Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Продукт: А група , Производител: БФС , Цена: 3,96 лв.

Мнениеот Кашчей » 23 фев 2015 19:16

memnto написа:
Кашчей написа:
ivo_gf написа:Дано се провалят, най добре изобщо да няма наш футбол по телевизията, който иска да гледа - на стадиона!

А който няма как да отиде на стадиона, щото живее на туба бензин от това място...да го духа, нали?!

Еми щом трябва го духай, аз кво съм ти виновен. :geek:

Ти си много, ама много просто момче!
Като не се усещаш, иди на лекар! За такива като теб, прегледите са безплатни!

Сега по-спокойно:
Имах предвид, че не всеки може да си вдигне за всеки мач задника и да отиде да го гледа на стадиона. Дори и да има такава възможност, стадионите няма да поберат всички желаещи, по обективни причини. На теб такава мисъл трудно би ти минала през главата, а и да мине, няма къде да спре!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2015 19:18

peterkk написа:Жалко е, че и Гонг се превърнаха в пълни помияри. Никаква обективност по проблема и моментално навеждане пред шефа/ собственик, може би?/.

Е, Гонг.бг е собственост на г-н Щепсел, какво си очаквал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 фев 2015 19:26

1982 написа:
peterkk написа:Жалко е, че и Гонг се превърнаха в пълни помияри. Никаква обективност по проблема и моментално навеждане пред шефа/ собственик, може би?/.

Е, Гонг.бг е собственост на г-н Щепсел, какво си очаквал.

Може би някакъв по-близък Контакт :mrgreen:

Не знам аз за вас, но тоя канал, Диема Спорт го имам на тивито, засега айляк. Като отида след ден-два да плащам за следващия месец, ще видя как стоят нещата. Иначе плащам 12.20 ( с отстъпката) за 190 канала, от тях 20 HD и 2-3 3D ..за тия, с многото Х няма да говоря :twisted: и да давам 4 само за един-няма да стане.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот saffron » 23 фев 2015 19:32

1982 написа:
saffron написа: Грънчара вика радиото е безплатно .

Ма и радиото платено да го направят, няма проблем. :mrgreen: И форума, откъде накъде безплатно ще пишете тук, на Запад всичко се плаща, а ако не се плаща на Запад, на Марс може би и радиото се плаща, трябва и тук да стане платено, аман от гратисчии.

И 3-мата се оядоха , като шопари , хвалят се кой по нов телевизор има . Слушаите ми безплатното радио и ние рейтинг гониме и ние от реклама плюскаме ... Шопари с Шопарите ви... :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 фев 2015 19:48

Това интервю или е измислено или нещо ми се губи хронологията. Преди 2 месеца били пратили оферти до техните партньори!!!
Аз пък помня че до преди 15 дни и те самите не знаеха какво правят!!! Отделно нищо не им пречеше да докарат шампионата до край по Диема и Нова
и от новия вече с достатъчно време и ясна визия да си сключват договори така можеше да подсигурят и повече неща да вървят по канала им.
Освен това не знам дали е истина защото може и да е измислица но днес се пишеше че от 01.01.2015-та били вдигнали цените за досегашните
им тв канали уж че по тях вървяла А група и сега изведнъж местели А група по нов канал и още доплащане. Ако това е вярно е нагло!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 23 фев 2015 20:09

Нелеп е както продукта, така и налагането му. Твърде тъпо е да се въведе платен канал, по средата на сезона и то в последния момент. Трябваше да го пуснат канала сега и до края на сезона да бъде безплатен. Освен това е нелепо по този канал да се дават само по 2-3 мача на седмица, които са без алтернатива по другите. До лятото всички щяхме да го гледаме и да сме наясно какъв продукт ни предлагат и с какво качество. До лятото щяха от Нова да се разберат с всички оператори. До лятото имаха достатъчно време да видят какъв е интереса и да си направят сметката да купят още някой спорт ( тенис, формула 1, повече мачове от НБА, и т.н. ). И вече от следващия сезон да стане платен канала, като хората са наясно за какво става дума, доставчиците да са наясно за как го предлагат и т.н. Много повече хора щяхме да се възползваме.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2015 20:42

