Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Станко, големи сте русофили, ама само на думи. Къде ти е руската кола, руския телевизор, телефон и прочие техника 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Станко, големи сте русофили, ама само на думи. Къде ти е руската кола, руския телевизор, телефон и прочие техника![]()
Руска кола .... това звучи като зимбабвийски космически кораб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:CTAHKO написа:Тогава какво се опитвате да ми хвалите американскитеНикой не кара американска кола, ама всеки вика " много е хубава, вземи си ти"
Немски или японски! Там е истината
Честно казано, на нашия пазар няма адекватни американски коли, а за да си вкараш някоя от САЩ ще ти излезе през носа. Не казвам, че са най-добрите, но са си хубави, ако имаш условия, а при нас такива няма. Точно и заради това японските са толкова на мода - лесна и евтина подръжка, а за гъзарите е лесно да си ги чипират и тунинговат.![]()
Ами Форд си е сериозен играч на европейския пазар. Да, моделната му гама е съвсем различна, но това важи до голяма степен и за японските марки - на американския и европейския пазар предлагат доста различни модели. Има и общи, но дори и те са доста различни като модификация.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Soulen написа:Станко, големи сте русофили, ама само на думи. Къде ти е руската кола, руския телевизор, телефон и прочие техника![]()
Руска кола .... това звучи като зимбабвийски космически кораб.
И като американска ракета-носител

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
diplomat написа:CTAHKO написа:Тогава какво се опитвате да ми хвалите американскитеНикой не кара американска кола, ама всеки вика " много е хубава, вземи си ти"
Немски или японски! Там е истината
Честно казано, на нашия пазар няма адекватни американски коли, а за да си вкараш някоя от САЩ ще ти излезе през носа. Не казвам, че са най-добрите, но са си хубави, ако имаш условия, а при нас такива няма. Точно и заради това японските са толкова на мода - лесна и евтина подръжка, а за гъзарите е лесно да си ги чипират и тунинговат.
Е то къде има хубави условия, за да караш американски коли и що тогава не ги карат. Не само това, ами и всичките им автомобилни компании бяха пред фалит. Да не говорим, че самите американци се облизваха за европейски коли и ако не беше наказателната политика на ФЕД за поддържане на скъпо евро и евтин долар, до сега щяха да са фалирали десет пъти. Ама сега нещата ще си дойдат на мястото. Пък и защо европейските и японските автомобили не се нуждая от специални условия

Я им кажи как Детройт излезе от фалита. 

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
vaskonti написа:Pichichi написа:diplomat написа:Япония пък е най-развитата от технологична гледна точка държава и инвестира най-голям % от БВП-то си за развитието на този отрасъл, а тя е на страната на лошите "западняци".![]()
Но пък това че са със западняците не отменя географското им положение което е Изток!
Страхотна логика![]()
Кажи нещо за Венецуела и Куба?

Напълно съм съгласен само че идеята ми е че Япония не изповядва ценностите и житейската философия които са характерни за така наречения
"запад"-> тъй наречените "евроатлантически"

CTAHKO написа:Е то къде има хубави условия, за да караш американски коли и що тогава не ги карат. Не само това, ами и всичките им автомобилни компании бяха пред фалит. Да не говорим, че самите американци се облизваха за европейски коли и ако не беше наказателната политика на ФЕД за поддържане на скъпо евро и евтин долар, до сега щяха да са фалирали десет пъти. Ама сега нещата ще си дойдат на мястото. Пък и защо европейските и японските автомобили не се нуждая от специални условия
Всеки си има вкус, мен ми харесват ръбатите и дърводелските им дизайни.

1982 написа:Ами Форд си е сериозен играч на европейския пазар. Да, моделната му гама е съвсем различна, но това важи до голяма степен и за японските марки - на американския и европейския пазар предлагат доста различни модели. Има и общи, но дори и те са доста различни като модификация.
Мисля че водещите им модели в Европа изобщо не се продават, ако ги предлагат, на домашния си пазар, но не съм на 100% сигурен в това.

Последна промяна от diplomat на 10 фев 2015 20:16, променено общо 1 път.
fcb_bg написа:Я им кажи как Детройт излезе от фалита.
Ами излезе както Стоктън, Скрантън, Сан Бернардино и Мемът Лейкс. Обикновенно, оставят негрите да работят и да мислят и ей на, резултатът е налице. Но за Детройт да не съм чул лоша дума. Това е гордостта на американската автомобилна индустрия

CTAHKO написа:fcb_bg написа:Я им кажи как Детройт излезе от фалита.
Ами излезе както Стоктън, Скрантън, Сан Бернардино и Мемът Лейкс. Обикновенно, оставят негрите да работят и да мислят и ей на, резултатът е налице. Но за Детройт да не съм чул лоша дума. Това е гордостта на американската автомобилна индустрияХубави автомобили, хубав град, хубави хора...
Но точно заради това от там излезе последният така наречен "мейнстрийм" социално-ангажиран и истински рапър.