Софи Маринова спечели Евровизия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Циганка представя България на Евровизия!

Мнениеот gin » 01 мар 2012 00:24

Red Warrior написа:Между другото, кога чалгата ще почне да плаща акциз заради вредното си влияние в обществото? :?

много ми е чудно как никой не реве за 2349584938764326 турски сериала, които изпиват интелекта на родителите ни и са не по-малко вредни за обществото от чалгата? просто са си разделили възрастовата граница.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 01 мар 2012 00:25

6800 смс-а??? То сичкото роми от Факултето гласували значи :lol:[/quote]
И някои фенове на Литекс от......Пловдив :o :oops: :o[/quote]
не, не съм гласувал за тази песен, но най-много ми хареса! и по-добре от Пловдив и от Литекс, от колкото рамо до рамо с Чобата и 1/3 от столипиново на срутената лаута, на която играе клонираният велбъжд кюстендил.[/quote]
То да ти кажа на такива като теб ние не разчитаме :!: Не може до вчера да си хранил тролеите със слама и да дойдеш на мач на Лаута :oops: А иначе се стараем да ви интегрираме,ама ни е трудно да ти кажа :|

nakito18
Контакти:

Re: Софи Маринова спечели Евровизия

Мнениеот nakito18 » 01 мар 2012 00:25

Синьо сърце, питах те какво правиш срещу циганизацията? Защото аз отделям вече 7 месеца от живота си, за да преподавам в училище,с ученици- предимно ромчета.И с всичко, което правя, се опитвам, да израсте по-нормално поколение, с по-различни принципи. "Циганите на сапун" и "атомна бомба в геото" са само плюнчене от такива като теб.И аз протестирах и виках с такива като теб, септември месец, но за съжаление резултат нямаше.За съжаление резултат няма и от моята работа, много е трудно, но ще продължа, поне година още да опитвам!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 мар 2012 00:26

MORSKI написа:
Синьо сърце написа:
BadBoy написа:Синьо сърце, не се сърди, но определено си скаран със стиловете музика.
Никой не те кара да гласуваш за нашата песен, гласувай за която пожелаеш, все пак живеем във времена на демокрация.
Същата тази песен ако беше изпълнена от друга певица щеше ли да бъде различно?

Не се сърдя. Като бивш професионален музикант мога да направя изводи за себе си...Ако вие не ги правите-лошо няма...Но не ми ги налагайте-смешно е! :) :) :)

Пич, не че нещо, но този, който се опитва да налага мнение и изводи си ти!

Да, аз съм! Никога няма да се примиря с бездарната чалгария и селендурските табиети,свързани с нея! Да ви е честита Софка!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 01 мар 2012 00:27

Абе тая чуканка нали със Славито разпърдяха Евровизията подкупена ала бала преди няколко години пък пак се бута.Странна работа.Не забравяйте че в тоя конкурс политиката е преди всичко!2007 влезнахме в ЕС затова бяхме толкова напред класирани.Азербайджан мята яко петрол към Европа и спечелиха.Сърбия спечелиха заради залата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 мар 2012 00:29

gin написа:
Red Warrior написа:Между другото, кога чалгата ще почне да плаща акциз заради вредното си влияние в обществото? :?

много ми е чудно как никой не реве за 2349584938764326 турски сериала, които изпиват интелекта на родителите ни и са не по-малко вредни за обществото от чалгата? просто са си разделили възрастовата граница.

Значи не си ми чел коментарите за турските сериали!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 мар 2012 00:30

Синьо сърце написа: Да, аз съм! Никога няма да се примиря с бездарната чалгария и селендурските табиети,свързани с нея! Да ви е честита Софка!

И аз няма да се примиря с омразата ;) Всеки има правото да слуша каквато музика пожелае. Дай да не подхвашаме отново темата чалга срещу всички останали. Не от това каква музика слушаш се определя какъв си! А Софка в случая беше по-малкото зло!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Софи Маринова спечели Евровизия

Мнениеот Синьо сърце » 01 мар 2012 00:30

nakito18 написа:Синьо сърце, питах те какво правиш срещу циганизацията? Защото аз отделям вече 7 месеца от живота си, за да преподавам в училище,с ученици- предимно ромчета.И с всичко, което правя, се опитвам, да израсте по-нормално поколение, с по-различни принципи. "Циганите на сапун" и "атомна бомба в геото" са само плюнчене от такива като теб.И аз протестирах и виках с такива като теб, септември месец, но за съжаление резултат нямаше.За съжаление резултат няма и от моята работа, много е трудно, но ще продължа, поне година още да опитвам!

Аз от 20 години контактувам с помачета и сиганчета. И то без проблем-напротив! не си викал с такива като мен по много причини-първата е, че аз не съм викал...Смени си тактиката-отучи ги от турското и чалгарското!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 01 мар 2012 00:31

Иначе песента не е толкова лоша но отдалече личи баналното румънско звучене от песните на Акцент Моранди Инна и т.н. но и чалгийката е в стабилни количества.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 мар 2012 00:32

MORSKI написа:
Синьо сърце написа: Да, аз съм! Никога няма да се примиря с бездарната чалгария и селендурските табиети,свързани с нея! Да ви е честита Софка!

И аз няма да се примиря с омразата ;) Всеки има правото да слуша каквато музика пожелае. Дай да не подхвашаме отново темата чалга срещу всички останали. Не от това каква музика слушаш се определя какъв си! А Софка в случая беше по-малкото зло!

Имаше поне 4 песни по-добри, да не кажа че всички бяха по-добри.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Свободна зона”