Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2015 03:55

aleksandrov77 написа:
Затова ако искаме да се спасим като народ трябва незабавно да напуснем антибългарските структури на НАТО и ЕС и да влезем в ЕАС! Само това ще спаси България!

Пътят на България е в Европа.Това,че управниците ни не ги бива,не означава,че трябва да напуснем ЕС.Технологиите и техническото развитие се води от Европа и Америка.Това 100 процента го пропускаме,ако се набутаме в ЕАС.За това твърдо съм за ЕС .
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 фев 2015 04:13

GOLEADOR написа:
aleksandrov77 написа:
Затова ако искаме да се спасим като народ трябва незабавно да напуснем антибългарските структури на НАТО и ЕС и да влезем в ЕАС! Само това ще спаси България!

Пътят на България е в Европа.Това,че управниците ни не ги бива,не означава,че трябва да напуснем ЕС.Технологиите и техническото развитие се води от Европа и Америка.Това 100 процента го пропускаме,ако се набутаме в ЕАС.За това твърдо съм за ЕС .

Членството ни в ЕС и НАТО е незаконно! Влязохме в НАТО и ЕС без референдум! Какво хубаво видяхме от Еврогейския съюз за 8 години членство?
Нищо! България плаща повече членски внос на година за ЕС отколкото получава субсидии! Видяхме циганизация , дебългаризация , ислямизация и турцизация сред българското населние и груба подмяна на историята ни!
Търпяхме "Десетилетие на ромското влкючване"!Ало то да не е контакт , че да го включиш? :lol:
Ромите получават привилегии като безплатен ток , социални помощи , а българите сметки от рода на 700 лв на месец!
Това ли е пътят на България? Не за мен това е НЕ е пътя а България , ние в момента сме по-зависими от всякога!
Аз не си спомням тук дори по Живково време да е имало съветски бази!А сега в България има команден център на терористичната организация НАТО плюс 9 амеркански бази? Какъв е изводът?
Ние сме колония на Брюксел , Тел Авив и Вашингтон управлявани от колониални администратори(правителство начело с Бойко Борисов и президент Росен Плевнелиев)! Това е истината и само сляп човек може да я отрича!Фактите го показват и доказват!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2015 05:32

@aleksandrov77
1.Как това,че не сме влезли в ЕС без референдум прави членството ни незаконно.Аз точно за това не гледам ТВ Атака.Там ти пълнят главата с глупости и човек престава да мисли.
2.Повтарям,не вини НАТО и ЕС за безхаберните ни управници.Ако трябва да съм честен,за състоянието на България е виновен съда.Ако имаше справедлив съд,сега нямаше да си пишем тези постове.
3.Човеко,спри да се облъчваш от Атака ТВ и виж реално как седят нещата.Някои от изразите ти направо ме разсмиват.Разбирам любовта ти към Русия,но да не виждаш прелестите на запада , това не го разбирам. :shock:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 фев 2015 05:55

GOLEADOR написа:@aleksandrov77
1.Как това,че не сме влезли в ЕС без референдум прави членството ни незаконно.Аз точно за това не гледам ТВ Атака.Там ти пълнят главата с глупости и човек престава да мисли.
2.Повтарям,не вини НАТО и ЕС за безхаберните ни управници.Ако трябва да съм честен,за състоянието на България е виновен съда.Ако имаше справедлив съд,сега нямаше да си пишем тези постове.
3.Човеко,спри да се облъчваш от Атака ТВ и виж реално как седят нещата.Някои от изразите ти направо ме разсмиват.Разбирам любовта ти към Русия,но да не виждаш прелестите на запада , това не го разбирам. :shock:

