От тия имаш 4 гласа "ЗА"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ogrizko написа:Logical person написа:Ами ако ДПС дават 100 лв ?

Аз съм ЗА морал в политиката, няма как да съм за дпс все пак

ЕМИЛ написа:Чета Бойко се кани да не управлява с ДПС . Това е добре . Даже много добре .
pomiqr196 написа:Турците може би са най-чистите българия в България. Те са турци не защото са дошли от Турция, а защото по време на турското робство под страх да не бъдат изклани са приели да бъдат мюсюлмани. А както знаем "турци" се женят почти и единствено само за други "турци". Проблемът на цялата история е, че България ги е оставила през всичките 1400 години от освобождението да се чувстват турци.
На някого прочеох колко с атъпи, че не вземат парите и не гласуват за друга партия. Хората им вземат данните и в избирателната секция, ако не им излязат бройките после всички го ядат, а там където ДПС се е окопала във власт остават без вода, пътища, работа, социални помощи.

Олеее, то бива, бива ...
   Олеее, то бива, бива ...   

boabbb написа:pomiqr196 написа:Турците може би са най-чистите българия в България. Те са турци не защото са дошли от Турция, а защото по време на турското робство под страх да не бъдат изклани са приели да бъдат мюсюлмани. А както знаем "турци" се женят почти и единствено само за други "турци". Проблемът на цялата история е, че България ги е оставила през всичките 1400 години от освобождението да се чувстват турци.
На някого прочеох колко с атъпи, че не вземат парите и не гласуват за друга партия. Хората им вземат данните и в избирателната секция, ако не им излязат бройките после всички го ядат, а там където ДПС се е окопала във власт остават без вода, пътища, работа, социални помощи.
Това са помаците, бе, Сашеее
Олеее, то бива, бива ...

Logical person написа:ogrizko написа:Logical person написа:Ами ако ДПС дават 100 лв ?

Аз съм ЗА морал в политиката, няма как да съм за дпс все пак
Мда, ти за морал в политиката. Но искаш да си продадеш гласа за 50 лв, защото всички са ти еднакви ?

pomiqr196 написа:ЕМИЛ написа:Чета Бойко се кани да не управлява с ДПС . Това е добре . Даже много добре .
Аз четох, че Дудука иска пак да върти ддудуци на пожарникарчето и пожаркиарчето го е похвалил, че е истински политик. Ще повърна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта