Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 10 фев 2015 19:41

Станко, големи сте русофили, ама само на думи. Къде ти е руската кола, руския телевизор, телефон и прочие техника :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 19:51

Soulen написа:Станко, големи сте русофили, ама само на думи. Къде ти е руската кола, руския телевизор, телефон и прочие техника :mrgreen:

Руска кола .... това звучи като зимбабвийски космически кораб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 19:53

diplomat написа:
CTAHKO написа:Тогава какво се опитвате да ми хвалите американските :lol: Никой не кара американска кола, ама всеки вика " много е хубава, вземи си ти" :lol: Немски или японски! Там е истината 8-)

Честно казано, на нашия пазар няма адекватни американски коли, а за да си вкараш някоя от САЩ ще ти излезе през носа. Не казвам, че са най-добрите, но са си хубави, ако имаш условия, а при нас такива няма. Точно и заради това японските са толкова на мода - лесна и евтина подръжка, а за гъзарите е лесно да си ги чипират и тунинговат. :)

Ами Форд си е сериозен играч на европейския пазар. Да, моделната му гама е съвсем различна, но това важи до голяма степен и за японските марки - на американския и европейския пазар предлагат доста различни модели. Има и общи, но дори и те са доста различни като модификация.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2015 19:57

1982 написа:
Soulen написа:Станко, големи сте русофили, ама само на думи. Къде ти е руската кола, руския телевизор, телефон и прочие техника :mrgreen:

Руска кола .... това звучи като зимбабвийски космически кораб.

И като американска ракета-носител :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2015 20:02

diplomat написа:
CTAHKO написа:Тогава какво се опитвате да ми хвалите американските :lol: Никой не кара американска кола, ама всеки вика " много е хубава, вземи си ти" :lol: Немски или японски! Там е истината 8-)

Честно казано, на нашия пазар няма адекватни американски коли, а за да си вкараш някоя от САЩ ще ти излезе през носа. Не казвам, че са най-добрите, но са си хубави, ако имаш условия, а при нас такива няма. Точно и заради това японските са толкова на мода - лесна и евтина подръжка, а за гъзарите е лесно да си ги чипират и тунинговат. :)

Е то къде има хубави условия, за да караш американски коли и що тогава не ги карат. Не само това, ами и всичките им автомобилни компании бяха пред фалит. Да не говорим, че самите американци се облизваха за европейски коли и ако не беше наказателната политика на ФЕД за поддържане на скъпо евро и евтин долар, до сега щяха да са фалирали десет пъти. Ама сега нещата ще си дойдат на мястото. Пък и защо европейските и японските автомобили не се нуждая от специални условия :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 фев 2015 20:05

Я им кажи как Детройт излезе от фалита. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 фев 2015 20:06

vaskonti написа:
Pichichi написа:
diplomat написа:Япония пък е най-развитата от технологична гледна точка държава и инвестира най-голям % от БВП-то си за развитието на този отрасъл, а тя е на страната на лошите "западняци". ;) 8-)

Но пък това че са със западняците не отменя географското им положение което е Изток!

Страхотна логика :)
Кажи нещо за Венецуела и Куба? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Напълно съм съгласен само че идеята ми е че Япония не изповядва ценностите и житейската философия които са характерни за така наречения
"запад"-> тъй наречените "евроатлантически" :mrgreen: . Японците уж са със запада ама не се знае никога!!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2015 20:14

CTAHKO написа:Е то къде има хубави условия, за да караш американски коли и що тогава не ги карат. Не само това, ами и всичките им автомобилни компании бяха пред фалит. Да не говорим, че самите американци се облизваха за европейски коли и ако не беше наказателната политика на ФЕД за поддържане на скъпо евро и евтин долар, до сега щяха да са фалирали десет пъти. Ама сега нещата ще си дойдат на мястото. Пък и защо европейските и японските автомобили не се нуждая от специални условия :)

Всеки си има вкус, мен ми харесват ръбатите и дърводелските им дизайни. :lol: Много почнаха да ги изнежват новите автомобили, едни заоблени, женски, пърпуркащи като срамежлива девойка доволно похапнала боб чорба. :lol:
1982 написа:Ами Форд си е сериозен играч на европейския пазар. Да, моделната му гама е съвсем различна, но това важи до голяма степен и за японските марки - на американския и европейския пазар предлагат доста различни модели. Има и общи, но дори и те са доста различни като модификация.

Мисля че водещите им модели в Европа изобщо не се продават, ако ги предлагат, на домашния си пазар, но не съм на 100% сигурен в това. :?
Последна промяна от diplomat на 10 фев 2015 20:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2015 20:16

fcb_bg написа:Я им кажи как Детройт излезе от фалита. :mrgreen:

Ами излезе както Стоктън, Скрантън, Сан Бернардино и Мемът Лейкс. Обикновенно, оставят негрите да работят и да мислят и ей на, резултатът е налице. Но за Детройт да не съм чул лоша дума. Това е гордостта на американската автомобилна индустрия :lol: Хубави автомобили, хубав град, хубави хора... :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2015 20:20

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Я им кажи как Детройт излезе от фалита. :mrgreen:

Ами излезе както Стоктън, Скрантън, Сан Бернардино и Мемът Лейкс. Обикновенно, оставят негрите да работят и да мислят и ей на, резултатът е налице. Но за Детройт да не съм чул лоша дума. Това е гордостта на американската автомобилна индустрия :lol: Хубави автомобили, хубав град, хубави хора... :lol:

Но точно заради това от там излезе последният така наречен "мейнстрийм" социално-ангажиран и истински рапър. :)

Върни се в “Свободна зона”