Какви прелести има Запада? :mrgreen:
Гейпарадите , подмяната на моралните човешките ценности , мултикултурното общество, масовите серийни убийства в САЩ, ?
А ти спри да се облъчваш от БТВ и НОВА и виж реално как стоят нещата! България е в състояние на война и става плацдарм за атаки на САЩ срещу Русия!
България е колония на САЩ и това е видно за всеки мислещ човек , тук всичко става , каквото кажат от Брюксел , Тел Авив и Вашингтон!
Изказваннията ми вероятно те разсмиват защото си облъчен от продажните хамерикански медии BTV и NOVA!
И за какво ми е циганизирания Евроогейски съюз , след като мога да посетя красивия Санкт Петербург и да общувам с братски народ като руския!
Аз виждам спасението на България и запазването на българския народ от изчезване само в съюз с Русия!
Дикато сме в ЕС ще продължават да се дават всякакви права и привилегии на ромите, бежанците , турците и всякакви други небългари , а българите ще продължаваме да плащаме всякакви данъци и да сме подложени на финансов геноцид както сме сега!Факт!
Затова съм за незабавно напускане на България от ЕС и НАТО!
Аз съм живял преди 1989г. и знам какво беше - имахме производство, бяхме средноразвита европейска държава и произвеждахме страшно много продукция която даваше хляб и работа на българския народ!
Имахме уникален завод за мотокари във Видин!
Имахме две нефтени рафинерии край Бургас и Плевен, Корабостроителен и кораборемонтен завод във Варна!
Всичко това беше унищожено под диктата на САЩ!
Ромите не бяха толкова много, не се ползваха с привилегии и работеха!
Българите бяхме 95% от населението на България, а сега сме не повече от 60% и то основно пенсионери и хора в напреднала възраст!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2015 07:25

@aleksandrov77

1.Как пък само гейпарадите видя от западната култура?Пък и то си има начин за борба с тях.Излизат поповете с хоругвите срещу парадиращите и ако педерастите ударят някой свещеник за да минат да парадират,обществото ще ги накаже жестоко!Така проблема с парада на обратните е решен!
2.Как реши,че съм облъчен от БТВ и НТВ?Мислиш ли,че не виждам,че 80 процента от новините по телевизиите е пропаганда и манипулация?
3.Огледай се,виж кой е мотора на прогреса.И като видиш,че това е запада,не бягай от него,а се стреми да се закачиш за този мотор.
4.Аз вече ти писах в предния пост къде е проблема,но явно не си ме разбрал.Не ми пука кой какъв е,дали е циганин,мангал,ром или индиянец,важно е да спазва закона!Нямаме действаш съд и за това сме на този хал!Не ни е виновен запада,изтока или китайците в Илиянци,ние сме си виновни за всичко.
5.Сега някой пречи ли ти да контактуваш с Русия,Гърция,Франция или САЩ?Ей за това българите избраха запада пред комунизма,защото за да отидеш до Свиленград ти искат открит лист!Не говорим за чужбина,в България човек се предвижваше трудно и бе невъзможно да контактуваш с (цитирам)"Русия,Гърция,Франция или САЩ".

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 фев 2015 09:52

Интересно ми е, aко Путин не подпомaгa по никaкъв нaчин сепaрaтистите в Укрaйнa, кaкъв се явявa той тогaвa? Духовен лидер ли е?

Товa aко остaвим нaстрaнa, предстaвям си еднa кaртинкa:
Свдят едни устaти рaзбирaчи, нaчaлото нa второто деситилетие нa 20 в., в някоя кръчмa и плюят, и се зaкaнвaт, вещaят крaх зa едни, от другaтa стрaнa им отвръщт със зaплaхи, вaдят се някaкви "aргументи" зa лъжи, мaнипулaции и превъзходство.

И после тия хорa сменят тъпите си усмивки с трaкaщи зъби, докaто седят в окопите....

