Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Old_death » 30 авг 2010 22:10

от Кашчей на 30 Авг 2010 21:37

Много офф, ама що не се научите да пускате линк към точно този пост, който визирате?То, не че е сигурно обръщането на внимание, но поне ще изкарва най-отгоре точно това, от което се жалвате.

ПП-От 3 дена стои линк към едни псувни на Балона, но явно няма желание да се види това !

Аз например не зная как да дам линк към самия пост и за това пращам линк към страницата.Проблема според мен е в това,че ние само си пишеме тук,а модераторите си пасуват.Ако имат желание да свършат работа ще са им достатъчни и линк към страницата заедно с поста ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 авг 2010 22:12

от lokos на 30 Авг 2010 20:58

розовите дами да ходят и да правят тутурутки на околовръсното и да си изкарват мангизи и да си плащат като немат акъл в тиквите 5лв.духалка 15лв. чуканИе

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=57561&st=0&sk=t&sd=a&start=40
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2010 22:36

Old_death написа:

Много офф, ама що не се научите да пускате линк към точно този пост, който визирате?То, не че е сигурно обръщането на внимание, но поне ще изкарва най-отгоре точно това, от което се жалвате.

ПП-От 3 дена стои линк към едни псувни на Балона, но явно няма желание да се види това !

Аз например не зная как да дам линк към самия пост и за това пращам линк към страницата.Проблема според мен е в това,че ние само си пишеме тук,а модераторите си пасуват.Ако имат желание да свършат работа ще са им достатъчни и линк към страницата заедно с поста ;)

Мнениеот Old_death на 30 Авг 2010 22:10

Когато искаш да пуснеш линк към точно определен пост, кликваш върху това, което съм маркирал, и което го има във всеки пост, горе вляво с болднат и оцветен текст.Тогава този пост отива най-горе на страницата, копираш линка и го постваш където искаш.

Пробвай и кажи как е ;) :mrgreen:

ПП-После пак може да ме ковладиш на модераторите :mrgreen: :mrgreen: Хем ще знаеш как да го правиш :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 30 авг 2010 23:27

Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 31 авг 2010 04:57

Old_death написа:

Ама такива мрънкалници сте и двамата понякога, че нямате стигане! Ако сме пропуснали нещо, може пак да ни си каже, няма да се сърдим и ние сме живи хора, имаме си работа ( тука не ни плащат!) и не можем всичко да видим! Old _death, а тебе лично ако не те предложа за модератор, да те видим после "майсторе", че не ти знам името! Поне проверявайте дали не се вземат мерки и тогава говорете, ама що да не си мрънкате, като си ви е хоби!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 авг 2010 16:07

Rodn1 написа:Трийте като някой си каже мнението...Демокрация му се вика на това! :lol:

За последно казвам. Линк, обяснение и причина за сигнала. Другите неща подлежат на санкция! Вече се надявам да съм добре разбран!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 сеп 2010 19:23

Искам да кажа на модераторите за този потребител Conan който има 250 мнения и всички те са с ясната цел провокация на феновете на Черноморец Бургас.Разгледайте му коментарите и ще видите,че се е регистрирал във форума само да плюе по Черноморец. :arrow:

Conan написа:ntodorov - не се притеснявай , няма да ти се наложи да упрекваш Балъков за нищо . Скоро говорих с едни познати . До няколко месеца Събев е пътник на 100% . По един или друг начин . След него си заминава Балъков и с него почти всички чужденци и всички футболисти на 30 и повече години . С изключение може би на Марсио .

