GOLEADOR написа:@aleksandrov77
1.Как пък само гейпарадите видя от западната култура?Пък и то си има начин за борба с тях.Излизат поповете с хоругвите срещу парадиращите и ако ********ите ударят някой свещеник за да минат да парадират,обществото ще ги накаже жестоко!Така проблема с парада на обратните е решен!
2.Как реши,че съм облъчен от БТВ и НТВ?Мислиш ли,че не виждам,че 80 процента от новините по телевизиите е пропаганда и манипулация?
3.Огледай се,виж кой е мотора на прогреса.И като видиш,че това е запада,не бягай от него,а се стреми да се закачиш за този мотор.
4.Аз вече ти писах в предния пост къде е проблема,но явно не си ме разбрал.Не ми пука кой какъв е,дали е циганин,мангал,ром или индиянец,важно е да спазва закона!Нямаме действаш съд и за това сме на този хал!Не ни е виновен запада,изтока или китайците в Илиянци,ние сме си виновни за всичко.
5.Сега някой пречи ли ти да контактуваш с Русия,Гърция,Франция или САЩ?Ей за това българите избраха запада пред комунизма,защото за да отидеш до Свиленград ти искат открит лист!Не говорим за чужбина,в България човек се предвижваше трудно и бе невъзможно да контактуваш с (цитирам)"Русия,Гърция,Франция или САЩ".
Какво ни дава Запада? Колонизация от най-долнопробен тип чрез САЩ и техните подлоги от ЕС! И как САЩ и техните подлоги от ЕС са "мотора на прогреса"? Като удря и разграбва по-малките държави като България чрез колонизиране и подмяна на етническия състав на населението на България!
Защо системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД има нужда от омесване на нациите , религиите и расите?
Защото една хомогенна нация бързо се организира , обединява и протестира срещу всеки външен враг! Едно разнородно етнически и религиозно общество не протестира и не се организира! Никога няма да видиш на протест българин заедно с циганин, турчин, евреин, бежанец и т.н. или ако това чудо стане, то ще е за кратко именно затова Световните господари от Брюксел и Вашингтон толерират малцинствата в дадена държава и ги размножават - защото едно етнически разнородно общество не е единно!
Ти нямаш представа колко хубаво се живее сред нация без етнически, расови и религиозни различия!
Защото старините ще ги живеем в една небългарска България, която само името и е българско!И докато сме членове на ЕС , Брюксел ще ни призовава да даваме права и привилегии на ромите , бежанците, емигрантите , турците и всякакви други небългари цел да се заличава основния етнос на България - българския и ние съвсем скоро ще бъдем малцинство в собствената си държава! И което правитество да управлява България ще бъде длъжно да се съобразява с директивите на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон, докато сме част от ЕС и НАТО!
Защото няма да живеем сред българи! Защото няма да живеем и сред близки славянски народи като руснаците, украинците, беларусите!
Защото няма да живеем дори сред чужди, но цивилизовани нации като германците, англичаните и французите!
Ще живеем сред мнозинство от цигани и ислямски "бежанци", емигранти и други нбългари !!!
Диви, прости, необразовани и агресивни маси от небългари ще се разхожда по улиците на България! И за вашите жени, за вашите деца и за самите вас животът ще бъде ад Докато сме членове на ЕС няма как да се насърчава българската раждаемост, защото това ще бъде считано от Брюксел и Вашингтон като "дискриминация спрямо малцинствата"!
Русия е последния ни шанс да се спасим и запазим като нация! Когато вече бяхме под крилото на руснаците българите бяхме 95% от населнието на Българя и не само не намалявахме, но и се увеличавахме!
Затова съм твърдо против антибългарското членство на България в ЕС , защото ако останем членове на този сатанински съюз до 30 години се очертава да бъдеам екзотично малцинство в собствената си държава!