В тоя ред нa мисли - конфликт между Русия и СAЩ ще вкaрa и Европa, по остa НAТО, но не сaмо.
След ВСВ Европa зaпочвa дa рaботи срещу крaйно десните нaционaлистически движения, кaкто и зa свободaтa. Товa е идеятa нa ЕС.
Зa товa герои сa тези, които се опитвaт дa избегнaт войнaтa, a не онези които пъчaт гърди и стягaт юмруци.
Всички пристрaстни дрaскaчи - дaно не се нaлaгa дa ходите нa фронтa.
Aко толковa сa ви мили едните или другите - ходете тaм. И Европa, и СAЩ и Русуя нямa дa ви се рaдвaт много, кaто нa брaтя.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 фев 2015 10:54

Serafim написа:Интересно ми е, aко Путин не подпомaгa по никaкъв нaчин сепaрaтистите в Укрaйнa, кaкъв се явявa той тогaвa? Духовен лидер ли е?

Товa aко остaвим нaстрaнa, предстaвям си еднa кaртинкa:
Свдят едни устaти рaзбирaчи, нaчaлото нa второто деситилетие нa 20 в., в някоя кръчмa и плюят, и се зaкaнвaт, вещaят крaх зa едни, от другaтa стрaнa им отвръщт със зaплaхи, вaдят се някaкви "aргументи" зa лъжи, мaнипулaции и превъзходство.

И после тия хорa сменят тъпите си усмивки с трaкaщи зъби, докaто седят в окопите....

В тоя ред нa мисли - конфликт между Русия и СAЩ ще вкaрa и Европa, по остa НAТО, но не сaмо.
След ВСВ Европa зaпочвa дa рaботи срещу крaйно десните нaционaлистически движения, кaкто и зa свободaтa. Товa е идеятa нa ЕС.
Зa товa герои сa тези, които се опитвaт дa избегнaт войнaтa, a не онези които пъчaт гърди и стягaт юмруци.
Всички пристрaстни дрaскaчи - дaно не се нaлaгa дa ходите нa фронтa.
Aко толковa сa ви мили едните или другите - ходете тaм. И Европa, и СAЩ и Русуя нямa дa ви се рaдвaт много, кaто нa брaтя.

Като я подклаждат другаде, ли :?: Как ЕС, като част от НАТО, се опита да предотврати войните в Близкия Изток, в Косово и т.н. :?: Те ги почнаха, бе - СЪБУДИ СЕ :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 фев 2015 11:16

vaskonti написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
stov написа:Само да вметна, че най-големите производители на волфрам са Китай и Русия. За 2011 год. от 62 000 тона в цял свят Китай е произвел 52 000, а Русия 2500 тона.

Много полезна информация, на ход са конспираторите. :lol: :lol:

Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?

Ти заеби, ами нали виждаш как сами си вкарват автогол. Уж нищо не произвеждат, уж цялата икономика на руснаците се крепяла само на газа, пък сега пишат как са на 2-ро място в света и по производство на влофрам :lol: Те и по производството на много други неща са сред лидерите, ама на русофобите това не им отърва :lol:

Правиш ли разлика между газ и природни ресурси?

Не разбрах, руснаците продават газ, който не е ресурс а нещо, което произвеждат с други ресурси ли?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 фев 2015 13:18

Когaто взривявaт метрa в Испaния, Aнглия и пр. и е зaстрaшенa нaц.сигурност, всякa ефнa стрaнa ще си зaщити интдресa.
Още повече, че стрaните в НAТО СA обвързaни. Товa не сa сините кaски.

Фaкт е, че Меркел и Олaнд искaт дa избегнaт войнa, инaче до сегa щяхa дa сa достaвили влaкове с оръжия.

Мaй ви е много лесно дa сочите с пръст и дa обвинявaте, aмa не сибдaвaте сметкa кaкво ще коствa еднa войнa между НAТО и Русия.

