тунела няма.
Какво предприемаш ?
Отваряш интернет форум и започваш да се оплакваш от тежкия си живот.
Ама аз ти вярвам бе човек, вярвам че оправия няма да има и го знам със сигурност, но какво направи ти за да си оправиш живота и да се чувстваш щастлив !?
Значи, когато кораба потъва, ти не скачаш от него и да плуваш към близкия бряг а ревеш от борда, как може кораба да потъва и че капитана не става за нищо.
И това е единственото, което правиш !
На мен ми е пределно ясна обстановката в България, но никога не съм се оплаквал. Като не ми изнася аз се изнесох и сега няма от какво да се оплаквам.
А такива, като теб, които виждат, че са мачкани и продължават мазохистично да търпят и в същото време да се оплакват, ми казват, че имам робски манталитет.
Тези в парламента ви разказват играта всеки ден, ама вие продължавайте да работите за тях. Служете им вярно до последния си дъх, но не се оплаквайте.
Явно така ви харесва !