Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 08 фев 2015 18:13

CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:
sunscres92 написа:За какво ни е въоражение? С кого ще се бием?

А сега задай същия въпрос за щаба на НАТО в София 8-)

Ми те идват с химикалки и папки, а не с танкове и невероятни ултра гига турбо мега автомати.

Ми те и в Украйна отидоха с химикалки и папки, та така до ден днешен около 50 000 украинци вече не са между живите ;)

Верно? Къде прочете, че натовски части са избивали украинците?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2015 18:15

sunscres92 написа:
CTAHKO написа:

Отговори ми ти, след като започна темата. Кого очакваш да атакуваме или от какво да се защитаваме?

Не се ли усещаш малко, че въпросчето ти относно въоръжението на армията ни (колкото и да е малка) е меко казано смешно ;) Сам прецени защо 8-) Като те гледам и в казарма не си ходил, така че дискусията с теб е абсолютно безсмислена 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2015 18:17

vaskonti написа:
CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:

Ми те идват с химикалки и папки, а не с танкове и невероятни ултра гига турбо мега автомати.

Ми те и в Украйна отидоха с химикалки и папки, та така до ден днешен около 50 000 украинци вече не са между живите ;)

Май не се четем 8-) Или поне леко се опитваме да избегнем неудобните факти. Но вехтия русофил не спи 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2015 18:18

CTAHKO написа:Я някой от видните демократи, русофоби и Шарлита, дето не са ходили в казармата, да ми обясни за какво служи втората тръба до дулото на автомата 8-) Другите да не подсказват :)

Не съм ходил в казарма, така е, не знам и за какво служи, смятам че не ми е нужно, тъй като нямам намерения да участвам в каквито и да е било военни действия, нито пък имам желание да се реализирам професионално в този сектор. :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 фев 2015 18:21

vaskonti написа:
CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:

Тая работа е оставена на самите украинци. Който от тях не ще - попада в списъка с отказалите мобилизация. Следва съд и каквато клечка изтегли.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 фев 2015 18:25

CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:

Май не се четем 8-) Или поне леко се опитваме да избегнем неудобните факти. Но вехтия русофил не спи 8-)

Май някой има нужда от уточнение 8-)
Ок, ще те попитам съвсем просто и разбираемо, надявам се - очакваш ли след откриването на тоя център в България да избухне война и/или някоя съседна държава да ни открадне от територията?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 фев 2015 18:37

diplomat написа:
CTAHKO написа:Я някой от видните демократи, русофоби и Шарлита, дето не са ходили в казармата, да ми обясни за какво служи втората тръба до дулото на автомата 8-) Другите да не подсказват :)

Не съм ходил в казарма, така е, не знам и за какво служи, смятам че не ми е нужно, тъй като нямам намерения да участвам в каквито и да е било военни действия, нито пък имам желание да се реализирам професионално в този сектор. :)

Жокер: отговорът се съдържа във въпроса. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2015 18:45

vaskonti написа:Ок, ще те попитам съвсем просто и разбираемо, надявам се - очакваш ли след откриването на тоя център в България да избухне война и/или някоя съседна държава да ни открадне от територията?

Да, точно това очаквам и точно за това ни подготвят. И на всичкото отгоре, провокацията ще бъде инициирана точно от тези с писалките и папките. Ей виж я Украйна. Докато се появят тези, всичко си беше мирно и кротко, появиха се и резултатите ги виждаме. В Украйна не успяха, сега ще се пробват тук. Само че за разлика от украинците, зад нас няма кой да се застъпи 8-) Такива са фактите 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2015 18:48

diplomat написа:

Що бе, нали до миналия ден щеше да громиш комунисти и русофили :lol: С какво ще ги громиш? С бързо писане в телефончето ли :lol: Пък и като нямаш никакво намерение да се намесваш във военни действия, защо тогава подкрепяш политика, която ни води точно към това 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 фев 2015 18:52

Я къф киндерсюрприз. Президента на Кипър искал да предостави база за руски ВВС. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”