Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Да се легализира ли купуването на гласове по изборите?

Мнениеот boabbb » 10 окт 2014 11:44

Изображение

От тия имаш 4 гласа "ЗА" :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 10 окт 2014 11:48

ogrizko написа:
Logical person написа:Ами ако ДПС дават 100 лв ?

:lol: :lol: :lol:

Аз съм ЗА морал в политиката, няма как да съм за дпс все пак :oops:

Мда, ти за морал в политиката. Но искаш да си продадеш гласа за 50 лв, защото всички са ти еднакви ? :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ЕМИЛ » 10 окт 2014 11:51

Чета Бойко се кани да не управлява с ДПС . Това е добре . Даже много добре .

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 10 окт 2014 11:54

Турците може би са най-чистите българия в България. Те са турци не защото са дошли от Турция, а защото по време на турското робство под страх да не бъдат изклани са приели да бъдат мюсюлмани. А както знаем "турци" се женят почти и единствено само за други "турци". Проблемът на цялата история е, че България ги е оставила през всичките 1400 години от освобождението да се чувстват турци.
На някого прочеох колко с атъпи, че не вземат парите и не гласуват за друга партия. Хората им вземат данните и в избирателната секция, ако не им излязат бройките после всички го ядат, а там където ДПС се е окопала във власт остават без вода, пътища, работа, социални помощи.

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 10 окт 2014 11:56

ЕМИЛ написа:Чета Бойко се кани да не управлява с ДПС . Това е добре . Даже много добре .

Аз четох, че Дудука иска пак да върти ддудуци на пожарникарчето и пожаркиарчето го е похвалил, че е истински политик. Ще повърна.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 окт 2014 11:56

pomiqr196 написа:Турците може би са най-чистите българия в България. Те са турци не защото са дошли от Турция, а защото по време на турското робство под страх да не бъдат изклани са приели да бъдат мюсюлмани. А както знаем "турци" се женят почти и единствено само за други "турци". Проблемът на цялата история е, че България ги е оставила през всичките 1400 години от освобождението да се чувстват турци.
На някого прочеох колко с атъпи, че не вземат парите и не гласуват за друга партия. Хората им вземат данните и в избирателната секция, ако не им излязат бройките после всички го ядат, а там където ДПС се е окопала във власт остават без вода, пътища, работа, социални помощи.

Това са помаците, бе, Сашеее :lol: :lol: Олеее, то бива, бива ... :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 10 окт 2014 12:08

boabbb написа:
pomiqr196 написа:Турците може би са най-чистите българия в България. Те са турци не защото са дошли от Турция, а защото по време на турското робство под страх да не бъдат изклани са приели да бъдат мюсюлмани. А както знаем "турци" се женят почти и единствено само за други "турци". Проблемът на цялата история е, че България ги е оставила през всичките 1400 години от освобождението да се чувстват турци.

Това са помаците, бе, Сашеее :lol: :lol: Олеее, то бива, бива ... :mrgreen: :mrgreen:

Какво е тов помак? Един такъв за помашки етнос Божидар Димитров го направи повече от смешен. Добре, че СССР не е успял да създаде наред с македонците помакия, влахия и тракия.
И за какво изобщо писа като не написа нищо по темата?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 окт 2014 12:14

Logical person написа:
ogrizko написа:
Logical person написа:Ами ако ДПС дават 100 лв ?

:lol: :lol: :lol:

Аз съм ЗА морал в политиката, няма как да съм за дпс все пак :oops:

Мда, ти за морал в политиката. Но искаш да си продадеш гласа за 50 лв, защото всички са ти еднакви ? :lol: :lol:

Именно. Можеш ли да ми обясниш защо в ши**ните предизборни клипове постоянно ми повтарят "купуването и продаването на гласове е престъпление", а после същите тия мизерници купуват гласовете на хората?! Щото на мен лично ми писна от всякакви далавери и лицемерничения! И не са ли абсолютно еднакви .....щото вместо да увеличат доходите на хората с европейските, само данъците правят по европейски .....и единствената цел са облагите на приближените кръгове! Мен пък ме боли "шнура" за политиците ни.... и ми е все тая кои ще са там понеже са един дол дренки! И дори ши**ното ДПС изобщо не би трябвало да съществува, ама според мен са го пуснали само да плашат хората с него и да ги карат по тоя начин да гласуват, иначе турците щели да ни управляват и т.н. али бали.... :evil: :evil:

Поне като ми дадат 50 кинта от някоя партия, това ще е единственото дето са ми дали реално....
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 окт 2014 12:21

И за същъствуването на помаците ли са ни виновни руснаците? Изобщо ние българите виновни ли сме за нещо? :)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 10 окт 2014 12:22

pomiqr196 написа:
ЕМИЛ написа:Чета Бойко се кани да не управлява с ДПС . Това е добре . Даже много добре .

Аз четох, че Дудука иска пак да върти ддудуци на пожарникарчето и пожаркиарчето го е похвалил, че е истински политик. Ще повърна.

За дудука това е най-нормалното поведение, а пожарникарчето е в ролята на "обслужвания" и колкото по-добри "дудуци" му прави Бареков, толкова по голямо е удоволствието за пожарникаря. Може да се сравни с к...а, която те обслужва и колкото е по-добра, толкова повече я хвалиш. Но въпреки всичко тя си остава само к...а и не става за сериозни взаимоотношения, а единствено за ползване.

Върни се в “Свободна зона”