Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
Сиреч, ти искаш да кажеш, че македонците НЕ са българи ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Сиреч, ти искаш да кажеш, че македонците НЕ са българи ?
Така и не разбрахме от кой етнос си и как го реши, че си такъв
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
bobonikolov написа:Soulen написа:Drunken_Master написа:Пак казвам... това което го вършеха САЩ, сега го върши Русия. Нима САЩ не бомбиха цивилни сгради и в Ирак примерно ? А в Югославия ? Интересно, какъв х*й го диреха американските войници там на хиляди километри от Вашингтон ? :)
П.С.
Айде, утре ще продължим... Приятна вечер ! :)
Я ми изкарай какво са направили САЩ в Югославия като убити хора? Че гледам много обичате да го давате за сравнение.
Талибански безсмислени държави не ме интересуват. И Русия изтрепа хиляди безполезници из Сирия и Чечня, тях ще ги изключа.
Кажи сега какво направи Русия и колко украинци изби и какво направи САЩ и колко сърби изби?
Кажи и в последните 10-15 години колко държави нападна САЩ? И преди съм казал, в дигиталната ера САЩ няма как да си навлича негативен ПР като напада европейски държави в ерата на фейсбук и туитър. Това е политическо самоубийство.
Човек влизаш в излишни спорове с русофили. Даже на пацето му писна и вчера им каза да спрат да повтарят като латерни какво правили САЩ преди двайсет години в опит да защитят зверствата на Русия. Всеки път, когато някой им се върже на глупостите в темата отиват едни 10+ страници офф топик. Общо взето техните приказки са следните: украинците не били украинци, а били руснаци, македонците били българи ама били с промит мозък, платили сме едни пари за самолети на хартия вместо да купим грипен и накрая последната им опорка е ама САЩ правеха еди какво си еди кога си. И това го въртят постоянно. Много хора видяха, че няма смисъл да се занимават с тях, включително и аз и спряха да говорят с тях. Аз също. Излищно е. Даже имам подозрения, че някои от тях са платени тролове. Не е изключено, знаейки, че е руски прийом. Не си губи времето с тях. Нищо няма да постигнеш. Все е ДНО говориш на стена ;)
За 38-ми път: Щатите намесиха ли се в Украйна и подклаждаха ли конфликта?
Йес ор ноу?
Мълчите и си дъвчите сополите и го играете нацупени.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Drunken_Master
- Контакти:
Филм с жители на Донецк и Мариупол, филма е създаден от бивша журналистка на "Нюз1", закрит от Зеленски още през 2021. Хората не искат и да чуят за Украйна и през сълзи казват, че не биха искали никога повече да се върнат в тая държава. Също както и в летните клипове на Шарий, хората казват, че азовците са ги гонели от домовете им, а обявената от Зеленски евакуация от града е пълна лъжа и не са евакуирали никой.
https://www.youtube.com/watch?v=-fuy_QbjdKs
https://www.youtube.com/watch?v=-fuy_QbjdKs
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Сталин
Eвропейският парламент обяви Гладомора в Украйна за геноцид в резолюция, приета с огромно мнозинство. Двама от вносителите са български евродепутати - Андрей Ковачев и Александър Йорданов от Европейската народна партия.
Ами като не искат да я виждат, чантичките, багажчето и е го къде е границата с Ватникленд.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Drunken_Master написа:Сиреч, ти искаш да кажеш, че македонците НЕ са българи ?
Иска да ти каже, че няма никакво значение как се самоопределят. Ако искат да се наричат марсианци и да станат плоскоземци, тебе и мен какво те бърка или какво ти пречи и защо трябва да им унищожаваш държавата, както джуджето прави с Украйна?
fcb_bg написа:bobonikolov написа:Soulen написа:Drunken_Master написа:Пак казвам... това което го вършеха САЩ, сега го върши Русия. Нима САЩ не бомбиха цивилни сгради и в Ирак примерно ? А в Югославия ? Интересно, какъв х*й го диреха американските войници там на хиляди километри от Вашингтон ? :)
П.С.
Айде, утре ще продължим... Приятна вечер ! :)
Я ми изкарай какво са направили САЩ в Югославия като убити хора? Че гледам много обичате да го давате за сравнение.
Талибански безсмислени държави не ме интересуват. И Русия изтрепа хиляди безполезници из Сирия и Чечня, тях ще ги изключа.
Кажи сега какво направи Русия и колко украинци изби и какво направи САЩ и колко сърби изби?
Кажи и в последните 10-15 години колко държави нападна САЩ? И преди съм казал, в дигиталната ера САЩ няма как да си навлича негативен ПР като напада европейски държави в ерата на фейсбук и туитър. Това е политическо самоубийство.
Човек влизаш в излишни спорове с русофили. Даже на пацето му писна и вчера им каза да спрат да повтарят като латерни какво правили САЩ преди двайсет години в опит да защитят зверствата на Русия. Всеки път, когато някой им се върже на глупостите в темата отиват едни 10+ страници офф топик. Общо взето техните приказки са следните: украинците не били украинци, а били руснаци, македонците били българи ама били с промит мозък, платили сме едни пари за самолети на хартия вместо да купим грипен и накрая последната им опорка е ама САЩ правеха еди какво си еди кога си. И това го въртят постоянно. Много хора видяха, че няма смисъл да се занимават с тях, включително и аз и спряха да говорят с тях. Аз също. Излищно е. Даже имам подозрения, че някои от тях са платени тролове. Не е изключено, знаейки, че е руски прийом. Не си губи времето с тях. Нищо няма да постигнеш. Все е ДНО говориш на стена ;)
За 38-ми път: Щатите намесиха ли се в Украйна и подклаждаха ли конфликта?
Йес ор ноу?
Мълчите и си дъвчите сополите и го играете нацупени.
Не, други въпроси?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
edinstven написа:Drunken_Master написа:Сиреч, ти искаш да кажеш, че македонците НЕ са българи ?
Иска да ти каже, че няма никакво значение как се самоопределят. Ако искат да се наричат марсианци и да станат плоскоземци, тебе и мен какво те бърка или какво ти пречи и защо трябва да им унищожаваш държавата, както джуджето прави с Украйна?
Право на самоопределение... Как хубаво звучи ! :)
Drunken_Master написа:Право на самоопределение... Как хубаво звучи ! :)
Мда, нали...Едно хубаво трансджендърско звучи. Ясно е, че налагат тази глупост, за да се улесни подмяната на европейското население.