Аз съм го запомнил с предишния ни спор в същата тема и пак замесваше детото по странен начин.
Ето един малък отказ ; )
Thsmith написа:BRF написа:Thsmith написа:Аз имам само един въпрос на фона на възмущението ти към "да бг" и коментара къде учи синът ти и какво може. тЪ... Ако синът ти учи в St. George, ти позволяваш ли си гласно да изразяваш вижданията си и да го свързваш с тях? Или като се разминаваш с така омразните ти "Соросоиди" си мълчиш и преглъщаш гузно?
Само от любопитство питам?
Още е малък за университет,но не иска да е в САЩ заради някои особености във възпитаване на младото поколение и най-вече в частта със сексуалната ориентация!Надявам се си доволен от отговорът ми!
Освен това синът ми е отделна личност и ще си избере пътя в живота!Идеята на това което написах на онзи антибългарин е за да покажа ,че съм нормален човек обичащ България,а да не ми лепват веднага либералните- русофил и тем подобни!Не знам дали въпросния бобиниколов е за даБългария-просто в предвид омразата му към българите така предположих!
St.George е училище в София, понеже спомена най-елитното училище, както и работа на две места за да го плащаш и предположих, че говориш за него, а не за лицея.
Както и да е, няма значение.
Георги Господинов: Едно от най-тревожните неща е размиването на границата между истина и подмяна. Опитът е да бъдем вкарани в свят, в който нищо няма значение, всичко е допустимо, всяка лъжа може да се представи за истина, всяка конспирация надделява над разума. Това е подмяна, която преобръща ценности, трупани с векове, пренаписва не просто миналото, а предопределя и бъдещето. По-точно казано - стъпва върху едно пренаписано минало, за да строи своите основания, да оправдава бъдещите си агресии и безчестия. Ясен пример е нападението на Русия над Украйна. Владимир Путин не просто иска да върне Русия в миналото, някъде около Втората световна, но той иска да върне, да завлече със себе си и цяла Европа, ако може и целия свят там, на територията на това катастрофично минало.