BRF написа:Thsmith написа:Може, може. Особено ако сте няколко там в главата ти, може да те натискат по цял ден.
Чула жабата, че подковават коня и вдигнала крак : )
И не, не си ги измисляш за да злепоставиш някого, а защото нямаш култура на четене и разбиране. Не може да различиш измишльотините и се връзваш на всякакви глупости.
В конкретния случай, най-вероятно си чул за разликата между необходими точни при влизане за жени и мъже и вероятно за някой финт да се направиш на жена за да се възползваш от по-ниския праг. Естествено първосигнално скачаш и почваш да пееш някаква песен без изобщо да помислиш.
Слушай бе льольо,ако не си схванал иронията значи си мнооооог по-тъп отколкото изглеждаш!Не ми се обяснява на лекета като тебе какво е и що е!Всичко съм помислил или по-важно са ми го обяснили интелигентни хора които разбират материята!Като ти казвам,че се дават точки за да се обявиш за лгбт ,значи е така!А дали синът ми се е уплашил и затова не иска да учи там,няма как да го знаеш!Просто съм го възпитал да уважава семейството което е съставено от мъж ,жена и дете и не иска да се занимава с педераски работи!Това са неща които ти няма да разбереш с промития от пропаганда мозък,където чест ,достойнство,семейство са празни от съдържание остарели схващания!
Можеше да си помислиш, че се подигравам дори на некадърните ти опити за ирония, но и за това трябва мааааалко напън.
И не, ти може да ми кажеш и че ти си жена, но ако имаш пишка ще си останеш мъж. Слабо значение има какво казваш, а още повече стойност. Естествено може да докажеш тезата си като изкараш въпросното точкуване. Може естествено и да се изнижеш или просто да признаеш, че не можеш да го направиш.