Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот bubka » 07 фев 2025 21:36

Е ти си писал точно обратното - че е по-голям фактор от Пеевски.

И пак те питам - как си го представяш, че работи чисто технически цялото това нещо с Магнитски - на някой у САЩ не му е симпатичен даден човек у нас или друго място и просто подписва някаква хартийка и бам вече си в списъка? Нали трябва да представиш някакво доказателство. С Пеевски е лесно - той сигурно има десетки офшорки зад граница, свързани с фирми тук и сумати подобни финансови операции, които са на ръба на закона и някоя служба, ако се захване може лесно да изкара нещо оттам. Сподели ни тогава за Костадинов какво има, че изглежда тук не сме наясно с неща, които на теб са ти ясни?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 07 фев 2025 21:51

Въобще не ебе какви възгледи имате, но гласуването (повторно) за комисия Сорос е ключово за нашата държава:
Вносител: ДПС-НН
Потърпевш основен: ПП-ДБ
Подкрепящи би трябвало да са: ГЕРБ, БСП, ИТН и ДПС-А
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 07 фев 2025 21:59

ReBorn1982 написа:
Dust написа:Между другото това ЕССР какво трябва да означава?

Европейски Съюз на Социалистическите Ре(с)публики ....

bubka написа:
ReBorn1982 написа:... Т.е. Копейкин си е фактор на хартия. По-голям фактор от Пеевски.

И оттук следва въпросът Пеевски като не е фактор, защо изобщо се занимаваха да го слагат там?

Ами точно щото е фактор е там. А Копейкин не е фактор и затова никой не го пипа .....

Нали се сещаш, че ако беше наистина проводник на руските интереси, щеше отдавна да е в санкционния списък ??! ..... САЩ няма да търпят в колонията им да си вее байряка някакъв руски агент ....

От поста ти разбирам, че Пеевски е срещу Путин. Няма лошо.
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 фев 2025 22:18

Delija написа:Въобще не ебе какви възгледи имате, но гласуването (повторно) за комисия Сорос е ключово за нашата държава:
Вносител: ДПС-НН
Потърпевш основен: ПП-ДБ
Подкрепящи би трябвало да са: ГЕРБ, БСП, ИТН и ДПС-А

Кое й е ключовото на тази нова комисия?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 фев 2025 00:48

Тези сега ли разбраха, че сорос плаща за извратена либерална пропаганда? Дойде Тръмп на власт и някои политици обърнаха гъзягата. И без комисия могат да унищожат всички антибългарски нпо-та, но как да го направят, след като и те са част от тях!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 фев 2025 08:33

Бубка, не си ли се замислял кой спонсорираше АТАКА едно време? Що да е Русия, а не... Турция? Кой печели от подобно етническо противопоставяне освен ДПС?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 фев 2025 08:56

bubka написа:Е ти си писал точно обратното - че е по-голям фактор от Пеевски.

На хартия, поне ако гледаме изборите, по-голям е, да. Но на практика е точно обратното - Пеевски е Човекът, а Коце е вързано куче, което само си лае. Реално не е никакъв фактор.

bubka написа:И пак те питам - как си го представяш, че работи чисто технически цялото това нещо с Магнитски - на някой у САЩ не му е симпатичен даден човек у нас или друго място и просто подписва някаква хартийка и бам вече си в списъка? Нали трябва да представиш някакво доказателство. С Пеевски е лесно - той сигурно има десетки офшорки зад граница, свързани с фирми тук и сумати подобни финансови операции, които са на ръба на закона и някоя служба, ако се захване може лесно да изкара нещо оттам. Сподели ни тогава за Костадинов какво има, че изглежда тук не сме наясно с неща, които на теб са ти ясни?

Нищо подобно, Магнитски е просто една от бухалките на САЩ срещу неудобни за тях хора. Някъде си застанал на пътя на американските интереси и бам, санкционират те, дали ще е по Магнитски или друго, все тая ..... Пеевски, откакто го санкционираха, е пръв евроатлантик, значи санкциите явно са дали резултат.

Коце Копейкин, факт, колко и да ни го пробутват за слуга на Москва и да си лае (той друго и не прави), никой от САЩ не го бръсне и за слива, а вече (на хартия) е 3-та политическа сила и е странно защо не го пипат, ако всичко е така, както ни се представя ....

Разбира се, ти можеш да си имаш друго виждане за нещата, няма проблем, аз лично имам огромни съмнение относно това лице Костадинов.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 фев 2025 09:39

ReBorn1982 написа:.. Някъде си застанал на пътя на американските интереси и бам, санкционират те, дали ще е по Магнитски или друго, все тая .....

Ок, добре, поне получихме отговор как си представяш, че работят нещата - просто "бам" и те санкционират, няма и десет минути работа :lol:. Т.е, ако решат може и теб, и мен да санкционират, нищо, че нямаме нищо незаконно, за което да се хванат или каквито и да е било активи. Не са решили, не са го направили :lol:. Поне разбрахме, че единственият човек на Путин в България е бил Пеевски и сме страна напълно изчистена от руско влияние, тъй като няма други санкционирани по Магнитски, а както видяхме вкарването в този списък става просто ей така, едно "бам" и си там :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 фев 2025 13:05

ReBorn1982 написа:
Dust написа:Между другото това ЕССР какво трябва да означава?

Европейски Съюз на Социалистическите Ре(с)публики ....

И коя от всички държави членки на ЕС е социалистическа?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 фев 2025 14:50

bubka написа:Ок, добре, поне получихме отговор как си представяш, че работят нещата - просто "бам" и те санкционират, няма и десет минути работа :lol:.

Никъде не съм писал такова нещо. Еле па че ставало за "десет минути". Почна да си измисляш "аргументи".

bubka написа:Т.е, ако решат може и теб, и мен да санкционират, нищо, че нямаме нищо незаконно, за което да се хванат или каквито и да е било активи. Не са решили, не са го направили :lol:.

Човек, те цяла държава нападнаха без никакви сериозни аргументи и на база пълни лъжи (Ирак 2003), та с някакъв си бубка ли ще се спрат, ако си им неудобен ...... вЕрвай си, щом така ти харесва. Историята друго е показала.

bubka написа:Поне разбрахме, че единственият човек на Путин в България е бил Пеевски и сме страна напълно изчистена от руско влияние, тъй като няма други санкционирани по Магнитски, а както видяхме вкарването в този списък става просто ей така, едно "бам" и си там :lol:.

Никъде не съм писал, че Пеевски е човек на Путин, пак сам си измисляш някакви тези и ми ги вменяваш на мен. Факт е, че е санкциониран, защо точно, не съм твърдял никъде а и не знам, но явно им е бил неудобен за нещо.

Върни се в “Свободна зона”