Купуваме F-16 на старо за седем пъти по-висока цена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Купуваме F-16 на старо за седем пъти по-висока цена

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 яну 2013 23:01

Keine Lust написа:
Thsmith написа:Най-добрия избор принципно е да не взимаме никакви и да си спестим тези 700 млн. Доста по полезни неща могат да се направят с тях...особено по време на криза.

Абсолютно съглаен. С тия самолети или без тях все тая. За сметка на това всеки ден се търсят средства за хора имащи нужда от спешни операции в чужбина.

Няма как да стане все пак сме външна граница на европа , но пък от друга страна сте прави ! Обаче ще е най големия парадокс , страната измислила военната авиация да остане първа без такава :lol:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 05 яну 2013 23:04

Първо- какви самолети ви гонят и каква авиация, като при война ние първи сме си отишли, само като ни се изпикаят, толкова народ сме :roll: кои били по-добри, кои били по-зле, а кой ще ги кара не мислите нали :lol: Второ-Бойко искате или не искате е единствената алтернатива на ония, които ще ни затрият и не виждам защо той да е по-зле от тримата глупака, които ни управляваха преди това ? Който беше казал, че ще гласува за БСП за сефте, за да не е Бойко отново на власт... еми тъпо парче,платен или човек без принципи :) Не че сега сме цъфнали, но като всички са в криза това ще се отрази и на нас, ако мислите, че онзи Съсел ще вдигне заплатите или ще дострои пътищата, или ще направи нещо за спор, култура и тн ... по-скоро ще ни фалира като Гърция

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 яну 2013 23:06

Синчец,СУ-47 Беркут е експериментален прототип за изследване на възможностите на обратната среловидност и няма да бъде произвеждан серийно.Новият руски изтребител за сега носи абревиатурата ПАК ФА (втората снимка от по-горен мой пост) и в момента е на етап изпитания.На снимката също е изпитателен прототип,но след завършване на изпитанията ще влезе в серийно производство.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 яну 2013 23:12

magga написа:Първо- какви самолети ви гонят и каква авиация, като при война ние първи сме си отишли, само като ни се изпикаят, толкова народ сме :roll: кои били по-добри, кои били по-зле, а кой ще ги кара не мислите нали :lol: Второ-Бойко искате или не искате е единствената алтернатива на ония, които ще ни затрият и не виждам защо той да е по-зле от тримата глупака, които ни управляваха преди това ? Който беше казал, че ще гласува за БСП за сефте, за да не е Бойко отново на власт... еми тъпо парче,платен или човек без принципи :) Не че сега сме цъфнали, но като всички са в криза това ще се отрази и на нас, ако мислите, че онзи Съсел ще вдигне заплатите или ще дострои пътищата, или ще направи нещо за спор, култура и тн ... по-скоро ще ни фалира като Гърция

Аз го казах и го повтарям! Я ми докажи и се изкажи как съм тъпо парче, платен и без принципи! Или си мислиш, като си от Левски, че няма да те направя на бъз и коприва,а? Мухльо, мери си приказките!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 05 яну 2013 23:14

za nas e toj religiq написа:
Няма как да стане все пак сме външна граница на европа , но пък от друга страна сте прави ! Обаче ще е най големия парадокс , страната измислила военната авиация да остане първа без такава :lol:

И като имаме някаква авиация колко време би спечелила? Половин час? Час? Нали имаше някакви американски бази или се бъркам? За сметка на това много хора биха получили шанс да изживеят един прекрасен живот.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 яну 2013 23:21

Keine Lust написа:
za nas e toj religiq написа:

И като имаме някаква авиация колко време би спечелила? Половин час? Час? Нали имаше някакви американски бази или се бъркам? За сметка на това много хора биха получили шанс да изживеят един прекрасен живот.

Това за какво ми го обясняваш ? Задай си въпроса към правителството :) Иначе предполагам че отговора е следния: След като сме влезнали в НАТО и ЕС сме поели и ангажименти за въздушното ни пространство които би следвало да си изпълняваме ! То по тая логика за какво ни е въобще армия , хамериканците да ни пазят :lol:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 05 яну 2013 23:22

Ето го най новия руски самолет http://www.youtube.com/watch?v=YVBpiP-lQ-A поне аз за този знам.
Него след 30-40 години евентуално хамериканците ще имат възможност да го свалят над Иран, Либия или някоя друга екзотична страна. Между другото на 100% и те в момента правят нещо такова и тук не слагаме оръжие и електроника с пъти по добри от тези за които ние знаме. Да не говорим, че телефончетата,таблетчетата, ЛСД телевизорите и интернета, американската и руската армия ги ползват сигурно повече от 40 години, а ние им се кефим едва от 15-20 годинки. Щом са ни ги дали и ние да ги ползваме само можем да гадаем с какви технологии разполагат в момента двете държави и какви са им реалните възможности.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 яну 2013 23:22

za nas e toj religiq написа:Няма как да стане все пак сме външна граница на европа , но пък от друга страна сте прави ! Обаче ще е най големия парадокс , страната измислила военната авиация да остане първа без такава :lol:

Какво ни пречи да си летим пак на "етажерките" и да си Фърляме "лимонки" от тях? :lol:

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 05 яну 2013 23:26

sin4ec написа: Аз го казах и го повтарям! Я ми докажи и се изкажи как съм тъпо парче, платен и без принципи! Или си мислиш, като си от Левски, че няма да те направя на бъз и коприва,а? Мухльо, мери си приказките!

[offtopic]Ако по- принцип си с леви убеждения ОК. Всеки има право на избор. Ако не си обаче това ти мнение е повече от жалко. Винаги има алтернатива, но умишлено се налага мнение, че няма такава и за това се въртим в един омагьосан кръг. Може би поне 50% отват да гласуват с нагласата "тия ми харесват, но нямат шанс и за това ще гласувам за втори за да не дойдат на власт трети". Лично за мен партия получила веднъж моят глас и след това не съм бил доволен няма абсолютно никакъв шанс втори път отново да го получи. Предпочитам да си дам гласа за партия дето няма да влезе в парламента, но не и за комунисти или мутри.[/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 яну 2013 23:28

гражданин от село написа:
za nas e toj religiq написа:Няма как да стане все пак сме външна граница на европа , но пък от друга страна сте прави ! Обаче ще е най големия парадокс , страната измислила военната авиация да остане първа без такава :lol:

Какво ни пречи да си летим пак на "етажерките" и да си Фърляме "лимонки" от тях? :lol:

Там е работата че и етажерки вече няма :lol: :lol: :lol: А всъщност има в Приморско имат един АН-2 :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”