ReBorn1982 написа:bubka написа:Не мисля, че случаят е същият. Все пак у нас статуквото и Посолството разчитат на тези купени гласове, за да я има новата коалиция с Шиши и ППДБ.
Ми не знам, но тия БОЕЦ, доколкото си спомням оня списък, са едни от получателите на средства (грантове) от "Америка за България". Т.е. всичко, което правят, става под вещото наблюдение и одобрение на Big Brother ....
БОЕЦ снощи уж протеста беше надпартиен, но не дадоха думата на Катинчарова и Григор Здравков от Величие ...дадоха на някакви от ППДБ кандидати, та явно са от ППДБ ;)
Затова се наложи Величие да организират собствен надпартиен протест, така че всеки който иска да съборим мафията да може да се изкаже - поканиха включително лидерите на другите уж опозиционни партии ако искат да дойдат да се изкажат, по-малки формации и прочие. Днеска не очаквам толкова мн хора, но утре като иде и Ивелин ще си проличи накъде вървят нещата. Който е от София - ще е хубаво да се влючи! Като са повече хората ще се запали искрата и може да успеем да съборим Бойко и Пеевски, телевизиите ще се наложи да отразяват, а не само да се правят, че нищо не се случва и да дрънкат само какви сглобки ще се правят ;)