Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Thsmith » 12 дек 2022 18:18

Просто човека си има някакви негови представи, реагира адски първосигнално и изобщо не се опитва да мисли, а просто повтаря.

Аз съм го запомнил с предишния ни спор в същата тема и пак замесваше детото по странен начин.

Ето един малък отказ ; )

Thsmith написа:
BRF написа:
Thsmith написа:Аз имам само един въпрос на фона на възмущението ти към "да бг" и коментара къде учи синът ти и какво може. тЪ... Ако синът ти учи в St. George, ти позволяваш ли си гласно да изразяваш вижданията си и да го свързваш с тях? Или като се разминаваш с така омразните ти "Соросоиди" си мълчиш и преглъщаш гузно?

Само от любопитство питам?

Още е малък за университет,но не иска да е в САЩ заради някои особености във възпитаване на младото поколение и най-вече в частта със сексуалната ориентация!Надявам се си доволен от отговорът ми!
Освен това синът ми е отделна личност и ще си избере пътя в живота!Идеята на това което написах на онзи антибългарин е за да покажа ,че съм нормален човек обичащ България,а да не ми лепват веднага либералните- русофил и тем подобни!Не знам дали въпросния бобиниколов е за даБългария-просто в предвид омразата му към българите така предположих!

St.George е училище в София, понеже спомена най-елитното училище, както и работа на две места за да го плащаш и предположих, че говориш за него, а не за лицея.
Както и да е, няма значение.

Георги Господинов: Едно от най-тревожните неща е размиването на границата между истина и подмяна. Опитът е да бъдем вкарани в свят, в който нищо няма значение, всичко е допустимо, всяка лъжа може да се представи за истина, всяка конспирация надделява над разума. Това е подмяна, която преобръща ценности, трупани с векове, пренаписва не просто миналото, а предопределя и бъдещето. По-точно казано - стъпва върху едно пренаписано минало, за да строи своите основания, да оправдава бъдещите си агресии и безчестия. Ясен пример е нападението на Русия над Украйна. Владимир Путин не просто иска да върне Русия в миналото, някъде около Втората световна, но той иска да върне, да завлече със себе си и цяла Европа, ако може и целия свят там, на територията на това катастрофично минало.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 дек 2022 18:52

За съжаление и такива хорица има сред съгражданите ни. А и сред всички хора. Нека бъдем снизходителни :) Успех на синковеца с кандидатстването все пак.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 дек 2022 19:01

tiamat написа:За съжаление и такива хорица има сред съгражданите ни. А и сред всички хора. Нека бъдем снизходителни :) Успех на синковеца с кандидатстването все пак.

tiamat, кво стана сега. Последно, истина ли е това в подписката или не ? Щото се оказа, че тия, дето стоят зад нея били хора на Зеленски. Кво прайм ? Бобо Николов пак е с фейкомета...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 12 дек 2022 20:51

Thurman Murman написа:Пуйола вярва и, че Япония ще си върне Курилите. Ама той отдавна е в мозъчна смърт.

шматка, ти и за Херсон не вярваше лятото, а и пишеше за някакви имагинерни офанзиви до Днипро и Одеса, така че си затваряй човката, за да не бъдеш опровергана за пореден път. :)
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 дек 2022 21:15

Capitano_Puyol написа:
Thurman Murman написа:Пуйола вярва и, че Япония ще си върне Курилите. Ама той отдавна е в мозъчна смърт.

шматка, ти и за Херсон не вярваше лятото, а и пишеше за някакви имагинерни офанзиви до Днипро и Одеса, така че си затваряй човката, за да не бъдеш опровергана за пореден път. :)

Търмън, Пуйола иска и теб да те бие... :)

Бързо бягай, докато... Пуйола не се е на*рал пак от страх ! :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 дек 2022 21:25

Генштаб ВСУ признал: Армия России перешла в наступление на Лиманском, Запорожском, Артёмовском и Авдеевском направлениях — главное из сводки
Изображение

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 12 дек 2022 21:34

Изображение
ВСУ продължават настъплението към Кремина в Луганска област.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 дек 2022 08:03