По темата - Пармалате спри да постваш навсякъде "удобни" визитки на новите попълнения . Разбери , че в Уикипедия всеки може да бръкне да променя визитките както му е удобно .
Лазар Йовешич НЕ е играл никъде . Юноша на Борац (Чачак) няма записани мачове за представителния отбор . Преминава в Национал Мадейра където е трети вратар - няма записани мачове .
Муса Койта - http://www.transfermarkt.de/de/moussa-k ... 51839.html - подробна информация за "белгийския му период" . мачовете които е играл по селата във Франция не могат да са показател . Втора френска дивизия е по-слаба като качество от нашето първенство . За по-долните дивизии - примерно 4-та където се е подвизавал е смешно да се говори . Не го сравнявайте с Дембеле който 6 години се е учил на футбол в Оксер .
Ли Мутис - като визитка не е зле , минал е през Бордо което поне на книга означава че поне е трениран правилно . Клипчетата показват следното - добра игра с глава и удар с левия крак . Никаква техника и посредствено спиране на топката . Но от това което видях , ще се впише идеално в отбора - при всяки контакт с противник се просва на земята ;) това в кръга на шегата . Може и да излезе нещо от него .
Ако Мориц е за гонене , то същото се отнася за Фернандес и Тошев които с нищо повече не впечатляват .
п.п Да не пропусна да те поправя ... за Педриня бяха платени 180 000 евро , не 50 000 . ;)

Tова е темата ще дам и още няколко линка за мненията му :arrow: chernomorets/viewtopic.php?f=9&t=57903&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Тук ясно е попитан от къде има информация за "лошото нещо което ще се случва в отбора",но ясно отхвърля каквито и да е факти,което разбира се не се съмнявам,че е фен на Нефтохимик регистриран с този ник да плюе и сипе катран по Черноморец във форума.Нито 1 положителен коментар за Черноморец!
Темата :arrow:
chernomorets/posting.php?mode=quote&f=9&p=1311067

В тази тема мисля че пиша за пръв път,но не се издържа вече да му чета глупостите.Разваля всяка тема на Черноморец! :|
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 01 сеп 2010 22:14

Parmalat, ти що не ходиш на невролог ли, на психиатър ли, на психоаналитик ли?! :cry:
К'ъв си ти и на к'ъв се изживяваш в този форум? Когато киснеш във форум "Левски" и се заяждаш за щяло и не щяло не се брои, а когато някой има различно мнение от твоето, се изживяваш на шериф, така ли??? :evil: Какво нередно си видял в поста на Conan, освен че не е на твоето "правилно" мнение?!... :roll:
Модераторите не трябва ли да санкционират и такива като тебе "борци за светлото бъдеще" на форум "Гонг", пък аз да попитам?!... Щото вече не се траеш и провокираш банове на такива като мене... Ако те траят само за това, жалко!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 сеп 2010 00:54

Deliba6 Никога не съм критукувал Левски във вашия форум.Може да съм се пошегувал малко,но не е преминало границата на нормалното уважавам всеки един български отбор,но не е нормално потребители като Conan да хвърлят пепел върху Черноморец и да измислят протстии за фалит на отбора и още какви ли не!Написах му и на него като не му харесва Черноморец да не пише и да глупости и да изнервя феновете на отбора!Които съм сигурен че никак не им харесва поведението му.А ето и неутрално мнение, което подкрепят моята теза в случая.

1Neutralen написа:Да така е! Това го казвам като неутрален фен. Пас, Конан, този индивид по горе...човешката завист няма граници. Хора коментирайте си вашето отборче, стига сте висяли в форума на Черноморец Бургас. :arrow:

chernomorets/posting.php?mode=quote&f=9&p=1330549

Deliba6 или какъвто си там първо не коментирай неща за които не си запознат.И второ обръщам се към модераторите,а не към теб.По начало съм си спокоен човек ,но всички си има граници!Конан прекалява доста на моменти!Хубаво ли ще ти е ако някой влезе всеки ден във форума на Левски и почне да пише,че отбора ще фалира,всичките играчи били слаби,Батков не му пука за отбора и тем подобни неща както прави във случая Конан!Държа си на позицията че е твърд провокатор който няма място във форума на Черноморец,а на Нефтохимик Бургас с тези си исказвания по адрес на отбора.Нямам проблем да спомене един или два пъти,но от 250 мнения 250 да са насочени изцяло против Черноморец това е прекалено...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 сеп 2010 12:27

cska/viewtopic.php?f=2&t=57087&st=0&sk=t&sd=a&start=20

ПЕТРОВ написа:мили ЧЕРВЕНИ ДУПЕТА, КУР СЕКИМЕ БАК ИСТАМБУЛ

Това мнение стои вече 6 дни във форума
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”