Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот moreto vn » 18 дек 2022 15:41

Drunken_Master написа:Катастрофални загуби за ВСУ...
Несмотря на очевидные проблемы украинской системы здравоохранения из-за перебоев с электричеством, ситуация катастрофическая и по более прозаичным причинам.
Ситуация с ранеными в ВСУ критическая. Наиболее сложная обстановка складывается на Соледарском направлении, где ежесуточные потери в боях за Бахмут составляют от 50 до 100 человек в среднем.
А хранить трупы тоже негде: централизованным захоронением не занимаются, а родственникам тела отдавать запрещено, дабы не будоражить украинское общество фактами потерь.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2022 16:45

Подоляк е писал, че центъра на Маринка е освободен и изключва украинска контраатака, предвид, че северната част е под контрола на руските сили, като настъпват и на юг.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 18 дек 2022 17:31

Capitano_Puyol написа:В самата Русийка има цели нацистки формирования, които изпълняват мръсни поръчки на властта. Накрая ще се окаже, че нацистите в Русийка са повече от тия в Украйна.

“Готвачът” на Путин , не го й крие, че е почитател на Хитлер и националсоциализъма.
Създадената от него група Вагнер е на основата на SS.
Сещай се обаче, кога някой русороб ще каже нещо лошо за тях.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2022 17:33

Martinez1948 написа:
Capitano_Puyol написа:В самата Русийка има цели нацистки формирования, които изпълняват мръсни поръчки на властта. Накрая ще се окаже, че нацистите в Русийка са повече от тия в Украйна.

“Готвачът” на Путин , не го й крие, че е почитател на Хитлер и националсоциализъма.

Аз не знам в Русия някой да възхвалява Степан Бандера... Ти изобщо чувал ли си го кой е ? Вероятно не...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 18 дек 2022 17:40

https://m.youtube.com/watch?v=XESemFrEekY
Знам знам

Готвачът на Късокрачко нацист ли е ?
Мерси ! Чао.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2022 17:43

Martinez1948 написа:https://m.youtube.com/watch?v=XESemFrEekY
Знам знам

Знаеш друг път...
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 18 дек 2022 18:22

Drunken_Master написа:
Martinez1948 написа:

Аз не знам в Русия някой да възхвалява Степан Бандера... Ти изобщо чувал ли си го кой е ? Вероятно не...

Какъв точно нацист е Бандера може ли да ни разясниш и най-вече според кого е такъв?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2022 18:57

Тия клипове съм ги правил за такива като теб. Приятно гледане...

https://www.youtube.com/watch?v=l_o_qdRavmA
https://www.youtube.com/watch?v=p6sauYKoP4M
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 18 дек 2022 19:05

Страшен канал имаш - Communismatic и вътре се веят сърп и чукове и червени знамена, браво истински червен другар си.
Иначе съвсем случайно ли си пропуснал да споменеш, че Бандера е в концлагер на нацистите почти през цялата ВСВ? Това, че неговите сподвижници действат по някое време с нацистите в интерес на държавата си която искат да имат това правили го върл Нацист?

Да те питам само руската групировка Вагнер, която избягваш да коментираш видимо и от по горе съвсем случайно ли е с това име т.е. с любимият композитор на Хитлер? Разглеждал ли си хората във военната група по високите етажи на кого симпатизират и какви татуси имат например или това някак си ти избягва от полезрението?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 18 дек 2022 19:10

Тези болшевико-нацисти са любимците на комунистчето "историк".
https://youtu.be/R5j0vOGFupw

Върни се в “Свободна зона”