sin4ec написа:vaskonti написа:Тук не става въпрос за това кое е изключено и кое не, става въпрос за това, че колкото и да повтаряте мантрите за фалиралите САЩ, това няма да го направи вярно. В обозримо близко и средно далечно бъдеще те няма как да фалират най-малкото защото, забележи само, Китай няма да го позволят!
Иначе то преди да влезем в НАТО си бяхме руска губерня. Да не говорим, че и до ден днешен мръсните червени пари управляват държавата. Факт...
Иначе, дано марсианците ни простят за откриването на тоя център и не ни нападнат или да ни откраднат от територията. Честно казано тия гадини ми се виждат най-засегнати от този акт и съответно най-опасни ...

Малко да ти кажа много смело се изказвате от името на Китай, прави ми впечатление...какво биха или не биха направили. Аз не бих бил толкова убеден. А мантри няма , има факти. Има и графики как за последните 20 години се покачва дългът им.
Аз лично не виждам никаква разлика у нас отпреди НАТО и ЕС и сега. 25 годишна деградация, циганизация и мизерия на квадрат. Не знам какви мръсни пари управляват държавата, но именно тези легендарни пари намирисват на мантра!
Не по-смело от убедеността, с която пророкувате фалит на САЩ, да не говорим, че според теб щатите са въоръжени най-много с арбалети, а кремъклийките са им тайни проекти, които се разработват в зона 51.
Това, че в България има циганизация, престъпност и корупция на най-високо ниво въобще не е следствие на "демокрацията", просто защото тя никога не е идвала тук. Всичко това сме си го направили ние, като под "ние" разбирай най-вече тая партия, която трансформира политическата си власт в икономическа. В по-широк смисъл "ние" включва и всички нас. Ако ти твърдиш, че това е мантра и мит, просто нямам думи.
В крайна сметка ако ме питаш каква искам да бъде България като държава(като отношение към хората, като политика, като организация) - дали като Германия или като Русия, отговорът е пределно ясен. Ето такава демокрация искам, а не някаква гротеска от руски олигархичен тип, каквато е от 25г.