Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 10 фев 2015 20:23

Pichichi написа:
vaskonti написа:
Pichichi написа:
diplomat написа:Япония пък е най-развитата от технологична гледна точка държава и инвестира най-голям % от БВП-то си за развитието на този отрасъл, а тя е на страната на лошите "западняци". ;) 8-)

Но пък това че са със западняците не отменя географското им положение което е Изток!

Страхотна логика :)
Кажи нещо за Венецуела и Куба? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Напълно съм съгласен само че идеята ми е че Япония не изповядва ценностите и житейската философия които са характерни за така наречения
"запад"-> тъй наречените "евроатлантически" :mrgreen: . Японците уж са със запада ама не се знае никога!!!

Колкото са далеч от западните ценности и философия, два пъти по-далеч са от руските такива. Въобще, японците са си самостоятелна бойна единица, но те са хора прагматици и си гледат интереса, а той е да бъдат със запада.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 фев 2015 20:24

Японски автомобил и евтина поддръжка! Имах едно време Примера ама я продадох точно когато дойде време за ремонти!

Иначе новият Нисан Максима ME GUSTA!

Нещо дизайнерите му май са от Инфинити.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 фев 2015 20:30

То само Хенри Форд е допринесъл в пъти повече за развитието на производството, отколкото руските автомобилни производители взети заедно. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2015 20:34

Pichichi написа:Японски автомобил и евтина поддръжка! Имах едно време Примера ама я продадох точно когато дойде време за ремонти!

Сегашните Нисани нямат нищо общо със старите и доказани автомобили . Откакто Рено ги купиха и уволниха по-голяма част от инженерите им, работата се сгомняса. Сега все едно си купил Рено :) Ето ти да видиш за какво става въпрос и какво се казва съвременен мениджър 8-)

https://anonybulgaria.wordpress.com/201 ... %BA%D0%B8/
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2015 20:36

Tommi написа:То само Хенри Форд е допринесъл в пъти повече за развитието на производството, отколкото руските автомобилни производители взети заедно. :)

Той Хенри Форд е допринесъл в пъти повече и от всички американски взети заедно, ама нейсе :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 фев 2015 20:49

CTAHKO написа:
Pichichi написа:Японски автомобил и евтина поддръжка! Имах едно време Примера ама я продадох точно когато дойде време за ремонти!

Сегашните Нисани нямат нищо общо със старите и доказани автомобили . Откакто Рено ги купиха и уволниха по-голяма част от инженерите им, работата се сгомняса. Сега все едно си купил Рено :) Ето ти да видиш за какво става въпрос и какво се казва съвременен мениджър 8-)

https://anonybulgaria.wordpress.com/201 ... %BA%D0%B8/

Знам ги тези неща СТАНКО но старата Максима която не е правена от РЕНО е нещо като свещен автомобил!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 20:49

Руснаците за толко` години така и не се научиха да правят автомобили. Не знам защо. И до днес правят само бараки и шитни.

Иначе обичам водката им. И Семенович и Кириленко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 фев 2015 20:55

1982 написа:Руснаците за толко` години така и не се научиха да правят автомобили. Не знам защо. И до днес правят само бараки и шитни.

Мястото е прокълнато. Германците решили да изнесат производството си в Русия и да произвеждат Мерцедес, направили поточната линия по образец, всичко изпипали и като я пуснали на изхода пак излизали Москвичи. :lol: :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2015 20:59

1982 написа:Руснаците за толко` години така и не се научиха да правят автомобили. Не знам защо. И до днес правят само бараки и шитни.

Добре бе, защо ме карате да го правя против волята си 8-) Защо, питам аз 8-)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 21:05

Хубави рисунки, но не виждам какво общо имат с автомобилната индустрия. :lol: :lol:
А Маруся-та е една изгъзица, която е по-скоро за начесване на егото на няколко човека, отколкото за нещо сериозно. 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”