Всяко правителство губи голяма част от доверието на електората си, след повече от 1 г. управление.
Абсолютно всяко, след 1990 г. !
Това е, защото българите сме максималисти хора и очакваме хората на власт да ни оправят дереджето за 2 дена и три нощи.
Ние винаги искаме да живеем, като най-развитите държави и нации ...
Без да си даваме сметка, че това няма как да стане за един ( 4 години ... ) ... Мандат.
Но въпреки това, ние го искаме, сега и веднага !
Ами ...
Та нищо чудно, че ГЕРБ са изгубили доверие.
И вероятно ще продължи да губи.
Няма да са първите, няма и да са последните ...
Единственото правителство, което загуби над 50 % от доверието, но към краят на мандата си успя, да си върне над 20% бе това на НДСВ.
Иначе оценката за управлението на Бойковата партия, логично е слаба.
Те се опитаха с видима политика ( инфраструктурни проекти ) ... Да покажат, че са добри.
Да, но народът български точно в тези години нямаше нужда от това, а от добра финансова и социална политика.
От стимулиране на частният малък и среден бизнес.
Това трябваше да се направи, за да се отворят нови работни места ...
Вместо това, настоящото правителство заложи на едрият бизнес ( почти напълно игнорирайки другите ) ... И така останалите частници бяха принудени да съкращават ( увеличи се безработицата ) ... Персонал.
Пазарът се сви, защото останаха само мастодонтите, които са си картел и цените логично тръгнаха нагоре, защото няма достатъчно конкуренция.
За сметка на това, едрите корпорации и бизснесмени постоянно правят спънки за вдигане на минималната работна заплата.
Така, към момента България е затворена в една бутилка, чиято тапа притиска здраво икономиката и чрез изкуствени методи, няма растеж в този аспект.
Така, ние сме си на нивото от преди 3-4 години, когато в Европа ( а и в по-голямата част от света ) ... Властваше кризата.
Само че, по-голямата част от света вече се пребори с глобалната криза и не се страхуват от икономически растеж.
Докато тук, продължаваме да свиваме коланите, защото си мислим, че още всичко е в рестрикция.
ГЕРБ са много боси икономически ...
В някои области се справят, но в други се държат аматьорски.
А когато управляваш цяла една държава ... Лаишкото поведение в какъвто и да е ресор, е непростимо !!
Очаквано: Рейтингът на кабинета се срина до 18%!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Очаквано: Рейтингът на кабинета се срина до 18%!!!
Да се надяваме ,че няма да има мноог балъци коййто да гласуват за ББ иначе нещата стават непоправими
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Като политик много ми харесва Ангел Джамбазки, който е зам. председател на ВМРО.Преди няколко дена му гледах едно изказване по БНТ и ми направиха впечатление изключително точните му анализи!Личи си, че е мнго начетен и умен млад човек.Естествено това не означава, че имам някакви симпатии към партията, в която членува, но начинът му на мислене и позицията му изцяло се припокриват с моите!
zuekaa написа:Да се надяваме ,че няма да има мноог балъци коййто да гласуват за ББ иначе нещата стават непоправими
За кого да гласувам за да не съм балък по твоята скала
BRF написа:zuekaa написа:Да се надяваме ,че няма да има мноог балъци коййто да гласуват за ББ иначе нещата стават непоправими
За кого да гласувам за да не съм балък по твоята скала
За всеки друг, но не и за ГЕРБ или някой който би влязъл в коалиция с тях.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- shumkar_44
- Контакти:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=976588
Парламентът даде амнистия за незаконните строежи между 1987 и 2001 г.
Толстолоб, на теб съм роб.