Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот Vailo » 27 апр 2012 10:56

A.G написа:За да се справим с циганите е много елементарно и простичко.Просто трябва да се приеме 1 законче, което искренно се надявах това правителство да приеме, но и то абдикира от сериозните проблеми на обществото.Закон за защита на частната собственост.Като влезне да краде да имаш право да използваш огнестрелно оръжие.Много бързо после всичко ще се оправи.Само със 1 законче ще ни се решат проблемите, НО защо не искат да го приемат акъла ми не го побира.

ти хубаво ще убиеш един крадец и ще те оправдаят че си защитил собствеността си. обаче после цялото племе на убития ще скочи на теб и на твоите близки и ще си имаш хилядократно повече главоболия от една открадната кокошка :roll:

п.с. според мен темата е безкрайно провокативна и трябва да се заключи. в холандия има сайт за оплаквания от българи и румънци и когато го пуснаха всички наши политици пропищяха че било обидно отношение..тва е същото. законите и сега са достатъчно строги, но няма воля да се прилагат

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 апр 2012 13:24

A.G написа:За да се справим с циганите е много елементарно и простичко.Просто трябва да се приеме 1 законче, което искренно се надявах това правителство да приеме, но и то абдикира от сериозните проблеми на обществото.Закон за защита на частната собственост.Като влезне да краде да имаш право да използваш огнестрелно оръжие.Много бързо после всичко ще се оправи.Само със 1 законче ще ни се решат проблемите, НО защо не искат да го приемат акъла ми не го побира.

То и сега има закони,но не се спазват 8-) Ще ти дам най-елемнтарен пример ;) Осъзнаваш ли,че 80-90% от циганите са педофили,а няма осъдени такива за педофилия 8-) и какво би се случило с теб,ако правиш секс с 10-12 годишно момиче и то забременее 8-) И това ще е така,докато политиците ни имат интерес от тях :!: Що не им ограничат провото на гласуване ;) Иначе съм съгласен,че имаме нужда от някои нови закони,но нека първо да започнем да спазваме и наличните.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

svobodni
Контакти:

Цигани оскверняват гробове на българи

Мнениеот svobodni » 01 май 2012 01:04

Без коментар, тия снимки излезнаха в ФБ.Най-лошото е, че няма кой да даде възмездие за тая мръсна сган.
Мненията оставям на вас, ако имате думи....
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

моля модераторите да оставят темата, за да може повече хора да видят в какво се е превърнала България

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Цигани оскверняват гробове на българи

Мнениеот delqnski47 » 01 май 2012 01:10

Напоследък стана модерно да се снимаме в гробища....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

svobodni
Контакти:

Re: Цигани оскверняват гробове на българи

Мнениеот svobodni » 01 май 2012 01:14

delqnski47 написа:Напоследък стана модерно да се снимаме в гробища....

и това ли стана ''модерно''
http://vbox7.com/play:d1dca692

beroe
Контакти:

Мнениеот beroe » 01 май 2012 19:08

момчета и момичета аз просто не знам какво можем да направим против тази мръсна сган ...

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 01 май 2012 19:21

Просто усещам,че в близките максимум 5-6 години ще има гражданска война българи и цигани.Както Априлското въстание е апогея на българската борба за независимост и свобода,така и Катуница даде ясен сигнал,че положението вече е извън контрол.Българина търпи,но когато ножа опре в кокала се надига и като един истински балкански лев,помита неприятеля.Само се надявам ако наистина има подобен конфликт,българите наследници на Аспарух,княз Борис,цар Симеон,цар Калоян,Ботев,Левски,Вазов и др. да излязат победители,както са го правили много пъти преди това.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 01 май 2012 19:40

Нали знаеш ,че такова нещо няма да стане? В НАТО и ЕС сме, и както Катуница всичко ще потулят и пак по старо му...

Потребителски аватар
Съсел ми изя кошките
Контакти:

Мнениеот Съсел ми изя кошките » 01 май 2012 20:33

Те само да посмеят да ми окрадат кошките и йерито Въско , азе ще ги разчекнем. Ше вържа краката им за двете ми кравички и ръчищата за магаретата и ша ги разпним.

Потребителски аватар
Muscarin

Роми поругаха гробище в пазарджишко село

Мнениеот Muscarin » 01 май 2012 20:41

Група роми със скандална фотосесия взриви Facebook

Няколко снимки, на които се вижда как група роми оскверняват гробове в гробищен парк в пазарджишкото село Звъничево, разтърсиха за часове социалната мрежа Facebook.

Изображение

Снимките вероятно са правени в средата на месец април, няколко дни преди Великден.

На тях се вижда как млади момчета позират за снимки, стъпили върху гробове и паметници на починали жители на селото.

Изображение

На друга снимка пък те позират пред облепения с некролози вход на гробището.

Изображение

На този етап няма официална информация откога са фотосите. Очаква се полицията в Пазарджик да започне проверка за скандалните снимки.

http://www.dnes.bg/stranata/2012/05/01/ ... elo.157693

Върни се в “Свободна зона”