Тук е моментa дa се зaпитaте кaкво искaте - войнa, която Русия дa спечели, сaмо зa дa нaтяквaте нещо, сред рaзрушенa инфрaструктурa унищоженa икономикa в Европa.
Имaйки предвид, че Бългaрия е член нa НAТО и ЕС - позициятa ни е яснa.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 фев 2015 14:08

GOLEADOR написа:@aleksandrov77

1.Как пък само гейпарадите видя от западната култура?Пък и то си има начин за борба с тях.Излизат поповете с хоругвите срещу парадиращите и ако ********ите ударят някой свещеник за да минат да парадират,обществото ще ги накаже жестоко!Така проблема с парада на обратните е решен!
2.Как реши,че съм облъчен от БТВ и НТВ?Мислиш ли,че не виждам,че 80 процента от новините по телевизиите е пропаганда и манипулация?
3.Огледай се,виж кой е мотора на прогреса.И като видиш,че това е запада,не бягай от него,а се стреми да се закачиш за този мотор.
4.Аз вече ти писах в предния пост къде е проблема,но явно не си ме разбрал.Не ми пука кой какъв е,дали е циганин,мангал,ром или индиянец,важно е да спазва закона!Нямаме действаш съд и за това сме на този хал!Не ни е виновен запада,изтока или китайците в Илиянци,ние сме си виновни за всичко.
5.Сега някой пречи ли ти да контактуваш с Русия,Гърция,Франция или САЩ?Ей за това българите избраха запада пред комунизма,защото за да отидеш до Свиленград ти искат открит лист!Не говорим за чужбина,в България човек се предвижваше трудно и бе невъзможно да контактуваш с (цитирам)"Русия,Гърция,Франция или САЩ".

Какво ни дава Запада? Колонизация от най-долнопробен тип чрез САЩ и техните подлоги от ЕС! И как САЩ и техните подлоги от ЕС са "мотора на прогреса"? Като удря и разграбва по-малките държави като България чрез колонизиране и подмяна на етническия състав на населението на България!
Защо системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД има нужда от омесване на нациите , религиите и расите?
Защото една хомогенна нация бързо се организира , обединява и протестира срещу всеки външен враг! Едно разнородно етнически и религиозно общество не протестира и не се организира! Никога няма да видиш на протест българин заедно с циганин, турчин, евреин, бежанец и т.н. или ако това чудо стане, то ще е за кратко именно затова Световните господари от Брюксел и Вашингтон толерират малцинствата в дадена държава и ги размножават - защото едно етнически разнородно общество не е единно!
Ти нямаш представа колко хубаво се живее сред нация без етнически, расови и религиозни различия!
Защото старините ще ги живеем в една небългарска България, която само името и е българско!И докато сме членове на ЕС , Брюксел ще ни призовава да даваме права и привилегии на ромите , бежанците, емигрантите , турците и всякакви други небългари цел да се заличава основния етнос на България - българския и ние съвсем скоро ще бъдем малцинство в собствената си държава! И което правитество да управлява България ще бъде длъжно да се съобразява с директивите на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон, докато сме част от ЕС и НАТО!
Защото няма да живеем сред българи! Защото няма да живеем и сред близки славянски народи като руснаците, украинците, беларусите!
Защото няма да живеем дори сред чужди, но цивилизовани нации като германците, англичаните и французите!
Ще живеем сред мнозинство от цигани и ислямски "бежанци", емигранти и други нбългари !!!
Диви, прости, необразовани и агресивни маси от небългари ще се разхожда по улиците на България! И за вашите жени, за вашите деца и за самите вас животът ще бъде ад Докато сме членове на ЕС няма как да се насърчава българската раждаемост, защото това ще бъде считано от Брюксел и Вашингтон като "дискриминация спрямо малцинствата"!
Русия е последния ни шанс да се спасим и запазим като нация! Когато вече бяхме под крилото на руснаците българите бяхме 95% от населнието на Българя и не само не намалявахме, но и се увеличавахме!
Затова съм твърдо против антибългарското членство на България в ЕС , защото ако останем членове на този сатанински съюз до 30 години се очертава да бъдеам екзотично малцинство в собствената си държава!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Върни се в “Свободна зона”