Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 08 фев 2015 18:54

CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:Я някой от видните демократи, русофоби и Шарлита, дето не са ходили в казармата, да ми обясни за какво служи втората тръба до дулото на автомата 8-) Другите да не подсказват :)

Не съм ходил в казарма, така е, не знам и за какво служи, смятам че не ми е нужно, тъй като нямам намерения да участвам в каквито и да е било военни действия, нито пък имам желание да се реализирам професионално в този сектор. :)

Що бе, нали до миналия ден щеше да громиш комунисти и русофили :lol: С какво ще ги громиш? С бързо писане в телефончето ли :lol: Пък и като нямаш никакво намерение да се намесваш във военни действия, защо тогава подкрепяш политика, която ни води точно към това 8-)

Громенето е по компетенцията на други хора, нещата ще станат с умни и премерени действия. :) И не подкрепям такава политика, много по-добре ще е да си развием промишлеността и секторите, в които имаме потенциал.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2015 18:56

fcb_bg написа:Я къф киндерсюрприз. Президента на Кипър искал да предостави база за руски ВВС. :lol:

Аз имам чувството, че в най-скоро време Куба и Венецуела също ще проявят подобна инициатива :lol: Тогава да ги видим чипсовете как ще се размрънкат като сложат руските ракети под носа им :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2015 18:56

fcb_bg написа:Я къф киндерсюрприз. Президента на Кипър искал да предостави база за руски ВВС. :lol:

Ти нямаш проблем с това, нали? Все пак е съвсем различно от центъра на НАТО в София, сигурно ще се ползва само за мирни цели и хуманитарни каузи. 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 фев 2015 19:01

CTAHKO написа:

Аз имам чувството, че в най-скоро време Куба и Венецуела също ще проявят подобна инициатива :lol: Тогава да ги видим чипсовете как ще се размрънкат като сложат руските ракети под носа им :lol:

Ами Путин им опрости един борч на кубинците, а янките зеха че побързаха да рекат на света, че вече станало време островитяните да им станат авери. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2015 19:03

diplomat написа:

Ти нямаш проблем с това, нали? Все пак е съвсем различно от центъра на НАТО в София, сигурно ще се ползва само за мирни цели и хуманитарни каузи. 8-)

Ами каквото почукало, такова се обадило :lol: Смятам че Кипър са на по-стратегическо място, от която и да е американска база в Европа 8-) Шахматната партия започна да се играе. В момента се нареждат фигурите, лошото идва като започнат да ги местят :) Пак сме на губещата страна, мамка му.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 фев 2015 19:07

diplomat написа:

Аз само казвам какво е рекъл техният президент. Дали ми харесва база в София или Кипър никой не ме пита. То референдум няма за това, даже искаха да не минава през парламента решението на НАТО.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2015 19:09

CTAHKO написа:
diplomat написа:

Ами каквото почукало, такова се обадило :lol: Смятам че Кипър са на по-стратегическо място, от която и да е американска база в Европа 8-) Шахматната партия започна да се играе. В момента се нареждат фигурите, лошото идва като започнат да ги местят :) Пак сме на губещата страна, мамка му.

Ако говорим за губеща страна, то повечето световно население би било точно на нея при евентуален военен конфликт от световен мащаб. :oops:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2015 19:10

fcb_bg написа:
CTAHKO написа:

Ами Путин им опрости един борч на кубинците, а янките зеха че побързаха да рекат на света, че вече станало време островитяните да им станат авери. :mrgreen:

Дали няма да прилапа и гърците покрай тая Сириза и разногласията им с ЕС. То и това ако стане и Черно Море го пиши затворено отвсякъде :lol: Чипсовете ще останат с едни бази-паметници при нас и румънците :lol: То и Кипър им стига де :)

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 08 фев 2015 19:16

CTAHKO написа:Я някой от видните демократи, русофоби и Шарлита, дето не са ходили в казармата, да ми обясни за какво служи втората тръба до дулото на автомата 8-) Другите да не подсказват :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lQe864rGLyk[/youtube]
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 фев 2015 19:19

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:
CTAHKO написа:

Дали няма да прилапа и гърците покрай тая Сириза и разногласията им с ЕС. То и това ако стане и Черно Море го пиши затворено отвсякъде :lol: Чипсовете ще останат с едни бази-паметници при нас и румънците :lol: То и Кипър им стига де :)

Ами Ердоган отсвири всякакви нови бази и центрове на техна територия. Ако каже, че Турция няма да се забърква в конфликт с Русия и рече бастър копче за военни кораби през Босфора и айде хептен отече Черното море. Ся, едно е да предоставиш "Инджирлик' за бой по чалмите, друго е да пускаш "Доналд кук" през твои води да ходи до стейт Юкрейн, ако работата стане напечена и требва да се избира страна или неутралитет.
Ама да се оправят. Да правят маанета на Ердоган или да минават през Керченския пролив за Одеса. :lol: То малко плитко там, ама ще бутат, кво да правят. :mrgreen:
Последна промяна от fcb_bg на 08 фев 2015 19:21, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”