Русофилите в тоя форум падат все по-ниско всеки ден. Като японски багерчета са …. копаят дъното и сами се посипват отгоре. В България е крайно време да се предприемат крути мерки срещу руската пропаганда. Тя е достигнала застрашителни размери и заплашва националната сигурност. Онзи ден във фейсбук мярнах една група “Русофили”. Причината- търсех видеото на Явор Божанков и точно тия го бяха изтипосали. Оказа се, че в тая група членуват над 35 хиляди кухи глави. Излишно е да казвам какви простотии се бяха изляли по Божанков. А невъзможността на форумните “герои” тук да осъзнаят колко опасно е това, че не могат да разпознаят лъжите на копейката и колко вредно е това превръщане на правилното в грешно от страна на руската пропаганда означава само едно- или нямат умствения потенциал да го разберат или ги мързи. И двете са крайно лоши неща. Иначе относно ситуацията в Украйна- моите познати от Лвов са в много тежко положение. Ток няма по 20 часа в денонощието. Бабата на моята позната се наложи да бъде оперирана в събота вечерта по спешност в лвовската болница- на тъмно без ток и отопление. Няма елементарни лекарства като Ибупрофен например. В Запорожието моите познати почти не могат да се свържат. Няма интернет през голяма част от деня, а когато има споделят, че не излизат от вкъщи, защото ги е страх от освободителите. И на всичкото това тук има откровени айде да не казвам какви хора, които желаят лошото на тези хора в Украйна, само защото нямат два грама мозък да се усетят, че са жертва на пропаганда. Вместо това с цялата си наглост бранят всичко про-руско. Ако искаме България да се оправи трябва да бъде извършено едно нещо мигновено- тотална забрана и криминализация на русофилията в България. Всички русофилски партии да бъдат разформировани, всички русофилски организации да бъдат обявени за терористични. Незабавно прекъсване на дипломатическите отношения с Русия. Закриване на руското посолство в София за неопределен период от време. Задължаване на фейсбук, инстаграм, туитър, ютюб незабавно да свалят всяко про-руско пропагандно съдържание. Русофилите незабавно да бъдат съдени като шпиони. Наказанията по наказателния кодекс да бъда многократно завишени и за шпионаж да се лежи минимум двадесет години. Национализация на всички видове руски фирми в България. Забрана на български граждани да влизат в брачни отношения с руски такива. Трябват драконовски мерки. Русия се опитва да дестабилизира света. Ето пак подкукуросват Сърбия да настъпи греблото. В Германия техни хора от про-руската Алтернатива за Германия са арестувани за подготовка на държавен преврат. Вчера чух, че се натягали и на Казахстан….

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 дек 2022 08:13

Thsmith написа:
BRF написа:
Thsmith написа:Може, може. Особено ако сте няколко там в главата ти, може да те натискат по цял ден.

Чула жабата, че подковават коня и вдигнала крак : )

И не, не си ги измисляш за да злепоставиш някого, а защото нямаш култура на четене и разбиране. Не може да различиш измишльотините и се връзваш на всякакви глупости.
В конкретния случай, най-вероятно си чул за разликата между необходими точни при влизане за жени и мъже и вероятно за някой финт да се направиш на жена за да се възползваш от по-ниския праг. Естествено първосигнално скачаш и почваш да пееш някаква песен без изобщо да помислиш.

Слушай бе льольо,ако не си схванал иронията значи си мнооооог по-тъп отколкото изглеждаш!Не ми се обяснява на лекета като тебе какво е и що е!Всичко съм помислил или по-важно са ми го обяснили интелигентни хора които разбират материята!Като ти казвам,че се дават точки за да се обявиш за лгбт ,значи е така!А дали синът ми се е уплашил и затова не иска да учи там,няма как да го знаеш!Просто съм го възпитал да уважава семейството което е съставено от мъж ,жена и дете и не иска да се занимава с педераски работи!Това са неща които ти няма да разбереш с промития от пропаганда мозък,където чест ,достойнство,семейство са празни от съдържание остарели схващания!

Можеше да си помислиш, че се подигравам дори на некадърните ти опити за ирония, но и за това трябва мааааалко напън.
И не, ти може да ми кажеш и че ти си жена, но ако имаш пишка ще си останеш мъж. Слабо значение има какво казваш, а още повече стойност. Естествено може да докажеш тезата си като изкараш въпросното точкуване. Може естествено и да се изнижеш или просто да признаеш, че не можеш да го направиш.

Значи много обичам, когато хора като него, които не са и стъпвали в Америка да ми разправят как е тук. Тия хора идея си нямат, че Америка е разделена на половина. Едната половина е либерална, другата половина е консервативна. Съответно това се пренася в Сенат, Конгрес, съд. Същите тия хора не знаят, че тук съдиите са изборни длъжности от народа, както и че има огромно значение кой има превес във върховния съд, където съдиите се предлагат от президента. Същите тези хора не знаят, че тук има дела за дискриминация за разлика от България. И ако Йейл да речем наистина има такава “точкова система” е достатъчно един човек да заведе дело във Върховния съд, където да уцели съдия - републиканец и на Йейл ще им се стъжни живота. Хем ще плащат огромни неустойки хем ще си плюят на реномето. Ама както казах най-обичам да слушам какво било тук, от хора които никога не са били тук…..

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 13 дек 2022 09:30

bobonikolov написа:…трябва да бъде извършено едно нещо мигновено- тотална забрана и криминализация на русофилията в България. Всички русофилски партии да бъдат разформировани, всички русофилски организации да бъдат обявени за терористични.….

Обичам те бе, ей:))) Така си превъртял играта, че вече е невъзможно да те върнем към нормалното:)))

Върни се в “Свободна зона”