Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Поредната простотия по родните медии

Мнениеот badboy95 » 27 апр 2014 00:29

BadBoy написа:
Чапаев написа:Способите са два!

1. Кастрация и стерилизация!

2. Финансови стимули за фирмите - производителки на перилни и миещи препарати!

Ти кастриран ли си?
Докато има идиоти да гледат подобни предавания, ще има и идиоти, които да ги правят.
Автора на темата, от какъв зор гледа Иван и Андрей :lol:
Относно циганите като не знаете как да ги използвате ще го дуате.

Хахахаха много добре, нали Чапайчето беше ром или помак, не си спомням вече :lol: :lol: ама като им гледам модерния речник на "другарите", повече от 25-30 години не им давам, някакъв, който бил дърт помак от село, има комп, интернет и знае какво е селфи, а другият гледа някакви боклукчииски предавания, за които чувам за първи път, как пък не :mrgreen: :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 апр 2014 00:30

Daniel Levski написа:
Черният козел написа:
Red_Neck написа:
Чапаев написа:
Red_Neck написа:
Бай Иван написа:Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.

Еваларка бай Иване! Само така ще стане тя - да го дебнем и пердашим :(
Живеем в 2014 а не в 1954 ако не сте забелязали.
Трябва да ги накараме да работят и спазват законите, а не да ги пердашим ...... капиш?

Вярно е, че не сме в 1954-та година! 2014-та е годината на обърнатите кофи и селфитата!

По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.

И преди и след 1989г има плюсове и минуси !!! Само ,че след 1989г минусите са в повече и никой не може да ме убеди в обратното ! Живял съм и в двете системи и знам !!! Засега !

Значи си мързелив човек.

Залудо работи, залудо не стой :lol: . За утре съм планирал почистване на апартамента, навит ли си да ме платиш 10 лева и да го почистиш вместо мен? Виждаш, не съм скъпчия. :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 апр 2014 00:32

Daniel Levski написа:
Чапаев написа:
Red_Neck написа:По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.

Не се притеснявай, утре ще направя тема точно за такива като теб, да видите и да сравните в каква купонна система сме били и в каква система сме сега!

Бокл.к комунистически стига сти хвалили този строй на мързеливците наречен комунизъм.

Абсолютно, даже не ги слагай тези точки, трябва да им се казва истината в очите на тези! :evil:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 27 апр 2014 00:53

badboy95 написа:
Daniel Levski написа:
Чапаев написа:
Red_Neck написа:По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.

Не се притеснявай, утре ще направя тема точно за такива като теб, да видите и да сравните в каква купонна система сме били и в каква система сме сега!

Бокл.к комунистически стига сти хвалили този строй на мързеливците наречен комунизъм.

Абсолютно, даже не ги слагай тези точки, трябва да им се казва истината в очите на тези! :evil:

А ти каза ли ги тия истини на родителите ти ДС агенти или сега се срамуват, че са били и са първи антикомунисти.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 апр 2014 00:56

КНДР написа:А ти каза ли ги тия истини на родителите ти ДС агенти или сега се срамуват, че са били и са първи антикомунисти.

Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина. Така сте действали преди, така действате и сега, долни човечета. :evil:

Офтопик:
Image

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 27 апр 2014 01:04

Ами какъвто народа, такава и телевизията. На преобладаващата част от населението напълно ще отговори на интелектуалните им нужди. Така де, за какво му е опера и НПФ на човек, чиято единствена грижа е да си свари домашната ракия, да затвори зимнината и да направи виното. А да, и да има кой да му дава една торба с пари. :roll: :| Необразован народ, слаба държава, проста телевизия. :roll: :|

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 апр 2014 01:34

messi.fan написа:Ами какъвто народа, такава и телевизията. На преобладаващата част от населението напълно ще отговори на интелектуалните им нужди. Така де, за какво му е опера и НПФ на човек, чиято единствена грижа е да си свари домашната ракия, да затвори зимнината и да направи виното. А да, и да има кой да му дава една торба с пари. :roll: :| Необразован народ, слаба държава, проста телевизия. :roll: :|

Подкрепям те.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Мнениеот Да живее Русия ! » 27 апр 2014 03:27

Бай Иван написа:
Бай Иван написа:Иначе по темата - докато ти гледам подписа във форума, се чудя защо не действаш по въпроса, както и всички останали русофили и привърженици на соц-комунистическия строй да накарат циганите и ромите да работят и да ги поставят на мястото им.

Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.

Идеята е една ! То дори не е идея, а единствен възможен изход за спиране на циганизацията на България.
Незабавно напускане на циганофилския Европейски съюз и преминаване в лоното на Русия и Владимир Путин.
Гарантирам, че привилегиите на циганите ще свършат на момента !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 апр 2014 03:43

Докога на тоя шут кндр ще му позволявате да открива теми и да се прави на интересен?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 апр 2014 03:54

Да живее Русия ! написа:
Бай Иван написа:
Бай Иван написа:Иначе по темата - докато ти гледам подписа във форума, се чудя защо не действаш по въпроса, както и всички останали русофили и привърженици на соц-комунистическия строй да накарат циганите и ромите да работят и да ги поставят на мястото им.

Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.

Идеята е една ! То дори не е идея, а единствен възможен изход за спиране на циганизацията на България.
Незабавно напускане на циганофилския Европейски съюз и преминаване в лоното на Русия и Владимир Путин.
Гарантирам, че привилегиите на циганите ще свършат на момента !

Пълни глупости.

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”