Otherside написа:Аз също гледах клиповете днес и бях много възмутена![]()
Какво мнение са си съставили за България - "че каква туристическа дестинация е тя", едва ли не е някаква си там невзрачна държава...
Ето това е скарлет йохансон, нарочно я пиша с малки букви, иначе всички много и се прекланят.
Но вина имат според мен и тези, които са я обгрижвали докато е била тук. Каква история имаме, каква природа, забележителности - защо не я разведоха, защо не и разказаха и показаха тези неща, с които се гордеем...
Скарлет Йохансон е дошла да снима филм в България, не да разглежда природа и забележителности. Всеки снимачен ден е много, много скъп и времето се използва пълноценно. Идва, върши си работата и заминава. Къде да я развеждат, ако тя не иска и няма време за това? България може и да е туристическа дестинация за европейците, но не и за американците. Още по-малко за звезди от ранга на Йохансон, които почиват по най-скъпите и известни курорти в света.
stn написа:Тогава американката защо трябва да е длъжна да знае коя е столицата на Унгария?
Губиш си времето. Йохансон споделя 2-3 впечатления. Лено преекспонира репликите, както би го направил, ако актрисата бе споменала всяка друга малка и непозната страна. Нашите "шоумени" си правят същите шеги с други държави. Това е и ключовата дума за цялата тема - шега. На Стейтъм цялото интервю така и не го намерих. Лено е като наш Славчо. Не си заслужава. А имиджа на България е защитен много силно от други американски предавания. Te, това е американско телевизионно шоу за България, което си заслужава да се обсъжда:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NA4mOz-wqtY[/youtube]
Прочетете коментарите под клипа и relax