Тоя тлъстият шопар - Александров, вика, ето, вчера гледахме Милуоки - Атланта .... браво, дали сте супер интересен мач, в България е пълно с фенове точно на Милуоки и Атланта, а не на Булс, Лейкърс, Кавалиърс и т.н. Забрави да добави само че с тоя мач ще си останете през цялата седмица, защото друг ще има чак следващата неделя, най-вероятно пак някой много "интересен". :lol: :lol: :lol: По 1 мач на седмица от НБА и го пъчат това ....... жива подигравка.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 фев 2015 20:47

Кашчей написа:Не знам аз за вас, но тоя канал, Диема Спорт го имам на тивито, засега айляк. Като отида след ден-два да плащам за следващия месец, ще видя как стоят нещата. Иначе плащам 12.20 ( с отстъпката) за 190 канала, от тях 20 HD и 2-3 3D ..за тия, с многото Х няма да говоря :twisted: и да давам 4 само за един-няма да стане.

Аз плащам още по-висока сума на месец, за да ми обясняват днес тея шопари, че съм бил гледал досега безплатно А група. Висша форма на безочие и наглост.

Не ми е за 4-ти лева, ама те те правят на глупак. А група с нищо не е станала наистина продукт, за да те доят като крава. Пооправете си стадионите и терените, заиграйте малко футбол, спрете с корупцията ..... па ще ви платим и по 7 лева на месец. Ама да видим, че се е инвестирало в тоя "продукт", че се развива ..... не да ти искат допълнително пари за тая грозотия в момента.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 23 фев 2015 21:00

Ето бе,човека ти е обяснил.Той самият бил голям фен и вярвал,че ще се развие А група и ще стане страхотен продукт.И уникалността на този канал е,че е на ХД,камери,скандинавски експерти и т.н.И това не е всичко,ВЛ,НБА и още един канал/идея си нямам кой ще го гледа/.И всичко това за 4 лева на месец.Колко са 4 лева на месец?Нищо!Нищо,но ако така стартира цялата одисея от самото начало,а ние в самото начало гледахмe всичко това БЕЗПЛАТНО!Нямаше ли кой да му обясни на човека,вложил майка си и баща си в това начинание,че в Kleta Majka Balgariq хората мразят да плащат?
Абе Аланкоолу,веднъж се провалихте с PPV канали,защо пак се пробвате да доите и малкото останало в хората.
Милен за Барса дава 0.15ст,ти го товариш с 4 кинта за А група.СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА МИЛЕН!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 фев 2015 21:09

1982 написа:
Кашчей написа:Не знам аз за вас, но тоя канал, Диема Спорт го имам на тивито, засега айляк. Като отида след ден-два да плащам за следващия месец, ще видя как стоят нещата. Иначе плащам 12.20 ( с отстъпката) за 190 канала, от тях 20 HD и 2-3 3D ..за тия, с многото Х няма да говоря :twisted: и да давам 4 само за един-няма да стане.

Аз плащам още по-висока сума на месец, за да ми обясняват днес тея шопари, че съм бил гледал досега безплатно А група. Висша форма на безочие и наглост.

Не ми е за 4-ти лева, ама те те правят на глупак. А група с нищо не е станала наистина продукт, за да те доят като крава. Пооправете си стадионите и терените, заиграйте малко футбол, спрете с корупцията ..... па ще ви платим и по 7 лева на месец. Ама да видим, че се е инвестирало в тоя "продукт", че се развива ..... не да ти искат допълнително пари за тая грозотия в момента.

За мен продуктът е тръпката и излъчването. Още в първите теми писах, че няма как на нашите стадиони и с липсата на достатъчно ПТС за ейч ди излъчване няма как да се получи това, което има в Англия, германия, Италия, Испания..няма как, защото тук със зор се разполагат 16 камери на националния за ШЛ. Как ще разположиш 16 на Герена, на Тича..дори и при вас няма как да ги има. Да не говорим за камера "Птичи поглед"-такава у нас скоро не знам дали ще се появи.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”